SP 4rever
+17
Noglues
Kaczenka
Pet
ifuska19
SP_Kiki_SP
Barča
n.i.k.y
fialmi
Kitty
Domulka
Guiltylka
Kokos(ka)
Basmen
Katík
Hanča
veronika-veve
Kikishek :P
21 posters
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 8 z 12
Strana 8 z 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: SP 4rever
na to jsem se chtěla zeptat vás jestli nevíte o nějakém dobrém serveru na upload
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
já můžu doporučit jen edisk.czLucca napsal:na to jsem se chtěla zeptat vás jestli nevíte o nějakém dobrém serveru na upload
bezkonkurenční rychlost uploadu i downloadu
neomezený stahování a nahrávání několika souborů najednou
jeno větší omezení je jenom velikost souboru - max. 100mb, takže to budeš muset přerozdělit ve winraru
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
no tak to mě zabije já naprostý počítačový antitalent, a hlavně to má 4,3 GB takže 43 částí? hmm hmm
Lucca- SP fan
-
Lucca napsal:ja ho mám dětičky a přepálím komukoliv, na porušování autorských práv jsem já machr
jooo jááá chci přepáálittt
ahaLucca napsal:no tak to mě zabije já naprostý počítačový antitalent, a hlavně to má 4,3 GB takže 43 částí? hmm hmm
antitalent jo?? a co Divoký Montreál??
no to musíš ještě převést do XVIDu, tím zmenšíš velikost na takovejch 700mb
BTW: těch částí by bylo 44 ale nechci bejt rejpal
Noglues- SP girlfriend
-
rejpale:D a neříkej že jsi tu kravinu taky viděla:D........jo převést do Xvidu a česky na mě nechceš ne sranda, musím to zvládnout vždyt mám jít studovat informatiku
Lucca- SP fan
-
jo ikdyž nejsem holka(viděla asi na místě nebude), ale skusím ti najít návod, jak převést dvd do xviduLucca napsal:rejpale:D a neříkej že jsi tu kravinu taky viděla:D........jo převést do Xvidu a česky na mě nechceš ne sranda, musím to zvládnout vždyt mám jít studovat informatiku
Noglues- SP girlfriend
-
Noglues napsal:ahaLucca napsal:no tak to mě zabije já naprostý počítačový antitalent, a hlavně to má 4,3 GB takže 43 částí? hmm hmm
antitalent jo?? a co Divoký Montreál??
no to musíš ještě převést do XVIDu, tím zmenšíš velikost na takovejch 700mb
BTW: těch částí by bylo 44 ale nechci bejt rejpal
Ty seš autorka divokýho montreálu?
SP_Kiki_SP- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 637
Registration date : 18. 07. 08
jo a zapomněl jsem napsat, že to není kravinaLucca napsal:rejpale:D a neříkej že jsi tu kravinu taky viděla:D........jo převést do Xvidu a česky na mě nechceš ne sranda, musím to zvládnout vždyt mám jít studovat informatiku
Noglues- SP girlfriend
-
jejda tak to se omlouvám, mě by ani nenapadlo že by na forum zavítal chlapec a myslím že už to převádím, teda snad jo a for SP_kiki_SP: jo to jsem já
Lucca- SP fan
-
proč by ne??? snad nejsem tak divnejLucca napsal:jejda tak to se omlouvám, mě by ani nenapadlo že by na forum zavítal chlapec a myslím že už to převádím, teda snad jo a for SP_kiki_SP: jo to jsem já
a to se uvidí, až to bude převedený pokus, omyl taky na to tak chodím, já se tak naučil všechno, co umím na pc takže prověřený způsob
Noglues- SP girlfriend
-
Lucca napsal:jejda tak to se omlouvám, mě by ani nenapadlo že by na forum zavítal chlapec a myslím že už to převádím, teda snad jo a for SP_kiki_SP: jo to jsem já
Tak to smekám... já se u toho dycky staršně natlemim
SP_Kiki_SP- SP fan
-
Noglues napsal:proč by ne??? snad nejsem tak divnejLucca napsal:jejda tak to se omlouvám, mě by ani nenapadlo že by na forum zavítal chlapec a myslím že už to převádím, teda snad jo a for SP_kiki_SP: jo to jsem já
a to se uvidí, až to bude převedený pokus, omyl taky na to tak chodím, já se tak naučil všechno, co umím na pc takže prověřený způsob
jo to je i můj způsob, akorát že u mě se každý pokus rovná omylu a divnej ne, jen zvláštní ne joke
Lucca- SP fan
-
SP_Kiki_SP napsal:Lucca napsal:jejda tak to se omlouvám, mě by ani nenapadlo že by na forum zavítal chlapec a myslím že už to převádím, teda snad jo a for SP_kiki_SP: jo to jsem já
tak to jsem ráda že se ti to líbí
Lucca- SP fan
-
to v mých začátcích taky no a divnej sem (kolik normálních kluků chodí pravidelně na tohle fórum?? moc jich není )Lucca napsal:Noglues napsal:proč by ne??? snad nejsem tak divnejLucca napsal:jejda tak to se omlouvám, mě by ani nenapadlo že by na forum zavítal chlapec a myslím že už to převádím, teda snad jo a for SP_kiki_SP: jo to jsem já
jo to je i můj způsob, akorát že u mě se každý pokus rovná omylu a divnej ne, jen zvláštní ne joke
Noglues- SP girlfriend
-
Lucca napsal:SP_Kiki_SP napsal:Lucca napsal:jejda tak to se omlouvám, mě by ani nenapadlo že by na forum zavítal chlapec a myslím že už to převádím, teda snad jo a for SP_kiki_SP: jo to jsem já
Ještě aby ne já se dycky vyžívám v těhle blbostech
SP_Kiki_SP- SP fan
-
nevím no, asi jsi první kterého tu vůbec potkávámNoglues napsal:to v mých začátcích taky no a divnej sem (kolik normálních kluků chodí pravidelně na tohle fórum?? moc jich není )Lucca napsal:Noglues napsal:proč by ne??? snad nejsem tak divnejLucca napsal:jejda tak to se omlouvám, mě by ani nenapadlo že by na forum zavítal chlapec a myslím že už to převádím, teda snad jo a for SP_kiki_SP: jo to jsem já
Lucca- SP fan
-
SP_Kiki_SP napsal:Lucca napsal:SP_Kiki_SP napsal:Lucca napsal:jejda tak to se omlouvám, mě by ani nenapadlo že by na forum zavítal chlapec a myslím že už to převádím, teda snad jo a for SP_kiki_SP: jo to jsem já
Jj kravinky, na to mě taky užije
Lucca- SP fan
-
no tak můžu ti říct, že je nás tu zaregistrovanejch celkem 5 ale dá se celkem říct, že aktivní sem jenom já(dlouhodobý průměr )Lucca napsal:nevím no, asi jsi první kterého tu vůbec potkávámNoglues napsal:to v mých začátcích taky no a divnej sem (kolik normálních kluků chodí pravidelně na tohle fórum?? moc jich není )Lucca napsal:Noglues napsal:proč by ne??? snad nejsem tak divnejLucca napsal:jejda tak to se omlouvám, mě by ani nenapadlo že by na forum zavítal chlapec a myslím že už to převádím, teda snad jo a for SP_kiki_SP: jo to jsem já
Noglues- SP girlfriend
-
děláš si statistiky jo ale zas být jediný kluk mezi tolika holkama taky není na škodu ne?
Lucca- SP fan
-
Lucca napsal:SP_Kiki_SP napsal:Lucca napsal:SP_Kiki_SP napsal:Lucca napsal:jejda tak to se omlouvám, mě by ani nenapadlo že by na forum zavítal chlapec a myslím že už to převádím, teda snad jo a for SP_kiki_SP: jo to jsem já
Jj kravinky, na to mě taky užije
Přesně čim větší kravinka tim lepší
SP_Kiki_SP- SP fan
-
jsem uvažovala že udělám nějaké další video, ale asi nebude čas
Lucca- SP fan
-
sem uvažoval že udělám svý první video, ale taky nemám jaksi časLucca napsal:jsem uvažovala že udělám nějaké další video, ale asi nebude čas
Noglues- SP girlfriend
-
Já sem nad tim neuvažovala protože bych to nezvládla... ale vy byste ňáký udělat mohli... pro zasmání něco vtipnýho xD
SP_Kiki_SP- SP fan
-
proč bys to nezvládla? co zvládnu já musí zvládnout i pětiletí zvlášt když se jedná o tkovou kravinu jako byl divoký montreal
for Noglues: udělej něco, chci se taky zasmát
for Noglues: udělej něco, chci se taky zasmát
Lucca- SP fan
-
Strana 8 z 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 8 z 12
Povolení tohoto fóra: