Paris Hilton
+12
Guiltylka
Noglues
Kaczenka
52martina
ifuska19
pat
Michelinek
Pet
Kokos(ka)
Barča
Kitty
Katík
16 posters
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Paris Hilton
Ještě že sem to neviděla...
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
jj to teda neumela.. a dneska sem koukala na VERONICU MARS.. a zdesila sem se kdyz sem ju tam uvidela.. paneboze co tam dela?
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Ja to taky nechapu.. copak ona tam hraje?? to mi ten serial teda znechutilo...ale treba umre nebo tak neco
Kokos(ka)- SP member
-
Veronika je v cajku, ale Paris sem tam prvně ani neviděla.. myslim když to dávali prvně..
Katík- SP member
-
Pariis se prostě nacpe všude.. to je hrozný, nejde jí zpívat, ani hrát, jenom dělat skandály a předvádět se, tak at dělá,co umí, aspon se mám čemu smát, když vidim v každym časáku důkaz toho, jak je blbá..
myslim, že jí tam nějak utřou, nebo něco takovýho. už si to moc nepamatuju, ale moc mě mrzí, že to dávaj tak brzo. ten seriál se mi moc líbil a nikdy bych neřekla, že to udělal zrovna on (kdo viděl, pochopí, kdo neviděl, ať se podívá). moje nejoblíbenější postava seriálu (společně s jeho přítelkyní a tim hochem snědší pleti) a jak dopadla . o to víc mě štve, že to udělal on, protože nebude ve druhý řadě. no možná nějaký vzpomínky nebo zjevení, ale to je tak všechno .Kokos(ka) napsal:Ja to taky nechapu.. copak ona tam hraje?? to mi ten serial teda znechutilo...ale treba umre nebo tak neco
Tak to každopádně! Nebo aspon neměl zrovna svůj den a nic se mu nedařiloPet napsal:By mě zajímalo co dělal pán buh když je zrodila Paris pravděpodobně nebyl doma
Hmm tak to 17.6.1993 taky ale taky třeba když se zrodil Čunek, Topolánek, Bush, Usáma atd.....
52martina napsal:myslim, že jí tam nějak utřou, nebo něco takovýho. už si to moc nepamatuju, ale moc mě mrzí, že to dávaj tak brzo. ten seriál se mi moc líbil a nikdy bych neřekla, že to udělal zrovna on (kdo viděl, pochopí, kdo neviděl, ať se podívá). moje nejoblíbenější postava seriálu (společně s jeho přítelkyní a tim hochem snědší pleti) a jak dopadla . o to víc mě štve, že to udělal on, protože nebude ve druhý řadě. no možná nějaký vzpomínky nebo zjevení, ale to je tak všechno .Kokos(ka) napsal:Ja to taky nechapu.. copak ona tam hraje?? to mi ten serial teda znechutilo...ale treba umre nebo tak neco
Ja si to natacim teda jako natocim, mrknu a pak pres to znova natocim novej dil.. a videla sem zatim první 3 a jako vypada to dobre.. az na tu Paris
Kokos(ka)- SP member
-
ta tam nebude moc dlouho ...taky bych si to nahrávala, kdyby mi šlo video nastavit na čas, ale nějak to nefunguje
a ja na to dneska zapomela to je v pr... to je fajn ze tam Paris nebude dlouho !!!!! jinak se mi fakt zacina ten serial libit
Kokos(ka)- SP member
-
Pokud si ještě dobře vybavuju, o co v tom šlo tak se mi to taky líbilo, ale teď to se školou nestíhám...
Katík- SP member
-
jj praaaave taky to nestiham.. taky davat to 13:20 to jsou fakt debilci ! stiham az smallvile...
Kokos(ka)- SP member
-
Já taky a někdy i O.C. ale to jen málokdy
Katík- SP member
-
Tak to já se teda mám..... Stihnu OC asi 3x týdně!!! jenom ve středu a v pátek ne protože máme strašnej tělák(někdy je fakt super!!) ale až budu na střední, tak stihnu maximalně zprávy v 17:00 (jestli se tam dostanu, což doufám!!!)
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Povolení tohoto fóra: