*good songy*
+19
K7BO
Kaczenka
Katík
Guiltylka
AlenkA
Fabiola
Kokos(ka)
Pet
Barča
Kitty
Michelinek
2Lidunka2
janca2400
Lucca
monuli
pat
ifuska19
52martina
jannucha
23 posters
Strana 5 z 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Re: *good songy*
Tak já sem si vyzkoušela zakopejme si do lidí během koncertu BT a MCHR hej to byly perdy pogo neni těžký jen výdrž musí bejt! Tak mi jsme na TV hráli zas ten pitomej volejbal
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Já na MCR sice byla taky, ale byla sem tam se 2 kámoškama + dělal nám doprovod můj tatík kterej mě na ten koncert za žádnou cenu nechtěl pustit samotnou A nechtěl do kotle... Tak sme byli na tribuně, ale naštěstí docela blízko s fajnovym výhledem, tak aspoň něco...
Ale jestli SP přijedou, tak jako jdu na konzík sama, teda ne sama, spíš bysme udělali před konzíkem sraz fóra bo tak něco a šly společně a razim co nejblíž k pódiu !!!!
Ale jestli SP přijedou, tak jako jdu na konzík sama, teda ne sama, spíš bysme udělali před konzíkem sraz fóra bo tak něco a šly společně a razim co nejblíž k pódiu !!!!
sraz beru, pogo ne
ať si ty lidi klidně pogují, ale daleko ode mě. nesnášim davy a když do mě někdo kope, strká a já se snažim užívat si svojí oblíbenou kapelu. proto se vždy snažím být v první nebo druhý řadě, protože se tam můžu držet a tim se i trošku ochránit před těmito lidmi
ať si ty lidi klidně pogují, ale daleko ode mě. nesnášim davy a když do mě někdo kope, strká a já se snažim užívat si svojí oblíbenou kapelu. proto se vždy snažím být v první nebo druhý řadě, protože se tam můžu držet a tim se i trošku ochránit před těmito lidmi
Tak mi jsme jeli ve čtyřech. Má sestra, kámoška a její přítel. Byly jsme kousek od kotle a taky jsme ho nemohli dostat upe pod něj páč nechtěl kámošky přítel, že dobře vidíme a přitom je vyšší než my všichni... Jo to bych taky chtěla sraz fora před koncertem byla by to pecka vidět vás všechny živě. Pozor na mě. Ta držka mi jede moc rychle ,potom přespříliš gestikuluju rukama a věčně musim něco dělat. Sme moc hyper... Jako mě pogo neva. Já se, ale snažim chovat normál do nikoho neštouchat, ale když mě naštvou ty okolo mě tak se nebojim a kopnu si. prostě nemaj si začínat! Jako na festu v kadani se taky pogovalo na Horkýže slíže. Začla sem trošku pozdějc páč mi nějaký blbky srazily chu´t ubec skákat, páčtam stály a komentovaly to blbejma kecama. koro sem na ně vyletěla. naštěstí pro ně odešli poměrně brzo potom sem si to plně vychutnávala!
Michelinek- SP member
-
to jsem tam byla. naštěstí netokrát jsem to přežila bez škrábnutí. předminulý rok to bylo horší. jsem se chvilku bála, že mi zlomili ruku, ale bolest zachvilku přestala a vše bylo v pohodě.
Tam mě tam skoro srazily dva magoři co se tam strkaly, ale nakonec to bylo poho najdou se ješte gentlmani já sem tam byla akorát letos a loni. Mě tam nejdřív nechtěli totiž pustit, ale asi uznaly, že v 15 mi je už dost a tak pokračuju. Letos už mi bude 17...Sakra nějak to utíká Ty chvíle s mojí třídou. Sakra proč sem takovou neměla i na základce
Michelinek- SP member
-
Mně na pogu vadí, že poslední dobou poguje kdejakej debil a na hudbu, se kterou podle mě pogo nemá skoro nic společnýho... A spousta lidí to bere tak, že si prostě do někoho kopnou a uleví si...
Ale ten sraz před konzíkem by byl úpe peckovej !!!
Ale ten sraz před konzíkem by byl úpe peckovej !!!
Tj taky bych se sešla!!! tak jako já si poguju jen při hudbě u které se má a kopnu si jen když si někdo dovolí něco na mě!
Michelinek- SP member
-
Nj, sraz je věčný téma... Myslim že už i ňákej byl, ale dozvěděla sem se o něm pozdě
Ted byl sraz lidi z fora...ale taky sme se to dozvedela až pozde ale bylo by fakt skvělí kdyby sme se sešli před tím koncertem a všichni společne bysme udelali utok na mista před podiem
Tak já sem se to taky dověděla pozdě a stejně bych tam asi nemohla páč sme tam s kámo byly pár dní před nim...Jo bylo by to skvělí. Všechny vás poznat. Zablbnout si při koncíku. By byla paráda!!!
Michelinek- SP member
-
Nás vidim nejpočetnější skupinka lidí
Michelinek- SP member
-
a ty co tam budou dělat největší trapasy ale jak dlouho bymse čekali před tím než se to otevře chce to dlouho že??abysme byli nejdřív na řadě jak nás musí prohlídnout ti securitáci ne,?
Víš jaká by to byla sranda ? Ucpaly bysme vchod do arény a nikoho tam nepustili Pak bysme se nahrnuly pod pódium
Tak to by byla pecka. Nj ale na koncertě na BT a MCHR ty sekuriťáci braly jen pokuď si to nepovolený měla v ruce jinak se ti nehrabaly nikde!
Michelinek- SP member
-
To je jasný jen si SP musí vyjet na tour a hlavně jet k nám!
Michelinek- SP member
-
Ale já si myslím že přijedou!! i domča to řikala......vždyt tu nebyli a ted když mají novy cd tak přijedou musí............
hahá bychom jim to poslali jako vzkaz přijedete k nám a basta
Michelinek- SP member
-
BYch chtěla vidět jejich výrazy
Michelinek- SP member
-