dárekxP
+15
Fabiola
Gela
Domulka
Katík
Kitty
2Lidunka2
xTRUTHx
ifuska19
Kokos(ka)
janca2400
Pet
Barča
Guiltylka
Kaczenka
TyNuSa
19 posters
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 3 z 8
Strana 3 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: dárekxP
Barča napsal:Domulka napsal:Barča napsal:bola, včera aj dneska... si ma tam videla?
ja som tam zase dneska zahliadla zuzku (fly), teda aspoň sa mi zdá že to bola ona, ale než mi to došlo kto to je tak už prešla...
no.. zuzka mi tam volala.. a byla ten den v Olympii..
ale hele.. já jsem stála s kamarádkou v té řadě v Intersparu (nebo co to je) ve Vaňkovce a ty jsi nás tam předbíhala, protože sis nic nekoupila! :D:D
faaaakt? ja umrem!!!!!
ja som si tam šla niečo kúpiť, ale som bola strašne unavená lebo som celý deň behala po meste a vybavovala všetko možné že som zabudla čo si chcem kúpiť tak som šla preč ježiš ale škoda že som sa nedívala koho to vlastne predbieham
já jen slyšela to tvoje "zdovolenim" a ten hlas mi přišel hrozně povědomej.. a pak už jsi ke mně jen byla zády, tak jsem si nebyla jistá, ale hned sem psala smsku Janči, jestli na tebe náhodou nemá číslo :D
Tak co podařilo se předat klukům dárek???
jinak, koncert byl uplne boží, pořád vstřebávám informace....ještě pořád tomu nějak nevěřím a nechápu to, ale jsem štastná!!!
jinak, koncert byl uplne boží, pořád vstřebávám informace....ještě pořád tomu nějak nevěřím a nechápu to, ale jsem štastná!!!
ani mi nemluvte!! ale Sebby me nastval !! protoze se vubec s fanouskama nefotil !!! a ja sem byla na sebe nastvana.. co sem byla asi naka privarena kdyz sem byla presvedcena o otm zeje Sebby na leve strane !!!!!!!
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
joo mam aj s davidem a s chuckeeeeem !!
Kokos(ka)- SP member
-
Jééé to si nemužu přístě nechat ujít.. je pár věcí, který mě hrozně štvou, mezi ně patří, že sem tam nebyla už od rána a že sem měla blbě nastavený video na mobilu a já si toho nevšimla, že nemám nastavený Unlimited..
ja som tam síce mala foťák ale asi po desiatich záberoch som videla že s tým mojím prístrojom nič nenafotím tak som ho potom schovala a radšej som si užívala koncík a len párkrát som ho potom vytiahla a spravila nejaký záber...
Kačenka a nenašla si to niekde na youtube alebo tak?
Kačenka a nenašla si to niekde na youtube alebo tak?
by mě celkem zajímalo, co kluci řikali na to, když ty dopisy od nás četli a tak....
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
já bych taky brala fotku s Chuckem
A docela škoda že se o dopisech zatim nikde nezmínili, dost by mě to zajímalo..
A docela škoda že se o dopisech zatim nikde nezmínili, dost by mě to zajímalo..
Jj s Chuckem.. řikala sem, když sem četla jak radostí z tý knížky obejmul Domulku, že kdyby obejmul mě, musel by mě i chytit páč by se mi podlomily kolena..
2Lidunka2 napsal:No, mně by se podlomilo úplně všechno a povalila bych ho na zem
wooooow to už by to obejmutí bylo zajímavější
teda holky
Katík- SP member
-
No tak to každopádně Už bych ho nepustilaKitty napsal:2Lidunka2 napsal:No, mně by se podlomilo úplně všechno a povalila bych ho na zem
asi bych se zachovala stejně chudáček Chucký by z nás měl infarkt2Lidunka2 napsal:No tak to každopádně Už bych ho nepustilaKitty napsal:2Lidunka2 napsal:No, mně by se podlomilo úplně všechno a povalila bych ho na zem
Třeba je zvyklý
Katík- SP member
-
Ale infarkt, který by stál za toKitty napsal:asi bych se zachovala stejně chudáček Chucký by z nás měl infarkt2Lidunka2 napsal:No tak to každopádně Už bych ho nepustilaKitty napsal:2Lidunka2 napsal:No, mně by se podlomilo úplně všechno a povalila bych ho na zem
Přesně.. no ale nevim jak by se třeba mě to s tim povalenim povedlo.. nevim o kolik sem menší než on a hlavně poslední dobou je na něm hodně znát, že maká..
No já bych taky úplně zešílela.. XDD Nevěděla bych co mám dělat.. XD
Gela- SP beginner
- Poeet p?íspivku : 144
Registration date : 29. 04. 08
tyjo..kamosky ktery SP neposlouchaj.. tak sem jim ukazovala fotky a vsem se nejvic libi CHUCK.. husty
Kokos(ka)- SP member
-
Moje 2 sou na Pierra, jedna na Seba a ta,co sem jí včera všechno vykládala, tý se líbí nejspíš David
Strana 3 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 3 z 8
Povolení tohoto fóra: