Elliot Minor
+22
n.i.k.y
ifuska19
SP_Kiki_SP
Basmen
ericka
Hanča
K7BO
Lu_cy
Pet
Domulka
Fabiola
Gela
52martina
2Lidunka2
Noglues
Kitty
Blanousek13
Kokos(ka)
Katík
Kaczenka
Barča
Guiltylka
26 posters
Strana 14 z 16 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16
Re: Elliot Minor
ale to spravili chybu s tou Prahou... lebo odtialto uz neodidu... teda Alex nie si ho poziciam a uz im ho nevratim
Já bych chtěla jet, ale bohužel asi nebudu moct
ericka- SP beginner
-
Poeet p?íspivku : 117
Registration date : 09. 06. 08
tak jo.....a nekdy mi ho pujcis jo......Barča napsal:ale to spravili chybu s tou Prahou... lebo odtialto uz neodidu... teda Alex nie si ho poziciam a uz im ho nevratim
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
jee dneska sem si koupila jejich cd ne ze bych ho uz davne nemela stahly, ale ja nedokazala odolat
a jiank vsechny pisnicky sou uzasny a nevzdavejte to hned kdyz vam to treba rodice zakazou, me taky mama nechtela pustit na SP a nakonec to vyslo... ted rekla zase ne na EM, ale ja tam proste pojedu musi se s tim smirit
a jiank vsechny pisnicky sou uzasny a nevzdavejte to hned kdyz vam to treba rodice zakazou, me taky mama nechtela pustit na SP a nakonec to vyslo... ted rekla zase ne na EM, ale ja tam proste pojedu musi se s tim smirit
ericka napsal:Já bych chtěla jet, ale bohužel asi nebudu moct
poooood!!!! musis ich nejako ukecat!!!!!
Niky, ja sice nie som ziaden sukromnik a dokazem sa podelit skoro o vsetko ale o Alexa vazne nie!!!!!
ani na chvilku bys mi ho nepujcila....?? vratila bych ti ho celyho.....Barča napsal:ericka napsal:Já bych chtěla jet, ale bohužel asi nebudu moct
Niky, ja sice nie som ziaden sukromnik a dokazem sa podelit skoro o vsetko ale o Alexa vazne nie!!!!!
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
Lásky moje, já mám aj dokonce prachy na to, abych jela toho se musí využít!!! takže, kdo byste předběžně jel? já na 99% prostě tam musim být!!!
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Katík napsal:Lásky moje, já mám aj dokonce prachy na to, abych jela toho se musí využít!!! takže, kdo byste předběžně jel? já na 99% prostě tam musim být!!!
No já ještě uvidim ale docela ráda bych taky jela . Uvidíme jak to bude s odvozem.
SP_Kiki_SP- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 637
Registration date : 18. 07. 08
Barča napsal:ericka napsal:Já bych chtěla jet, ale bohužel asi nebudu moct
No ukecat bych to možná ukecala. Jde o to, že bych druhý den musela jít do školy, což nevím, jak by se mi to povedlo stihnout...
ericka- SP beginner
-
Poeet p?íspivku : 117
Registration date : 09. 06. 08
Katík napsal:Lásky moje, já mám aj dokonce prachy na to, abych jela toho se musí využít!!! takže, kdo byste předběžně jel? já na 99% prostě tam musim být!!!
no já bych i jela, uvidíme jak na tom budu s financema
už mám rezervovanej lístek na minory...
zejtra si ho jdu koupit..
rodiče sice zatím netuší, že někam na konci listopadu pojedu, ale nemá smysl jim to zatím říkat, protože by na to stejně zapomněli..
rodiče sice zatím netuší, že někam na konci listopadu pojedu, ale nemá smysl jim to zatím říkat, protože by na to stejně zapomněli..
Domulka napsal:už mám rezervovanej lístek na minory...
si ma teraz uplne prekvapila, som nevedela ze sa ti pacia
Barča napsal:Domulka napsal:už mám rezervovanej lístek na minory...
coooooooooooooooooo?????
blbneš?
vždyt sem v jednom topicu psala, že jim i důvěrně říkám "minoři".
Navíc.. proč si myslíš, že na stránce píšu o jiné kapele než o SP kdybych je neměla ráda?
Kdyby např. Tokio Hotel byli předskokani SP, nikdy bych o nich nepsala...
miluju EM.
Domulka napsal:Barča napsal:Domulka napsal:už mám rezervovanej lístek na minory...
coooooooooooooooooo?????
blbneš?
Navíc.. proč si myslíš, že na stránce píšu o jiné kapele než o SP kdybych je neměla ráda?
miluju EM.
no jeste ze mas tak dobrej vkus kdybys tam psala o TH tak by me asi jeblo...to uz by byli fakt vsude
Ifuuuuuuš nekde ti ten link splasim!! a musis jet !
jinak ja nejspis pojedu!! to si nemuzu nechat ujit!!! Doufam ze Teddy bude mit po konciku zas naky reci.. :D a ja si pak udelam na MS zase trapas... kdo vi ... tak vi.. ostatni vedet nemusi
heeej Ifuš.. tady mas ten link na CD
jinak ja nejspis pojedu!! to si nemuzu nechat ujit!!! Doufam ze Teddy bude mit po konciku zas naky reci.. :D a ja si pak udelam na MS zase trapas... kdo vi ... tak vi.. ostatni vedet nemusi
- kód:
http://uloz.to/432025/elliot-minor-elliot-minor-2008.rar
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Kokos(ka) napsal:Ifuuuuuuš nekde ti ten link splasim!! a musis jet !
- kód:
psala sem ti na myspace jak to s tím cd a mojí návštěvou koncertu je
Kokos(ka) napsal:Ifuuuuuuš nekde ti ten link splasim!! a musis jet !
- kód:
ja viem ale uz som ta s tym davno nepodpichla, musim niekedy napravit
Domulka napsal:Barča napsal:Domulka napsal:už mám rezervovanej lístek na minory...
coooooooooooooooooo?????
blbneš?
miluju EM.
tak pardon to si pamatam ze im hovoris majnori (si ma tym trochu nakazila ) ale inak si o nich moc nepisala preto som bola prekvapena... tak sa tam teda uvidime
Barča napsal:
áááááááááá
Ifuš: jj vim treba se do toho jeste dostanes.. vis ze ty si listky vzdy kupujes na posledni chvilu !!
Kokos(ka)- SP member
-
jeste se nevi kdo to vyhral ne?
Kokos(ka)- SP member
-
Kokos(ka) napsal:Barča napsal:
áááááááááá
Ifuš: jj vim treba se do toho jeste dostanes.. vis ze ty si listky vzdy kupujes na posledni chvilu !!
jj, třeba na plainy sem si kupovala dneska
Strana 14 z 16 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16
Povolení tohoto fóra: