*good songy*
+19
K7BO
Kaczenka
Katík
Guiltylka
AlenkA
Fabiola
Kokos(ka)
Pet
Barča
Kitty
Michelinek
2Lidunka2
janca2400
Lucca
monuli
pat
ifuska19
52martina
jannucha
23 posters
Strana 9 z 16 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
Re: *good songy*
Lidi mě se strašně líbí písnička od Maroon 5 I won't go home without you!!! prostě upe nádherná njn Adam Levine myslim mám novou závislost
když myslim novou závislost tak ju přece nedám hned na první místo ne? samozřejmě že tohle bych klukum neudělala!!! nejsem přece sezzoni fan protože o SP už nejakej ten pátek wim a taky je nějakej ten pátek poslouchám. btw poslouchám je stejně douho jako Green Day ale SP se mi nějak vic uleželi v srdci
to novou vypadalo jako největší nebo tak mi to přišlo to je dobře!!!!!kluky stejně opustit nejde at už sou tady ja se šilene nemužu dočkat jak na cd tak na koncert......... ahjo ja jak se to dozvím tak mě fakt odvezou ......aby se to ale nestalo este dřív
mě už se tata ptal jestli nehcu odvízt do Kroměříže za kámošema bláznama a já sem řikala jedině s Jančou a Mišou aby tam nebyla nuda
to dík Jako já se přiznám já sem taky v poslední době závislá na Serjeovi Tankianovi to jméno ignorujte Ale je to hezký my bychom tě ve štychu nenechali že jo Jáji Já tam patřim už od samého začátku!!!!
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
To teda nenechali .......taky tam patřím.....a to sme se este ani nedozveděli že sem přijedou ale já stoho mám fakt obavy...
Počkej sem z toho mimo. Oni sem přijedou jo bo ne???
Michelinek- SP member
-
neee ja myslím až oznámí kam pojeou na tour.......ale na ty rozhovory jak jedou do německa atak tak na ty sem nepřijedou..promin že sem tě popletla
Néé pohoda!!!!Jako těšim se a ségra že by řekla našim ať jedu s Lidunkou a Martou jen s nima na ně!!!!
Michelinek- SP member
-
Na concert
Michelinek- SP member
-
Sry my se sejdem v práglu....Já za to nemůžu že každá bydlíme na opačnim konci republiky
Michelinek- SP member
-
Tj by bylo hustý!Počkej budem sousedky! Já tě tam nebudu mít s Jeffem doma navezenou nebo eště teda s Fannym
Michelinek- SP member
-
Ja se postavím vlastní domeček vedle tebe i s pirrem.............tyjooooooooo tak Jeffa aji Fannyho jo????to si jeff ani fanny nezaslouží
Eh... To jakože až budou u nás konezertit, tak to pojedem společně ? To klíďo
Nooo, já bych si postavila nějaký fešný baráček a bydlela tam s Chuckouškem
Nooo, já bych si postavila nějaký fešný baráček a bydlela tam s Chuckouškem
No jako sem to myslela kdyby nebyl Jeff tak snad Fanny ne? Ty jo a já nám postavim vlastní barák Jj bylo by to supr akorát neim já trefim jenom z Florence takže bychom musely busem...Páč neim kde je v Práglu vlakáč S kym jinym že jo A Marta si tam může vzít koho chce Ty jooo mi budem ulice
Michelinek- SP member
-
je tak ja si tě najímam at ho postavíš aji pro mě s Pierrem ...to teda budem ulice...
Strana 9 z 16 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
Povolení tohoto fóra: