videa
+26
fialmi
n.i.k.y
AlenkA
Lu_cy
Gela
Fabiola
mišule
Guiltylka
Noglues
Kaczenka
Pet
Katík
Kokos(ka)
Barča
TyNuSa
Kitty
Domulka
2Lidunka2
janca2400
Michelinek
paramore
Lucca
pat
ifuska19
Kuci
52martina
30 posters
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 3 z 41
Strana 3 z 41 • 1, 2, 3, 4 ... 22 ... 41
Re: videa
Radši . No nic budem pokračovat zítra musim jít Pááá (pusinka )
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
No, ještě že mně nikdo na Chucka nešahá (doufám )
Mimochodem si stále ještě nejsem jistá, jak je to s našimi příbuzenskými svazky... Stále sem nenašla odvahu se na to Domulky nebo Chucka zeptat
Mimochodem si stále ještě nejsem jistá, jak je to s našimi příbuzenskými svazky... Stále sem nenašla odvahu se na to Domulky nebo Chucka zeptat
jak je to možný!!!!!? to se musí zjistit. vždyť Pat se měla zeptat, ne? a ty vymyslet, jak se zeptá.
Naše milá Lidunka by chtěla vědět, jestli jejim tatou je Chuck nebo ne. Kdyby byl, tak by to bylo docela blbý. no ona by to vysvětlila určitě líp.
A koukám že se to začlo řešit... Tak dlouho sme se dohadovaly kdo se Domulky zeptá, až si toho všimla sama
Nooooo... vííííš.... My sme prostě jen tak řešily, když je Domulka mamča naší fórumácké rodinky, tak kdo je vlastně náš taťulda... No a upřímně řečeno, nepotěšilo by mě zrovna to, kdyby to byl Chuck.. protože no víš... však víš, mám pro něj slabost... No a kdyby to byl můj táta, byl by to pro mě ehmmm.... malý problém... Tož mě to dlouhou dobu trápilo, až se začala trápit i sestřička (martina), kterou trápilo, co by se stalo, kdyby já a můj tatík.. noooo... zkrátka nás to všechny trápilo...
No, upřímně, nikdy sem si nepřála být dítě ze zkumavky bo tak něco, ale pokud bych si mohla vybrat zkumavka nebo Chuck - volím zkumavku páč Chucka nechci za tátu... Chucka chci zaaaaa.... Něco proti čemu bude Domulka jistě protestovat Takže teď jen doufám, že schválně neřekne, že je můj táta.....
No ? Co mi povíš ?
Nooooo... vííííš.... My sme prostě jen tak řešily, když je Domulka mamča naší fórumácké rodinky, tak kdo je vlastně náš taťulda... No a upřímně řečeno, nepotěšilo by mě zrovna to, kdyby to byl Chuck.. protože no víš... však víš, mám pro něj slabost... No a kdyby to byl můj táta, byl by to pro mě ehmmm.... malý problém... Tož mě to dlouhou dobu trápilo, až se začala trápit i sestřička (martina), kterou trápilo, co by se stalo, kdyby já a můj tatík.. noooo... zkrátka nás to všechny trápilo...
No, upřímně, nikdy sem si nepřála být dítě ze zkumavky bo tak něco, ale pokud bych si mohla vybrat zkumavka nebo Chuck - volím zkumavku páč Chucka nechci za tátu... Chucka chci zaaaaa.... Něco proti čemu bude Domulka jistě protestovat Takže teď jen doufám, že schválně neřekne, že je můj táta.....
No ? Co mi povíš ?
to je pěkně napsaný2Lidunka2 napsal:A koukám že se to začlo řešit... Tak dlouho sme se dohadovaly kdo se Domulky zeptá, až si toho všimla sama
No ? Co mi povíš ?
Ted zase pro milovníky jeffa a hlavně pro míšu
http://invasioncrew.ning.com/video/video/show?id=1355733%3AVideo%3A17135
http://invasioncrew.ning.com/video/video/show?id=1355733%3AVideo%3A17135
To si děláš srandu válim se tu po zemi!!!!Smíchy!!!!
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Strana 3 z 41 • 1, 2, 3, 4 ... 22 ... 41
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 3 z 41
Povolení tohoto fóra: