harry potter
+23
n.i.k.y
Guiltylka
Kaczenka
Noglues
fialmi
K7BO
Gela
Katík
Kokos(ka)
Pet
Barča
Kitty
Fabiola
end.in.ka
Michelinek
janca2400
2Lidunka2
Domulka
Lucca
pat
52martina
ifuska19
monuli
27 posters
Strana 4 z 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Re: harry potter
Tak sem četla poslední kapitolku sedmý knížky v anglině a vůbec sem jí nepochopila... Poslední kapitola se jmenuje 'po 19 letech' (aspoň myslim, snad mi paměť slouží) a Harry, Hermiona, Ron, Ginny i Neville podle ní přežijou.. Ale tu kapitolu sem nepochytila, páč je hrozně kraťounká a zmatená.. Navíc se v ní objevily jména jako Lily, James a Albus.. Tak kdoví co to má znamenat..
Sem tam byla v hroznym pokušení si tu knížku koupit, ale než bych jí přelouskala anglicky (je tlustá jako kráva), tak by jí stihli 10x přeložit a vydat u nás..
Sem tam byla v hroznym pokušení si tu knížku koupit, ale než bych jí přelouskala anglicky (je tlustá jako kráva), tak by jí stihli 10x přeložit a vydat u nás..
tak já byla až moc líná na to, číst to v ájině, takže sem si stáhla českej překlad a čtu....mno čtu....sem u nějaké 21. kapitoly mě to přes pc nebaví číst a co se týká té poslední kapitoly, jakožto epilogu, tak ty ména znamenaj ména dětí ginny a harryho a rona a hermiony, já vím v podstatě všechno a ještě sem to nečetla njn, nemít tak ukecaný kámošky, tak nic nevím
jo všichni žijou.......Lily James a Albus jsou děti Harryho a Ginny.......ale tu kapitolu namám ráda, na můj vkus moc velkkej happyend2Lidunka2 napsal:Tak sem četla poslední kapitolku sedmý knížky v anglině a vůbec sem jí nepochopila... Poslední kapitola se jmenuje 'po 19 letech' (aspoň myslim, snad mi paměť slouží) a Harry, Hermiona, Ron, Ginny i Neville podle ní přežijou.. Ale tu kapitolu sem nepochytila, páč je hrozně kraťounká a zmatená.. Navíc se v ní objevily jména jako Lily, James a Albus.. Tak kdoví co to má znamenat..
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
na netu byly český neofic. překlady, všechno bylo v pohodě, i rowla říkala, že jí fanouškovský překlady nevadí, ale teď otočila a všechny překlady se musely stáhnout, ovšem já to ještě stihla zkopírovat jesli chceš poslala bych ti to na icq nebo si počkáš na oficiální překlad, kterej výjde někdy v únoru zabít, nevím, co na tom bude tak dlouho překládat
Harry má děti ? Vždyť je na to ještě mladej!Lucca napsal:jo všichni žijou.......Lily James a Albus jsou děti Harryho a Ginny.......ale tu kapitolu namám ráda, na můj vkus moc velkkej happyend2Lidunka2 napsal:Tak sem četla poslední kapitolku sedmý knížky v anglině a vůbec sem jí nepochopila... Poslední kapitola se jmenuje 'po 19 letech' (aspoň myslim, snad mi paměť slouží) a Harry, Hermiona, Ron, Ginny i Neville podle ní přežijou.. Ale tu kapitolu sem nepochytila, páč je hrozně kraťounká a zmatená.. Navíc se v ní objevily jména jako Lily, James a Albus.. Tak kdoví co to má znamenat..
Ježiškote to bys byla moooc hodnáifuska19 napsal:na netu byly český neofic. překlady, všechno bylo v pohodě, i rowla říkala, že jí fanouškovský překlady nevadí, ale teď otočila a všechny překlady se musely stáhnout, ovšem já to ještě stihla zkopírovat jesli chceš poslala bych ti to na icq nebo si počkáš na oficiální překlad, kterej výjde někdy v únoru zabít, nevím, co na tom bude tak dlouho překládat
52martina napsal:Harry má děti ? Vždyť je na to ještě mladej!Lucca napsal:jo všichni žijou.......Lily James a Albus jsou děti Harryho a Ginny.......ale tu kapitolu namám ráda, na můj vkus moc velkkej happyend2Lidunka2 napsal:Tak sem četla poslední kapitolku sedmý knížky v anglině a vůbec sem jí nepochopila... Poslední kapitola se jmenuje 'po 19 letech' (aspoň myslim, snad mi paměť slouží) a Harry, Hermiona, Ron, Ginny i Neville podle ní přežijou.. Ale tu kapitolu sem nepochytila, páč je hrozně kraťounká a zmatená.. Navíc se v ní objevily jména jako Lily, James a Albus.. Tak kdoví co to má znamenat..
šak to je u 19 let později, takže mu je....mnt, těžká matematika 36
je to tam celé nějaké zmatené, Harry nejdřív jakože umře, pak se vrátí, pak se Voldemort zabije vlastní kletbou.............no nevím, ten závěr je divný, moc komplikovanýpat napsal:nevie nekto jak harry zabije voldemorta alebo co a jak to s nim bude?
Lucca- SP fan
-
myslíš že bude jednodušší?
Lucca- SP fan
-
neřekla bych podle mě v tom budou minimální rozdíly, ten překlad je celkem fajn....a jak seš na tom se čtením? já sem furt u 21. kapitoly a jelikož sem si dneska půjčila sophinu volbu, tak se to zase odkládá na neurčito
segra na Sophiinu volbu se vykašli, já to viděla jako film a nic moc, čekala jsem víc
Lucca- SP fan
-
hele nesuď knihu podle filmu. třeba taková šifra mistra leonarda byla dobrá, ale film byl směšnej.
my to měli v doporučené četbě, já to samozřejmě nečetla, ale kámoška říkala, že to bylo skvělý.....já sem jednak nevěděla, že to má dva díly a taky to čtu ve slovenštině sice sem na začátku, ale furt tam postrádám nějakej příběh, tak sem zvědavá, co se z toho vyvrbí a šifra byla boží.....teda knížka, film trochu pokulhával.....btw, když sme u toho filmu, co si mám představit pod pojmem runner ?
Tak sem to včera večer dočetla... Ifuško, asi budeš plakat, pokude ses tam eště nedostala... Já byla smutňoučká, umřela mi moje oblíbená postava...
Mno jo, co se dá dělat...
Ale ten konec je takovej ňákej suchej..
Mno jo, co se dá dělat...
Ale ten konec je takovej ňákej suchej..
já četla ve slovenštině čachtickou paní. to byl zahul. sice mi bylo asi dvanact, ale doted jsem to nedocetla.
lidunka: já vím, umře fred, já už to obrečela a vím, že budu brečet znova, až to budu číst a o filmu raděj ani nemluvím, to se rozbrecim hned na zacatku a toho georga rowle taky neodpustím a vůbec, povražidla skoro všechny mé oblíbence
marťa: čachtickou paní sem si taky málem půjčila ve slovenštině. jsem přemýšlela, jesli vůbec existuje česko-slovenskej slovnik, kdybych potřebovala
marťa: čachtickou paní sem si taky málem půjčila ve slovenštině. jsem přemýšlela, jesli vůbec existuje česko-slovenskej slovnik, kdybych potřebovala
No tak tim Lupinem a Tonksovou mě nasrala uplně maximálně... Lupina sem měla moc ráda hned od 3. dílu...
No a Snape umřel taky pěkně debilně..
No a Snape umřel taky pěkně debilně..
Strana 4 z 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Povolení tohoto fóra: