Good Charlotte
+12
SP_Kiki_SP
Hanča
Basmen
Kitty
Katík
52martina
Guiltylka
Kokos(ka)
Barča
Noglues
Fabiola
K7BO
16 posters
Strana 3 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Good Charlotte
ze sme boli u nas v ziline na namesti, ja a moji dvaja spoluziaci, a sme ho tam stretli a chceli sme sa s nim odfotit, a on nebol zrovna moc nadseny ale povedal ze ok, tak sme sa k nemu postavili a niekto nas odfotil, ale on sa potom nasral na mna ze jak som stala kusok pred nim tak ze ho na tej fotke kvoli mne nebude vidno celeho, a potom znechuteny odisiel
a tebe sa co snivalo pred tymi tromi rokmi? inak to ta obdivujem ze si to pamatas, ja vsetko hned zabudnem, aj ked to bol zivy sen tak do tyzdna si podrobnosti uz nepamatam...
a tebe sa co snivalo pred tymi tromi rokmi? inak to ta obdivujem ze si to pamatas, ja vsetko hned zabudnem, aj ked to bol zivy sen tak do tyzdna si podrobnosti uz nepamatam...
prozradim ti moje tajemství: když se probudíš, hned si ten sen někam napiš ...teda mně to funguje
tak to je dobrej sen . hlavně to, že se naštval, že nebude vidět celý
můj sen nebyl nijak extra. popravdě ke mně se ani neotočil. celou dobu stál zády a na sobě měl přesně to oblečení, který měl na MTV Aid nebo jak se to jmenovalo (to jak tam hráli se SP) .... takže vlastně nuda jsem tam tak stáli v prosklený budově a já jsem měla něco udělat, ale protože jsem ten úkol nesplnila, tak mě ignoroval
tak to je dobrej sen . hlavně to, že se naštval, že nebude vidět celý
můj sen nebyl nijak extra. popravdě ke mně se ani neotočil. celou dobu stál zády a na sobě měl přesně to oblečení, který měl na MTV Aid nebo jak se to jmenovalo (to jak tam hráli se SP) .... takže vlastně nuda jsem tam tak stáli v prosklený budově a já jsem měla něco udělat, ale protože jsem ten úkol nesplnila, tak mě ignoroval
jaj vy mate teda sny!
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Ten Barči se mi líbil víc
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Teda az na ten konec, kdy se na nu nastval
Katík- SP member
-
Nevíš, jakej to byl úkol?
Katík- SP member
-
úplná blbost, za kterou se stydim. tu část vynechávám úmyslně . Bylo to něco s mostem, kterej nebyl celej a já ho musela přejít a dát dopořádku, jinak by byl svět v ohrožení
tak teď jsi mě upřímně rozesmála52martina napsal:úplná blbost, za kterou se stydim. tu část vynechávám úmyslně . Bylo to něco s mostem, kterej nebyl celej a já ho musela přejít a dát dopořádku, jinak by byl svět v ohrožení
Fabiola napsal:tak teď jsi mě upřímně rozesmála52martina napsal:úplná blbost, za kterou se stydim. tu část vynechávám úmyslně . Bylo to něco s mostem, kterej nebyl celej a já ho musela přejít a dát dopořádku, jinak by byl svět v ohrožení
Jééééé taky sem se musela smát Marťa- spasitelka světa
Katík- SP member
-
to jsem před tim asi hrála nějakou hru. a moje nejlepší postava byla Lara Croft. Jsem tam pořád někde hopsala a běhala a ty copánky se mi tam házely ze strany na stranu...počítačový hry by se před spanim měly zakázat
Ve tvém případě asi ano ale mně se zase na dnešek zdál sen o týpkovi co u něj máme net (nešel mi..).. a on je totiž strašně pěknej no... a dneska jsem byla rudá jako rajče když k nám přišel
Katík- SP member
-
to já sem jednou hrál jednu střílečku až do 6 hod. ráno sem úplně stratil pojem o čase. mě to tak bavilo. tam se musela přenýst soupeřova vlajka k té své. takový primitivní a já sem u toho stvrdnul tak dlouho52martina napsal:to jsem před tim asi hrála nějakou hru. a moje nejlepší postava byla Lara Croft. Jsem tam pořád někde hopsala a běhala a ty copánky se mi tam házely ze strany na stranu...počítačový hry by se před spanim měly zakázat
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
Noglues napsal:to já sem jednou hrál jednu střílečku až do 6 hod. ráno sem úplně stratil pojem o čase. mě to tak bavilo. tam se musela přenýst soupeřova vlajka k té své. takový primitivní a já sem u toho stvrdnul tak dlouho52martina napsal:to jsem před tim asi hrála nějakou hru. a moje nejlepší postava byla Lara Croft. Jsem tam pořád někde hopsala a běhala a ty copánky se mi tam házely ze strany na stranu...počítačový hry by se před spanim měly zakázat
No jo, to se občas stává
Katík- SP member
-
takovýdle "stvrdnutí" jsem zažívala často u GTA. strašně mě bavilo mlátit lidi, nebo je zapalovat plamenometem oni u toho krásně ječeli
52martina napsal:takovýdle "stvrdnutí" jsem zažívala často u GTA. strašně mě bavilo mlátit lidi, nebo je zapalovat plamenometem oni u toho krásně ječeli
jn gta se dá hrát pořád dokola a furt byví52martina napsal:takovýdle "stvrdnutí" jsem zažívala často u GTA. strašně mě bavilo mlátit lidi, nebo je zapalovat plamenometem oni u toho krásně ječeli
Noglues- SP girlfriend
-
GTA je legenda,hlavně mě bavilo Vice City.. San Andreas už se mi tak moc nelíbilo.. mě bavilo střílet po cajtech.. prdel.. pak jsem měla 5 hvězdiček a armáda po mě střílela ještě Mafie mě hodně bavila..
no heeej mluvite mi z duse !! a me se nikdy v GTA nepodarilo dat vsech 6 hvezd vzdycky me nekdo sejmul ... ja si vzdycky vlezla na strechu jakyhosiho baraku ... kodik na vsechny zbrane a uz to jelo :D
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
mě mafie ne páč tam byly moc pomalý autaFabiola napsal:GTA je legenda,hlavně mě bavilo Vice City.. San Andreas už se mi tak moc nelíbilo.. mě bavilo střílet po cajtech.. prdel.. pak jsem měla 5 hvězdiček a armáda po mě střílela ještě Mafie mě hodně bavila..
Noglues- SP girlfriend
-
tak to mě jo našel jsem si úplně krotou zbraň - rotační kulomet!!! ten je tak silnej že s ním v poho odpálíš vrtulník a ani k tomě nepřiletí ale jediný co nedá je tankKokos(ka) napsal:no heeej mluvite mi z duse !! a me se nikdy v GTA nepodarilo dat vsech 6 hvezd vzdycky me nekdo sejmul ... ja si vzdycky vlezla na strechu jakyhosiho baraku ... kodik na vsechny zbrane a uz to jelo :D
Noglues- SP girlfriend
-
Strana 3 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Povolení tohoto fóra: