GC
+19
Guiltylka
Kaczenka
Katík
Barča
Pet
Sabu
Kokos(ka)
Kitty
janca2400
Michelinek
Thereenka
2Lidunka2
Kuci
Sandy
Lucca
ifuska19
pat
monuli
52martina
23 posters
Strana 13 z 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Re: GC
třeba na MCR mně to vyhovovalo. to odpoledne jsem tam byla s lidma, se kterýma mě seznámila Ifuška a když jsme se rvali dovnitř, tak jsme se rozdělili a už jsem je pak neviděla.
ja by som na ten koncík chcela ísť... ale samej sa mi práveže nechce. lebo to je pravda že už ten samotný koncert si asi človek užije najlepšie sám, ale kým čakáš vo fronte pred halou ešte s niekým iným to zase rýchlejšie ubehne a je to také veselšie...
jéj vidím že si tu medzičasom zase napísala no, to je presne to čo hovorím.. že to kým človek čaká je veselšie keď tam nie je sám
jéj vidím že si tu medzičasom zase napísala no, to je presne to čo hovorím.. že to kým človek čaká je veselšie keď tam nie je sám
stretneme to chápem ja sa rozhodujem medzi ABPFY a GC... tak ja ešte uvidím, už len kvôli River by som šla...
A Big Package For You, moc by som to už konečne chcela ale vždycky má prednosť niečo iné, aktuálnejšie...
to viem že sú v ten istý deň, mali sa nejako dohodnúť aby boli aspoň v tej istej hale alebo tak
to viem že sú v ten istý deň, mali sa nejako dohodnúť aby boli aspoň v tej istej hale alebo tak
aha. jsem si říkala, co je to za kapelu
to bych taky moc ráda měla, ale přesně jak ty říkáš, vždy je něco aktuálnějšího
to bych taky moc ráda měla, ale přesně jak ty říkáš, vždy je něco aktuálnějšího
Barča napsal:A Big Package For You, moc by som to už konečne chcela ale vždycky má prednosť niečo iné, aktuálnejšie...
ABPFY je supr čupr u toho se hodně nasměješ ale lepčí asi budou ti GC protože ABPFY si mužeš koupit zase někdy až našetříš ale GC tady nebudou milionkrát
ja viem že GC tu nebudú milionkrát, ale keď ono sa niečo deje vždy... a ja by som toho toľko chcela...
GC moje druhá LÁF
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Kdybych měla peníze tak jedu, ale nemám
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
52martina napsal:já bych jela, i kdyby peníze nebylyMichelinek napsal:Kdybych měla peníze tak jedu, ale nemám
presne tak
Pat, no že se ptáš! to je jasný že SP SP SP SP
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
hele lidi mrkněte na http://gc-images.com/thumbnails.php?album=399 jakej maj divnej kočárek(mě se teda nelíbí)
Kitty napsal:jééééžiš co to je za mutantaaaaa???? chudák Harlow
ja myslím že tej je to momentálne úúúúúúúúúúúplne jedno
ale ten kočiarik je divný
Strana 13 z 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Povolení tohoto fóra: