harry potter
+23
n.i.k.y
Guiltylka
Kaczenka
Noglues
fialmi
K7BO
Gela
Katík
Kokos(ka)
Pet
Barča
Kitty
Fabiola
end.in.ka
Michelinek
janca2400
2Lidunka2
Domulka
Lucca
pat
52martina
ifuska19
monuli
27 posters
Strana 8 z 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Re: harry potter
Fabiola napsal:J.K.R největší borka na světě neodolala jsem a už máš přečtený i sedmý díl.. to nešlo..
to já taky no... jsem si pro něj šla hned v den, co byl vydán... nejúžasnější den... jak se na mě lidi v šalině divně koukali, když sem s tim jela domů a četla si to..
"The two men appeared out of nowhere"
Nejlepší díl ze série. Naprosto
P.S.: Fabi, miluju tvůj podpis.. souhlasim.. hlavně s T-Bagem, Wentem (já mu soukromně říkám "šel-a-stál-za-to"), Housem a Voldym...
jenom užasnej?? ja sem u něho bulela celej večer co sem ho četla na jeden zátah, sem malem umřela jeto prostě moje BIBLE asi si řeknete že sem magor, ale ja to čtu zase od začatku od jedničky (asi po páté..=))janca2400 napsal:taky už mám předčtenej sedmej díl............ Užasnej..........HP.....fakt nejlepší knížka co sem kdy četla !!!!!!!!
segra chyba největší, nejvic sem bečela když bojovali na tom bradavickym hradě a on přišel do te velke sině a tam leželi ti mrtví a on se na to nemohl divat a odešel..omg sem byla mrtva prostě nej knižka..=)
tak já hlavně už vím, kdo umře jak a tak, jen sem to furt nepřečetla do konce, ale já se polepším
Michelinek napsal:Jj Harry Potter je fajn ale já pasu zatim jen po Christoperu Paolinim a draciiii moje láska
jeeeeej aj ja mám rada Eragona!!!!!! píšem o ňom bakalárku
čo hovoríš na to že z toho nakoniec budú 4 knihy? ja mám radosť, o jednu knihu viac vždy poteší
Tak Harry Potter, já řvala jen u části, kdy vpátym díle umřel Sirius fňuk! Eragon bude mít 4 díly sakra dlouho jsem zase nešpehovala na netu Tak to sem ráda nevim jestli to přečkám do kone tady tohoroku na ten třetí Film je suchej. ALe knížka je mnohem lepší! Opravdu!
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Eragona jsem četla a film se mi taky líbil ale Eldesta jsem dočetla asi do půlky a pak začala škola a já na něj neměla čas tak to musim někdy dočíst a zase přečtu ten komínek knížek co mám na týden
No já tedak envim jestli to byl 4. nebo 5. díl Harryho Pottera ale měla sem ho přečtenej za 3 dny
Michelinek- SP member
-
Michelinek napsal:Tak Harry Potter, já řvala jen u části, kdy vpátym díle umřel Sirius fňuk! Eragon bude mít 4 díly sakra dlouho jsem zase nešpehovala na netu Tak to sem ráda nevim jestli to přečkám do kone tady tohoroku na ten třetí Film je suchej. ALe knížka je mnohem lepší! Opravdu!
bude mať 4 diely lebo chris písal a písal a zistil že to má už nejaké dlhé a koniec stále nikde...
tretia knižka sa volá brisingr, má čierny obal a na ňom toho zlatého draka, gleadr alebo ako sa volá...
mňa film dosť sklamal, ale úlohy obsadili suprovo, aj cgi bolo výborne spravené. a hlavne ten náš kriváň v záverečnej scéne, juj !
http://www.imdb.com/media/rm186095616/tt0449010
Co to je? No já teda za jeden den dala 2 asi 250 a 190 stránkovou knížku
Michelinek- SP member
-
Ne-e všechny knížky začínajna E! Já mám za to, že bude zelená a bude se jmenovat Empire! Myslim, že to je divný! Ne to moje to tvoje mrknu se na to
Michelinek- SP member
-
Dozvim se o čem to je?
Michelinek- SP member
-
Michelinek napsal: Ne-e všechny knížky začínajna E! Já mám za to, že bude zelená a bude se jmenovat Empire! Myslim, že to je divný! Ne to moje to tvoje mrknu se na to
sa to zmenilo... mrkni sa na video na tejto stránke.. keď neveríš mne tak chrisovi snáď budeš
http://www.alagaesia.com/kvetha/
ale hovorí tam trochu aj o tom čo sa stane v tretej knižke.. ale len tak náznakovo.
a obal brisingra je tu: http://www.alagaesia.com/
Už sem se přemístila s timhle tématem
Michelinek- SP member
-
Dneska jsem dostala konečně 7 díííl!
Michelinek- SP member
-
Michelinek napsal:Dneska jsem dostala konečně 7 díííl!
tak čo tu ešte robíííš? šup utekaj čítať!!!
Ségra zabavila je o něj bitka
Michelinek- SP member
-
Michelinek napsal:Ségra zabavila je o něj bitka
a to si jej dovolila? tak to ja byť tebou tak to nepustím z ruky...
Strana 8 z 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Povolení tohoto fóra: