Očko !!!!
+13
Hanča
Guiltylka
Domulka
Katík
2Lidunka2
Hl@voš Lukáš
Michelinek
Kokos(ka)
Pet
52martina
Barča
Kitty
janca2400
17 posters
Strana 4 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Očko !!!!
teda Kitty, jdeme na to
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Heeej tak tohle je mazec už jsem hlasovala asi 20x a ono to pořád jdeee
Katík- SP member
-
představ si že já to ani nepočítám, ale hlasovala jsem asi 70x nebo 90x ale těm US5 vůbec neubíraj procenta, mají pořád stejně nejlepší bude hlasovat pro LOART protože podle mých propočtů zbýva celkem 20% na všechny novinky, a všechny nejsou až tak dobrý jako LOATR takže počítám pro Linkiny kolem těch 16% tj. druhé místo
ted sem dala asi 50 hlasu pro LOATR jo nechcete sem nekdo dat ten odkaz kde sou ty procenta?? ja uz zas nevim kde to bylo
Kitty napsal:představ si že já to ani nepočítám, ale hlasovala jsem asi 70x nebo 90x ale těm US5 vůbec neubíraj procenta, mají pořád stejně nejlepší bude hlasovat pro LOART protože podle mých propočtů zbýva celkem 20% na všechny novinky, a všechny nejsou až tak dobrý jako LOATR takže počítám pro Linkiny kolem těch 16% tj. druhé místo
to teda nie, s druhym miestom sa nezmierim!!!! to do stredy dame, MUSIME!!!!
jooo já nedělám nic jinýho než jenom hlasuju a sleduju Youtubko
ten odkaz je: http://icqtv.atlas.cz/?bld=6059&dst=30005&id=13589_15&mode=0
ten odkaz je: http://icqtv.atlas.cz/?bld=6059&dst=30005&id=13589_15&mode=0
Barča napsal:Kitty napsal:představ si že já to ani nepočítám, ale hlasovala jsem asi 70x nebo 90x ale těm US5 vůbec neubíraj procenta, mají pořád stejně nejlepší bude hlasovat pro LOART protože podle mých propočtů zbýva celkem 20% na všechny novinky, a všechny nejsou až tak dobrý jako LOATR takže počítám pro Linkiny kolem těch 16% tj. druhé místo
to teda nie, s druhym miestom sa nezmierim!!!! to do stredy dame, MUSIME!!!!
Jdeme na to se budou chudáci divit, proč se najednou tolik hlasuje
Katík- SP member
-
cozeeee? medzi prvym a druhym miestom je rozdiel 11%??? to je nejake zmanipulovane... ake aktualne su tie percenta na tej stranke neviete nahodou?
jo super lidi pojďme do toho!!!!! Novinky celkem už mají 22%!!!!!!! jen tak dále
dá se to spočítat tak, že z toho odkazu co jsem vám dala spočítáte dohromady všechny procenta, to číslo odečtete od 100 a máte počet procent pro novinky
prosím zapojte se i ostatní a hlasujte pro Leave Out All The Rest!!! je to možná jediná výhra v T-Music Chart po dobu co tam budou US5 tj. 6 týdnů, protože jejich fanynky potom pochopí, že jim dejcháme na záda a že by měly taky víc zabrat, a budou čím dál tím víc vynalézavější, tím pádem by mohly okoukat naše způsoby zjišťování hlasů!!! NIKDY NEVÍTE CO OD TĚCH MALEJCH HOLČIČEK MUŽETE ČEKAT!!!! PLS ZAPOJTE SE I OSTATNÍ !!!
dá se to spočítat tak, že z toho odkazu co jsem vám dala spočítáte dohromady všechny procenta, to číslo odečtete od 100 a máte počet procent pro novinky
prosím zapojte se i ostatní a hlasujte pro Leave Out All The Rest!!! je to možná jediná výhra v T-Music Chart po dobu co tam budou US5 tj. 6 týdnů, protože jejich fanynky potom pochopí, že jim dejcháme na záda a že by měly taky víc zabrat, a budou čím dál tím víc vynalézavější, tím pádem by mohly okoukat naše způsoby zjišťování hlasů!!! NIKDY NEVÍTE CO OD TĚCH MALEJCH HOLČIČEK MUŽETE ČEKAT!!!! PLS ZAPOJTE SE I OSTATNÍ !!!
hmm nevím ale natrvalo to u IE asi nejde ale tak víš jak to udělat ne? vymazat cookies a temporary files ... taky to bez toho nějak přežiješ
v ie to nejde
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
tak já se přemíštit z WMI na LOATR.. no je tohlencto možný????? 1.1t Round And Round US5 19%
2.4t We Made It Busta Rhymes feat. Linkin Park 8% jekejch 8??
tak ale ted bude prvni LOATR
2.4t We Made It Busta Rhymes feat. Linkin Park 8% jekejch 8??
tak ale ted bude prvni LOATR
jo vlezla sem na český stránky o US5.. chtěla sem se podivat, jestli to náhodou tam taky někdo nevykoumal to hlasování, ale musíš se registrovat pro vstup.. a maj tam článek:
T-Music má nového vítěze
crazygirl | 07.07 - 14:13
Před deseti a půl měsíci se poprvé dostali do čela (tehdy ještě) hitparády Óčka. Čas oponou trhl a US5 dobyli i t-music chart, a to s klipem Round And Round.
Znamená to tedy, že Busta Rhymes a Linkin Park si mohou nechat o čistém hattricku jen zdát. Pokud ovšem v příštím kole interventy z čela t-music chart vymetou, může to být alespoň hattrick obyčejný.
Jenže když už se US5 loni v létě na vrchol hitparády dostali (s klipem Rhythm Of Life), dokázali je také obhájit. Ale podruhé jenže: když se tehdy pokusili o hattrick, kdo je ometl? Linkin Park s Bleed It Out. Bude se historie opakovat?
T-Music má nového vítěze
crazygirl | 07.07 - 14:13
Před deseti a půl měsíci se poprvé dostali do čela (tehdy ještě) hitparády Óčka. Čas oponou trhl a US5 dobyli i t-music chart, a to s klipem Round And Round.
Znamená to tedy, že Busta Rhymes a Linkin Park si mohou nechat o čistém hattricku jen zdát. Pokud ovšem v příštím kole interventy z čela t-music chart vymetou, může to být alespoň hattrick obyčejný.
Jenže když už se US5 loni v létě na vrchol hitparády dostali (s klipem Rhythm Of Life), dokázali je také obhájit. Ale podruhé jenže: když se tehdy pokusili o hattrick, kdo je ometl? Linkin Park s Bleed It Out. Bude se historie opakovat?
Ideme pořádně hlasovat
Katík- SP member
-
jooo tak se mi to líbíííí!!! budete muset hlasovat ještě navíc za mě ... včera jsem prohlasovala celej den ale dneska nic protože jsem celej den byla na výletě
Kde se to dá zjistit? Mno já hlasuju pokaždý když jsem na netu tak 5-10x
Katík- SP member
-
tadyy http://icqtv.atlas.cz/?bld=6059&dst=30005&id=13589_15&mode=0 musis si spocitat kolik zbyva pro novinky
Jj díky to ale neni možný aby ty bylý US5 měli 19% !!!! To musí mít LOATR o hodně víc....
Katík- SP member
-
Strana 4 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Povolení tohoto fóra: