Očko !!!!
+13
Hanča
Guiltylka
Domulka
Katík
2Lidunka2
Hl@voš Lukáš
Michelinek
Kokos(ka)
Pet
52martina
Barča
Kitty
janca2400
17 posters
Strana 3 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Očko !!!!
LOATR je uplne uzasna!!!! ja ju proste uplne miluju We made it je taky dobra, ale jeste me tak neuchvatila jako Leave out...
jj ten zacatek je uplne nejlepsi... uplne nejvic nejvic nejlepsi !! vzdycky se na tom uplne seknu ...aaaah prave sem koukala na video z brna kdyz ju zpivali ..
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Kokos(ka) napsal:jj ten zacatek je uplne nejlepsi... uplne nejvic nejvic nejlepsi !! vzdycky se na tom uplne seknu ...aaaah prave sem koukala na video z brna kdyz ju zpivali ..
to bolo uplne nadherne, LOATR nazivo ale Pushing Me Away ma uplne dostala!!! pomala verzia, Mike hral na syntaku a Chaz spieval, aaaaaaach
Souhlasim s Barcou, ale jeste vic nez PMA byla The little things... to bylo bozi, a lidi drzeli nahore zapalovace a vubec, proste dokonala atmosfera
Guiltylka napsal:Souhlasim s Barcou, ale jeste vic nez PMA byla The little things... to bylo bozi, a lidi drzeli nahore zapalovace a vubec, proste dokonala atmosfera
TLTGYA bola nadherna sakris ja som tento tyzden akosi vobec nehlasovala do t-music!!!! som na to uplne zabudla!!! dufam ze linkini budu prvi?
Guiltylka napsal:ja hlasovala
musi byt prvni, prece pred sebe nepusti britku nebo avril!
Ale Avril.... taky pěkná písnička...
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Katík napsal:Guiltylka napsal:ja hlasovala
ja mela Avril driv hodne rada, ale posledni dobou je to spis naopak ale pisnicky ma porad dobry, to zas jo
Guiltylka napsal:Katík napsal:Guiltylka napsal:ja hlasovala
ja mela Avril driv hodne rada, ale posledni dobou je to spis naopak ale pisnicky ma porad dobry, to zas jo
mi uplne hovoris z duse!!!!!!
Barča napsal:Guiltylka napsal:Katík napsal:Guiltylka napsal:ja hlasovala
Guiltylka napsal:Barča napsal:Guiltylka napsal:Katík napsal:Guiltylka napsal:ja hlasovala
Tak to já Avril nemám ráda, ale ty písničky sou fakt dobrý... možná by se mi líbily ještě víc kdyby nebyly od ní
Katík- SP member
-
... mně určitěKatík napsal:Guiltylka napsal:Barča napsal:Guiltylka napsal:Katík napsal:Guiltylka napsal:ja hlasovala
Tak to já Avril nemám ráda, ale ty písničky sou fakt dobrý... možná by se mi líbily ještě víc kdyby nebyly od ní
52martina napsal:... mně určitěKatík napsal:Guiltylka napsal:Barča napsal:Guiltylka napsal:Katík napsal:Guiltylka napsal:ja hlasovala
to me urcite taky
jenze ja kdyz nejakou jeji pisnicku slysim, tak ji hned poznam po hlase a uz nemam naladu se do ty pisnicky zaposlouchavat a hned mi to zkazi dojem z te pisnicky
Kluci jedni šikovní
Katík- SP member
-
Kaczenka napsal:asi ne.. nemam eště věk jo možná v září na Zavírák
ono to je nejako vekom obmedzene? to som nevedela...
jelikož ti US5 jsou fakt hrozní a strašně mě serou! tak jsem musela vynalízt způsob jak podvádět
takže!!!: kdo má Mozzilu (Firefox), tak klikněte na Nástroje - Možnosti... - Soukromí. Tam máte okínko s cookies a klikněte na tlačítko Výjimky...
Do okýnka Adresa webového serveru napište: www.t-music.cz a klikněte na blokovat...
a to je vše pak když hlasujete, nikdy vám to nenapíše "už jsi hlasoval" a tak můžete hlasovat do aleluja zatím jsem nevykoumala jak to takhle natrvalo funguje u Internet Explorer ale mrknu se na to
takže!!!: kdo má Mozzilu (Firefox), tak klikněte na Nástroje - Možnosti... - Soukromí. Tam máte okínko s cookies a klikněte na tlačítko Výjimky...
Do okýnka Adresa webového serveru napište: www.t-music.cz a klikněte na blokovat...
a to je vše pak když hlasujete, nikdy vám to nenapíše "už jsi hlasoval" a tak můžete hlasovat do aleluja zatím jsem nevykoumala jak to takhle natrvalo funguje u Internet Explorer ale mrknu se na to
jo a nikde dál tohle neroznášejte!!!! je to strašně důležitý!!!! nikdy na žádný blogy ani stránky o LP!!! oni ti fanošci US5 taky se naserou všude a dívaj se na různý stránky LP aby věděli jak si na tom vedeme my!!! a kdyby našli tenhle návod tak jsme v prdeli!!!!!!!!!!!!!!!
roznášet to můžete jenom těm nejdůvěryhodnějším osobám, o kterých víte že by nikdy nehlasovali pro US5 nebo další "sračky"
je to důležitý, ony všechny ty fanynky jsou to jedenáctiletý holčičky co nemaj o prázdninách co dělat takže takhle by se mohly zabavit a byl by konec prostě
roznášet to můžete jenom těm nejdůvěryhodnějším osobám, o kterých víte že by nikdy nehlasovali pro US5 nebo další "sračky"
je to důležitý, ony všechny ty fanynky jsou to jedenáctiletý holčičky co nemaj o prázdninách co dělat takže takhle by se mohly zabavit a byl by konec prostě
teda Kittyyyyyyyy no my mame doma praveze IE ale vymazavam ich manualne, sice je to otrava ale co by clovek pre nich nespravil ze?
Strana 3 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Povolení tohoto fóra: