R. I. P. Heath Ledger
+15
Barča
Katík
Kaczenka
Guiltylka
monuli
ifuska19
Kokos(ka)
2Lidunka2
pat
Michelinek
Pet
janca2400
Kitty
Berkana
52martina
19 posters
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: R. I. P. Heath Ledger
Když si představim že když budu chtít dělat vejšku dějiny architektury...
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
jestli se tomu dá říct učení, tak to pochybuju, ale vypracovávám si otázky. to vypadá tak, že jsem si půjčila sešit od jedný holky, která si celou dobu psala zápisy a já to přepisuju do počítače. upřímně doufám, že mi to bude stačit
A co si dělala ty, že si je psala jen ta holka?
Michelinek- SP member
-
tak třeba dopisovala zápis z jinýho předmětu, nebo jen koukala z okna...Michelinek napsal:A co si dělala ty, že si je psala jen ta holka?
v pátek dávaj Astrix a Obelix: Mise Kleopatra ....ale já to neuvidim , páč jdu na koncert
viděla jsem upoutávky na Asterixe a Obelixe: Olympijské hry prej je to od 31.ledna v kině a víš co jsem tam viděla Schumachera byla tam jako něco jako středověká závodnička a pak byl záběr na Schumachera takže Michael Scumacher hraje v Asterixovi a Obelixovi masakr co?52martina napsal:tak třeba dopisovala zápis z jinýho předmětu, nebo jen koukala z okna...Michelinek napsal:A co si dělala ty, že si je psala jen ta holka?
v pátek dávaj Astrix a Obelix: Mise Kleopatra ....ale já to neuvidim , páč jdu na koncert
jj, to jsem taky viděla...a vypadá to, že to bude zas pěknej film. už te´d miluju hlášku "Ave tati"Kitty napsal:viděla jsem upoutávky na Asterixe a Obelixe: Olympijské hry prej je to od 31.ledna v kině a víš co jsem tam viděla Schumachera byla tam jako něco jako středověká závodnička a pak byl záběr na Schumachera takže Michael Scumacher hraje v Asterixovi a Obelixovi masakr co?52martina napsal:tak třeba dopisovala zápis z jinýho předmětu, nebo jen koukala z okna...Michelinek napsal:A co si dělala ty, že si je psala jen ta holka?
Jo koukání z okna znám ale koukám jen když je hezký počasí Já to vim už od lonskýho roku od jara, že tam bude hrát ale nevěděla jsem co Ave tati bomba
Michelinek- SP member
-
uááá je to vsude kam se podivam !! Heatha sem mela rada, ve vsech filmech, kttery sem snim videla, tak zaril... fakt super herec !! a je ho strasna skoda taaak mladej
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
já sem se to dozvěděla zase trochu opožděně, když mi to řekla kámoška....sem myslela, že si ze mě dělá prdel....je to hrozný
jj taky kdyz mi to kamoska rekla tak sem si myslela ze si dela prdel..tezko verit no... a upe me nastvalo, ze sme meli ve tride na nastence plakát a nekdo ho hnedka den po tom co umrel, lohnul... hajzlové hnusní
Kokos(ka)- SP member
-
a k tomu vsemu sem ho tam donesla ja!
ikdyz sem teda jako nepocitala s tim ze bych si ho na konci roku odnesla neposkozeny dom... ale i tak ...
ikdyz sem teda jako nepocitala s tim ze bych si ho na konci roku odnesla neposkozeny dom... ale i tak ...
Kokos(ka)- SP member
-
ja sem se to dověděla rano než sem jela do školy a ujel mi kvuli tomu bus, když sem to volala kamošce, tak řikala že kdyby to přežil tak by ho snad zabila sama, blbouna.. nechapu proč to udělal..byl užasnej, jeden z nějlepších.. a ty jeho dokonalý oči..
jo aj na markize.... po ocku sem to sledovala.. a kdyz sem ho videla tak uplne takovej pocit zvlastni52martina napsal:teď dávali na "jedničce" 10 důvodů proč tě nenávidím
Kokos(ka)- SP member
-
chjo... Heath byl uzasnej herec a taaaak krasnej! Zivot je hnusnej, vsichni krasni a uspesni lidi musi umrit mladi! kazdopadne v jeho pripade verim ze to byla sebevrazda... je mi strasne lito jeho dcerky
Přesně tak, sem si nevšimla, že tady tohle téma vubec je, ale když sem se to dozvěděla, tak sem byla celkem mimo, páč to byl po Benovi muj 2. nejoblíbenější herec.. kámoš je mu strašně podobnej a ty jeho nádherný oči má uplně stejný, takže dycky, když se na něj podivám, tak si na něj vzpomenu.. naštěstísem tak často nejezdí..
prý to sebe vražda nebyla. jen chudák nevěděl, že léky, které normálně užívá nemůže brát zároveň s těma na spaní, nebo co to bylo...
Nj, prášky...
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
kamarátka čo študuje medinu mi hovorila že raz mala v rukách lieky čo mali vo "vedľajších účinkoch" napísané: smrť by som sa asi bála také niečo brať
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Povolení tohoto fóra: