harry potter
+23
n.i.k.y
Guiltylka
Kaczenka
Noglues
fialmi
K7BO
Gela
Katík
Kokos(ka)
Pet
Barča
Kitty
Fabiola
end.in.ka
Michelinek
janca2400
2Lidunka2
Domulka
Lucca
pat
52martina
ifuska19
monuli
27 posters
Strana 5 z 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Re: harry potter
Moje oblíbené postavy byli Sirius a Lupin.. Hned od třetího dílu.. Mno a oba museli umřít.. To je na pytel.. To mě štve..
ok, tak sa necham prekvapit... a mam taku otazku, su tam spominani dursleovci? a pojde k nim harry posledny rok?
Dursleyovi tam sou a Fénixův řád jim zajistí ochranu před Voldemortem..
A Dudley se nakonec ukáže v úplně jiných barvách..
A Harry Malfoyovi zachrání život..
A Dudley se nakonec ukáže v úplně jiných barvách..
A Harry Malfoyovi zachrání život..
Já sem to přečetla fakt rychle.. čekat se mi nechtělo
Tak když seš ten jasnovidec, Pat, tak mi řekni... Jak odmaturuju, z čeho budu maturovat, na jakou vejšku se dostanu, koho si vezmu, jestli bude chytrej hezkej a slušně vydělávající, kde budem bydlet, kam se podívám po světě a jestli budu slavná Až to zodpovíš, určitě přijdu na další otázky
Tak když seš ten jasnovidec, Pat, tak mi řekni... Jak odmaturuju, z čeho budu maturovat, na jakou vejšku se dostanu, koho si vezmu, jestli bude chytrej hezkej a slušně vydělávající, kde budem bydlet, kam se podívám po světě a jestli budu slavná Až to zodpovíš, určitě přijdu na další otázky
ok... idem na to... blizka buducnost je velmi nejasna... takze o maturitach neskor ... vydas sa za celkom pekneho chalana, bude velmi dobre zarabat a budete byvat vo velmi luxusnej vile, ty nebudes musiet ani prstom pohnut, ale neskor skrachuje a budete sa musiet potlacit v jednoizbovom byte a ty budes musiet zacat pracovat. tvoja buducnost sa ale odvija od tvojich skutkov takze bud mila, bez pomoct mame s domacimi pracami a urcite to bude lepsie... dalsie otazky??
tak já bych chtěla vědět, kdo je můj ten pravý?pat napsal: ty nechces nieco vediet?? ci radsej nie??
Strana 5 z 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Povolení tohoto fóra: