Heroes
+16
Fabiola
Katík
Kokos(ka)
Domulka
Barča
Berkana
Michelinek
janca2400
Kitty
ifuska19
2Lidunka2
monuli
pat
Lucca
52martina
lucmo
20 posters
Strana 3 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Heroes
hej počkejte já to nestačím číst ste na mě moc rychlý ideální rychlost je Jája ale vy ste jako stíhačky
ale šak musíte přiznat že MY! nová generace fóra (nevém jestli spíše otrava ) sme taky hodně ukecaný já už budu mět za chvilu 700
No my jsme tady novej vítr na foru jenže patřim do lehce starší generace než Pat No a kdo je tady ta nejmladší užvaněná huba
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Tyjo tenhle díl byl fakt drsně nechutnej a strašidelnej uuuuuuuuuaaaaaaaaaa doufám že to nebude pořád tady takový.....ale stejnak se budu dívat
My víme, že se za to nestydíš že jo koukám čim víc nechutný tim vás to bude více brát?
Michelinek- SP member
-
mno kdyby se z toho stalo Bob a Bobek tak to bych se na to nepřestala dívat aji kdyby z toho byl Kruh ( a to mě dost děsí ) tak bych se taky na to nepřestala dívat
tak kdyby to byl kruh tak to bych se přestala divat uplně HNED protože takový psicho............to je pro mě nejhoršíííí ááááá Fuj jak samara lezla z té studně
tyjo ale já taky..........ja sem ho totiž viděla dvakrát..........poprvé sem se uplně hroooozně bála a taky sem furt zalizala pod deku a zacpavala si uši .... ale podruhé sem to pak už zvládla
asi tak nějak. podruhé jsem se na něj dívala dopoledne, abych to stihla nějak vstřeba do večera, ale stejně se mi pak o tom zdálo
My sme se při tom druhym díle nařehtali! To neni Fair play ona leze nohama a rukama mazec Já se hororum stavim! Já sem ráda, že nemám z ničeho strach!
Michelinek- SP member
-
Nj já sem tvrdohlavá jako mezek! Prostě nechci bejt nějaká padavka co kvůli něčemu zahodí, co třeba chtěla!!!
Michelinek- SP member
-
Jako já si pudu za svými sny i přes hlavy A já doufám, že vy taky a že se nevzfáte i kdyby toho bylo na vás moc
Michelinek- SP member
-
Strana 3 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Povolení tohoto fóra: