GC
+19
Guiltylka
Kaczenka
Katík
Barča
Pet
Sabu
Kokos(ka)
Kitty
janca2400
Michelinek
Thereenka
2Lidunka2
Kuci
Sandy
Lucca
ifuska19
pat
monuli
52martina
23 posters
Strana 3 z 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Re: GC
tohle řekl Joel : I’m probably the gayest straight man you’ll ever meet in your life. [Laughs]
If you were gay, who would you like to date?
Johnny Depp! He's the perfect man.
If you were gay, who would you like to date?
Johnny Depp! He's the perfect man.
Tak jsem posledních pár dní poslouchala Good Morning Revival a musím říct že nakonec mám z toho CD dobrý pocit, ale KYHOMG se mi stejně nelíbí(
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
GCGCGC
Já byla v pátek na jejich koncertě a byl SKVĚLEJ SKVĚLEJ
Sandy- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 24
Registration date : 13. 05. 07
konzert
Tak jo byl ve vídni v pátek a GC byli skvělí hráli vš. moje oblíbene songy a nej bylo že sme po konzertě si s ještě pár holkama stouply před výjezd jejich busu a hodinu a půl čekali až vyjedou ale nakonec se slitovali a vyšli se podepsat to ylo naprosto supr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sandy- SP newbie
-
GCGC
No jo úžasný to bylo!!!!!52martina napsal:jééééééééééééééé . to muselo být úúúúúžasný. Už jenom ta představa .
Sandy- SP newbie
-
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
... aj ja som tam chcela ist, ale uz som mala kupene listky na lp, a nasi nechceli...
... aj ja som tam chcela ist, ale uz som mala kupene listky na lp, a nasi nechceli...
HEH
Heh to bych musela vědět jakpat napsal:no a ked mas podpis, tak ho sem daj skopirovany!
Sandy- SP newbie
-
Strana 3 z 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Povolení tohoto fóra: