harry potter
+23
n.i.k.y
Guiltylka
Kaczenka
Noglues
fialmi
K7BO
Gela
Katík
Kokos(ka)
Pet
Barča
Kitty
Fabiola
end.in.ka
Michelinek
janca2400
2Lidunka2
Domulka
Lucca
pat
52martina
ifuska19
monuli
27 posters
Strana 6 z 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Re: harry potter
tak emůžu říct, že by mi to vadilo. ale u něho to vypadá spíš na tu platoniku. I když, co já vim, co bude za rok .pat napsal:no ak sa budes dobra, mohol by to byt aj tvoj manazer...
HP jsem neviděla a vůbec se v tom nevyznám.
Pat, protože mam volno. Já nevim proč. hlavně žese nejde do školy.
Pat, protože mam volno. Já nevim proč. hlavně žese nejde do školy.
Du se držet tématu kupodivu. Viděli ste na youtube klip: Harry Potter a mysterious ticking noise" ? Je to pecka ftipná
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
njn, hlavne ze sa nejde do skoly... ja som zasa tento tyzden chora, som prechladnuta a mam teploty, ale do skoly aj cez mrtvolu
ne, nevidela som... a ja na hp7 stale cakam, na preklad- tesim sa, ale uz nie tak moc ako predtym, pretoze filmy ma vzdy sklamu viac a viac...
ne, nevidela som... a ja na hp7 stale cakam, na preklad- tesim sa, ale uz nie tak moc ako predtym, pretoze filmy ma vzdy sklamu viac a viac...
Já sem hodim odkaz to snad nevá koukala že už tu taky nějaký sou Já už mám sedmičku přečtenou ale neofikoš překlad to byl. Jestli si chceš počkat na knížku řekni jinak ti můžu poslat odkaz taky
Michelinek- SP member
-
OK já si to radši taky přečtu i originál a budu to mít doma. Mrkněte: https://www.youtube.com/watch?v=Tx1XIm6q4r4 je to ujetý a ten konec...
Michelinek- SP member
-
Já si taky počkám
end.in.ka- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 26
Dobře já aspoň nebudu tak překvapená. Mě stačily ty nervy u kompa... A jak se vám líbí videjko pokuď ste se na něj někdo mrk
Michelinek- SP member
-
super taky sem četla přeložený ale určitě si to koupím !!! HP7 je fakt skvělá hrozně napínavý
To našla kámo, ale všichni co to skoukly, tak si potom tu písničku zpívaly! Nakažlivá věc...
Michelinek- SP member
-
Snape,Snape Severus Snape dobrý je když si pustíte i tu zrychlenou verzi to sou jak pískající zvířátka
Michelinek- SP member
-
jak se to dává do toho statusu? jsem si takhle dala kopírovat URL a že to tam vložim a ono to nešlo ...tak jsem to musela přepsat
každej má v tom icq ňáký problémy.... Mně např jdou přijímat soubory co mi někdo pošle, ale já nic posílat nemůžu... Prostě to vždycky spadne
Strana 6 z 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Povolení tohoto fóra: