harry potter
+23
n.i.k.y
Guiltylka
Kaczenka
Noglues
fialmi
K7BO
Gela
Katík
Kokos(ka)
Pet
Barča
Kitty
Fabiola
end.in.ka
Michelinek
janca2400
2Lidunka2
Domulka
Lucca
pat
52martina
ifuska19
monuli
27 posters
Strana 3 z 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Re: harry potter
ha, ja posilam tolik fotek, ze uz si nepamatuju, ktera to byla a ja myslim, ze nejsou az tak stejni, aspon ve skutecnosti ne a nebo me uz to tak neprijde, ale ze zacatku sem mela problemy je rozeznat kazdopadne, nemohla sem si odpustit neposlat fotky
tahle je z pondelka ci uterka, ty potvory sou v japonsku, nepochopim, jezdej po premierach vsude mozne, ale do ceska to ne, ale to mi ani neprekvapuje mozna ty fotky budou krapet velky, tak sry
vlevo oliver-george a vpravo james-fred
a ja si bez tak myslim, ze ty delsi vlasy byly lepsi
tahle je z pondelka ci uterka, ty potvory sou v japonsku, nepochopim, jezdej po premierach vsude mozne, ale do ceska to ne, ale to mi ani neprekvapuje mozna ty fotky budou krapet velky, tak sry
vlevo oliver-george a vpravo james-fred
a ja si bez tak myslim, ze ty delsi vlasy byly lepsi
no myslela jsem toho v té modré košili
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
luci, ani nevíš jak MĚ štve, že Rowla zabila ************... hrozně..
vůbec mě štve že zabila všechny, koho zabila.
Jo, už jste viděli toto video? je uplně super. Jo, a neobsahuje to spolery, protože to bylo vydáno dřív než vyšla 7čka.. (a napravo - v more - je text k tomu dyžtakale je to super:
https://www.youtube.com/watch?v=CvvFiZyEyTA
vůbec mě štve že zabila všechny, koho zabila.
Jo, už jste viděli toto video? je uplně super. Jo, a neobsahuje to spolery, protože to bylo vydáno dřív než vyšla 7čka.. (a napravo - v more - je text k tomu dyžtakale je to super:
https://www.youtube.com/watch?v=CvvFiZyEyTA
jinak na video teď koukám já to čtu přeložený, páč to oddaluju, jak to jde, bude mi smutno, až to dočtu proto to čtu co možná nejpomaleji jsem se snažila, abych se nic nedozvěděla, ale jelikož mám ukecanou kámošku, řekla mi snad všechny, který umřeli......ta rowlingová se s tím vůbec nesrala a toho jednoho ji nikdy neodpustím
jo ten je hezčí a to video je domi super, ale stejně mě štve že už to skončilo, a hlavně JAK to skončiloifuska19 napsal:Lucca napsal:no myslela jsem toho v té modré košili
jako, že se ti líbi víc ?
Lucca- SP fan
-
mno....hezčí...ti nevím .....dycky když narazím na nějak stránku, tak je na prvním místě dycky je to james & oliver či fred & george....to není fér a navíc, jak už mě znáš...mně se dycky začne někdo líbit až na "druhej pohled"
právě, taky je mi líto, že už bude po všem, bude mi smutno
btw dneska sem narazila na jednu takovou velice užitečnou stránečku, ségra, viděla si už fénixův řád? ne, tak koukej
http://videocz.betloonies.com/index.php?option=com_content&task=view&id=64&Itemid=29
sem si chtěla pustit i čtyrku, ale ten shit se nespustil
právě, taky je mi líto, že už bude po všem, bude mi smutno
btw dneska sem narazila na jednu takovou velice užitečnou stránečku, ségra, viděla si už fénixův řád? ne, tak koukej
http://videocz.betloonies.com/index.php?option=com_content&task=view&id=64&Itemid=29
sem si chtěla pustit i čtyrku, ale ten shit se nespustil
Hmm ne fénixův řád jsem ještě neviděla
Lucca- SP fan
-
Lucca napsal:Hmm ne fénixův řád jsem ještě neviděla
ehm....mno, víš ségra....tím odkazem, co sem sem dala sem chtěla naznačit, abys na někoho klikla a podívala se na fénixův řád je to originál a s titulkama, to je poprvé, kdy sem to viděla s v originále a snape má fakt dost hustej hlas tak se na to konečně podívej
Snape je hustej celej a to je jako celej film??
Lucca- SP fan
-
ano moje milá sestřičko, je to celej film, ale já se svým podělaným prohlížečem sem si musela pustit to, jak je na 8 částí, ale nevadí, klidně bych na to zkoukla znova jen mě štvě, že jsem si nemohla pustit čtyrku seklo se mi to hned na začátku teď sem se koukala na madagaskar a do konce chybělo 8 minut a ten shit se taky seknul muže mi někdo říct, jak to dopadlo
hmm mě se to ani nerozjelo ale jinak našla jsem super video jako dělané pro tebe https://www.youtube.com/watch?v=TbRYAdKFffw
Lucca- SP fan
-
jeee, segra, tohle mi nedelej ja brecim u vseho, kde je untitled kua, stejne me to strasne stve, ze uz je konec
jo mě to taky štve, ale víc by mě štvalo kdyby fakt napsala pokračování, to už by nebylo ono.................jo a četla jsem tři recenze a všichni se shodují že poslední kapitola je propadák
Lucca- SP fan
-
vsad se ze bude pokracovani s jejich detma tak ja nemuzu posoudit, pac sem se zasekla tak v polovine 12 kapitoly hele, ale kamoska mi rekla, jak teda fred umrel....to je koza ta rowlingova....necha na neho spadnout zed, fakt nepochapala sem, sem se musela zacit smat.....horsi smrt si vymyslet nemohla fakt
jo segra a kdyz ty na me s videem, tak ja napodobne, mi to fakt rozbrecelo....teda na zacatku hned nastvalo, pac je tam obrazek georga misto freda, ale co uz
https://www.youtube.com/watch?v=F7SbwWcJYMM
jo segra a kdyz ty na me s videem, tak ja napodobne, mi to fakt rozbrecelo....teda na zacatku hned nastvalo, pac je tam obrazek georga misto freda, ale co uz
https://www.youtube.com/watch?v=F7SbwWcJYMM
vždyť si říkala že je od sebe nepoznáš
Lucca- SP fan
-
chyba, já už je poznám bezpečně..............ale jen v civilu
Lucca- SP fan
-
tipuju že ten v pravo je ten co se mi líbí víc, James se myslím jmenuje
Lucca- SP fan
-
proč divně?
mno, takže, tenhle "wallpaper" dal dohromady warner bros a ségra, měla si pravdu, ten vpravo je james, jenže james je i na levo prostě tam nedali olivera, maj v nich holt zmatek, ale že udělá takovo botu warner, to bych nevěřila
mno, takže, tenhle "wallpaper" dal dohromady warner bros a ségra, měla si pravdu, ten vpravo je james, jenže james je i na levo prostě tam nedali olivera, maj v nich holt zmatek, ale že udělá takovo botu warner, to bych nevěřila
protože jsou nesouměrně .
tak třeba ten druhej neměl v tu dobu čas, tak vužili toho, že jsou dvojčata
tak třeba ten druhej neměl v tu dobu čas, tak vužili toho, že jsou dvojčata
tak takové chytáky na mě jo?ifuska19 napsal:proč divně?
Lucca- SP fan
-
co na tebe, ale na mě páč do té chvíle, než sem viděla tuhle fotku, sem si myslela, že je rozeznám...tak zase nic
Strana 3 z 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Povolení tohoto fóra: