*good songy*
+19
K7BO
Kaczenka
Katík
Guiltylka
AlenkA
Fabiola
Kokos(ka)
Pet
Barča
Kitty
Michelinek
2Lidunka2
janca2400
Lucca
monuli
pat
ifuska19
52martina
jannucha
23 posters
Strana 4 z 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Re: *good songy*
Sice to neni good song, ale kam jinam to napsat.
Tak jsem se právě vrátila z vystoupení skupiny Wohnout a jsem nadšená. Nezklamali. Hráli pěkně a taky moje nejoblíbenější písničky z posledního alba . Duo Egon nám zatančil. Teda jen část, protože Fenek (bubeník) má pochroumaný koleno. A dvakrát jsem prošvihla příležitost podpisu , jenom kvůli mojí povaze. Jinak to bylo krutý. Opilý chlapi pogovali a to je vždycky něco a tam zrovna byla taková zátarasa nezátarasa. Vůbec to nedrželo, takže ty opilci se dostali až k pódiu a když je sekuriťáci vyváděli, tak se Matěj(kytara, zpěv) krásně usmíval . Jsou to prostě zlatíčka.
Tak jsem se právě vrátila z vystoupení skupiny Wohnout a jsem nadšená. Nezklamali. Hráli pěkně a taky moje nejoblíbenější písničky z posledního alba . Duo Egon nám zatančil. Teda jen část, protože Fenek (bubeník) má pochroumaný koleno. A dvakrát jsem prošvihla příležitost podpisu , jenom kvůli mojí povaze. Jinak to bylo krutý. Opilý chlapi pogovali a to je vždycky něco a tam zrovna byla taková zátarasa nezátarasa. Vůbec to nedrželo, takže ty opilci se dostali až k pódiu a když je sekuriťáci vyváděli, tak se Matěj(kytara, zpěv) krásně usmíval . Jsou to prostě zlatíčka.
52martina napsal:A dvakrát jsem prošvihla příležitost podpisu , jenom kvůli mojí povaze. - ty si ich nevyuzila?
ne . poprvý to bylo, když jsem seděla na zahrádce(nebo jak se tomu říká) u jedný restaurace na náměstí, kde se to mělo odehrávat. Bylo něco po 20. hodině a najednou jsem je viděla, jak šli okolo mě, ale byla jsem tak nervózní atd., že jsem za nima nešla a taky jsem je nechtěla otravovat, to hlavně.
A podruhý jsem mohla po koncertě, když byli za pódiem, ale byla tma a oni se převlíkali, tak jsem za nima nešla. Přece jenom mi bylo blbý požádat je o podpis, když byli jen v trenkách .
A podruhý jsem mohla po koncertě, když byli za pódiem, ale byla tma a oni se převlíkali, tak jsem za nima nešla. Přece jenom mi bylo blbý požádat je o podpis, když byli jen v trenkách .
no tak to ano... bolo by to blbe, ale ja to skor vidim ako sancu... to je dvojzmysel. . ale jako na druhej strane zasa uplne chapem, ze si neisla... no mozno nabuduce. a kd to vlastne bolo?
jak se z nám, tak když by se podepisoval, anebo ještě předtim, bych ho sjela pohled .
Bylo to včera od 23:00 v Chomutově na náměstí a zadarmo .
Bylo to včera od 23:00 v Chomutově na náměstí a zadarmo .
zadarmo . to byl festival, který se konal na několika místech Chomutova najednou a nic se neplatilo(až na vyjímky). Jen kdo chtěl, tak mohl přispět něco na charitu.
no lebo mi tu nic take nemame, a vy ano, a ked aj Naaahodou mame, tak su to skupiny na grcanie...
Mně se poslední dobou hrozně líbí Walking Disaster od Sum41 - a to je zas tak moc neposlouchám.... Ale když se mi od nich něco fakt zalíbí, tak to ve mně zakotví na hodně dlouho... Například Pieces mám hrozně ráda od tý doby co sem je slyšela poprvý, tak nějak od tý doby co vyšla na cd..
Já se přidám s mýma oblíbenýma songama, i když Sex Pistols tu žeru asi jen já jako Anarchy in U.K. je báječná od nich jako Problem a Bodies A God save the Queen. Už sem zticha A už jste slyšely nějakou písničku, když se BT jmenovali ještě Pezz? Sou to dobrý songy, ale mám jich jen pár
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Mno tak to se musim mrknout tedka ještě jedu na Die Arzte a JUNGE
Michelinek- SP member
-
Billy talent jako Pezz měli fakt dobrý písničky, ale víc se mi líbí současné.
SUM 41 maj taky pěkný songy. dokonce jsem měla krátké období, kdy jsem je pořád poslouchala.
Anarchy in U.K. se mi moc líbí. Tuhle muziku sice nijak zvlášť neposlouchám, ale tohle mě zaujalo. a pak taky to s těma penězma, ale nevim, jestli je to od nich.
...
SUM 41 maj taky pěkný songy. dokonce jsem měla krátké období, kdy jsem je pořád poslouchala.
Anarchy in U.K. se mi moc líbí. Tuhle muziku sice nijak zvlášť neposlouchám, ale tohle mě zaujalo. a pak taky to s těma penězma, ale nevim, jestli je to od nich.
...
Penězma? Tak to netušim jestli je to od nich nemám všechny jen z jejich CD...Potom se mi líbí písnička Fuck USA myslim že vyjadřuje můj postoj taky k USA Je od Exploited. Jako já miluju hlavně hudbbu na který si můžu zaskákat!
Michelinek- SP member
-
Ste mě prokoukly jako je to pecka miluju hopsat a hopsat. Dneska sem skákala celej den po třídě jako klokan. Jako už se nad tim lidi nepodivujou, páč si zvykly malej debil... Kámo chtěla udělat školu,čistě punkerskou.Upe hodiny pogo,hodiny dělání číra atd.
Michelinek- SP member
-
to my sme zase v tělocviku meli kruhovej trening a pořád nejaký skákaní a tak sme tam asi tak 5 lidí zpivali jump a skákali ty jo to bylo upe nejlepší
Já pogovat neumim, i když na tom asi neni nic těžkýho.. Já se spíš bojim, aby mě někdo nezkopal či tak nějak... I když mi kámoška vysvětlovala, že ti slušnější tě dokonce třeba i rychle zvednou když spadneš, aby se ti nic nestalo...
Ale asi to neni nic pro mě...
Ale asi to neni nic pro mě...
Strana 4 z 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Povolení tohoto fóra: