Ewan McGregor a Garrett Hedlund <3
+8
Pet
Lucca
ifuska19
Thereenka
52martina
monuli
pat
2Lidunka2
12 posters
Strana 4 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Ewan McGregor a Garrett Hedlund <3
ale moze....a hlavne ked je pricina....vlastne iba ked je pricina.
Co ty víš? Třeba jsou tady někteří, kteří jsou šťastní z cizího neštěstí. (já to nejsem. na to upozorňuji předem!)
52martina napsal:Co ty víš? Třeba jsou tady někteří, kteří jsou šťastní z cizího neštěstí. (já to nejsem. na to upozorňuji předem!)
2Lidunka2 napsal:No teda PAT !!!!!!!! To snad neeee !!!!
hej, za tym je usmievajuci sa smile, takze to bol vtip! (asi zly)
Sice sem to vlastně nepatří, ale nechce se mi zakládat nový téma.
Jak jste si asi všimly tak jsem si vzpomněla na seriál Veronica Mars a hlavně na Cassidyho (bylo to tim, že jsem toho herce viděla nedávno - ono je to teda už trošku dýl - v Odložených případech a pak i ve Sběratelích kostí). Prostě mi to nedalo a podívala jsem se na video o Cassidym a fakt mě to rozbrečelo. Je to krásná role. Tu postavu jsem měla v tom seriálu ze všech nejraději ještě se dvěma. Jo ten herec se jmenuje Kyle Gallner. Pokaždý hraje vraha nebo aspoň je podezíranej z vraždy. taky hrál ve Smallvile záporáka a v Closerovi taky, ale to tady ještě nedávali.
A ještě mam druhýho oblýbenýho herce. Je to Robert Downey Jr.. Znát ho můžete z Ally McBeal, Gothiky.....Včera byl ve filmu Zpívající Detektiv. Je to fakt super herec, kterej udělal za život mnoho chyb, ale už je snad v pořádku. Jo a taky zpívá .
Teda já mam víc oblíbených herců, ale to by bylo na dlouho .
Jak jste si asi všimly tak jsem si vzpomněla na seriál Veronica Mars a hlavně na Cassidyho (bylo to tim, že jsem toho herce viděla nedávno - ono je to teda už trošku dýl - v Odložených případech a pak i ve Sběratelích kostí). Prostě mi to nedalo a podívala jsem se na video o Cassidym a fakt mě to rozbrečelo. Je to krásná role. Tu postavu jsem měla v tom seriálu ze všech nejraději ještě se dvěma. Jo ten herec se jmenuje Kyle Gallner. Pokaždý hraje vraha nebo aspoň je podezíranej z vraždy. taky hrál ve Smallvile záporáka a v Closerovi taky, ale to tady ještě nedávali.
A ještě mam druhýho oblýbenýho herce. Je to Robert Downey Jr.. Znát ho můžete z Ally McBeal, Gothiky.....Včera byl ve filmu Zpívající Detektiv. Je to fakt super herec, kterej udělal za život mnoho chyb, ale už je snad v pořádku. Jo a taky zpívá .
Teda já mam víc oblíbených herců, ale to by bylo na dlouho .
nevadí, my máme dlouhé story rádi:P jinak jsem si říkala odkud toho Kylea znám, tak teď už to vím:)
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
Ve Smallville nehrál úplnýho záporáka.. Se objevil v jednom díle a zachránil Clarkovi tátu, páč uměl běžet eště rychleji než on.. Vim že ale taky chvilu něco kradl, Clark mu domluvil a bylo to oukej.. Na konci toho dílu si dali závod a Kyle mu zdrhl..
jéééé, to bych chtěla vidět aspoň jednou bych z něho mohla mít radost2Lidunka2 napsal:Ve Smallville nehrál úplnýho záporáka.. Se objevil v jednom díle a zachránil Clarkovi tátu, páč uměl běžet eště rychleji než on.. Vim že ale taky chvilu něco kradl, Clark mu domluvil a bylo to oukej.. Na konci toho dílu si dali závod a Kyle mu zdrhl..
Ale vypadal tam jako malej klučina z rozcuchem... Počkej, možná najdu fotku z toho dílu..52martina napsal:jéééé, to bych chtěla vidět aspoň jednou bych z něho mohla mít radost2Lidunka2 napsal:Ve Smallville nehrál úplnýho záporáka.. Se objevil v jednom díle a zachránil Clarkovi tátu, páč uměl běžet eště rychleji než on.. Vim že ale taky chvilu něco kradl, Clark mu domluvil a bylo to oukej.. Na konci toho dílu si dali závod a Kyle mu zdrhl..
tady mu zachraňuje taťku..
tady trošku zlobí, hošík..
a tady utíká..
Hm, ale tim že sem ti chtěla sehnat ty fotky sem na sebe ušila boudu.. Vlezla sem na web Smallville, zjistila sem, že už sem skoro všecko zapomněla a tak si jdu číst děj, epizodu po epizodě 5 sérií
já se na to dívala jen kvůli lexovi a pak protože tam hráli SP songy .
To je fakt.. SP songy se tam objevovaly často... Já na Smallville koukala, páč se mi to prostě líbilo... Teda.. až na Clarka, toho nemusim
hráli tam čatso i GC, a vůbec všechny písničky byly dobrý52martina napsal:já se na to dívala jen kvůli lexovi a pak protože tam hráli SP songy .
Lucca- SP fan
-
Clark a Lana byli děsný...
A GC sem taky tak nějak nepostřehla..
A GC sem taky tak nějak nepostřehla..
tak asi 2x tam hráli The Anthem, Girls and boys a ještě něco ale už nevím co
Lucca- SP fan
-
ked to tu nahodou nekto nespominal tak tam hrali aj untitied... ale to uz ste urcite prekonzultovali
Strana 4 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Povolení tohoto fóra: