zlatíško
+31
fialmi
n.i.k.y
Hanča
K7BO
AlenkA
Basmen
Fabiola
Lu_cy
Guiltylka
Gela
Noglues
Kaczenka
Katík
Kamča
Sabu
Kokos(ka)
Barča
Pet
TyNuSa
Domulka
Michelinek
janca2400
Kitty
Kuci
2Lidunka2
Sandy
monuli
Lucca
pat
52martina
ifuska19
35 posters
:: Simple Plan :: David Desrosiers
Strana 21 z 40
Strana 21 z 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: zlatíško
Sabu napsal:Kitty napsal:jááá jááá se hlásim o Chucka
nedám
budeš museeeet ne tak já se klíďo podělím ... mě stačí malej kousek ... třeba noha
Kitty napsal:Sabu napsal:Kitty napsal:jááá jááá se hlásim o Chucka
nedám
budeš museeeet ne tak já se klíďo podělím ... mě stačí malej kousek ... třeba noha
ne-e, beznohýho Chuckieho neberu
Sabu- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 97
Registration date : 21. 10. 07
janca2400 napsal:Kitty napsal:ifuska19 napsal:hele, nevíte, proč david shodil piercingy ? a já furt přemýšlela, co mi na něm chybí
já sem si toho všimla už dřív .... všimla jsem si dřív i tý Jeffovy nový naušnice dřív než to Domča psala na web ale zase sem si nevšimla Jeffovy plastiky nosu jako věděla jsem o tom ale nevšimla si toho
Tak to ja sme si taky všeho všimla dřív hlavně té naušnice protože tu měl i na těch fotkách jak tam má Davy a sebby chlupy víte který myslím ne,?.....
hmmm, já asi nééé
Sabu napsal:Kitty napsal:Sabu napsal:Kitty napsal:jááá jááá se hlásim o Chucka
nedám
ne-e, beznohýho Chuckieho neberu
tak když si budeš vymrčovat tak ti ho zabavym celýho a hotovo!
nj, ale jak bude šlapat na kopák a hajtku, když bude mít jenom jednu nohu?to mě pak asi těžko naučí na bubnyPet napsal:Na co nohy hlavně že bude mít ruce aby mohl bubnovat ne?
Sabu- SP newbie
-
to se eště uvidí já sem bubenice (sice mizerná) takže ti vypíchnu oko paličkou, TAK
Sabu- SP newbie
-
A jéé už se zase dostáváme k tématu z čeho se skládaj bubny
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
nic proti .... říká se že moudřejší ustoupí (řekl mozek a opustil mě)... já už se nechci hádat tak si toho Chucka narvi do krku mě je to jedno
Kitty napsal:nic proti .... říká se že moudřejší ustoupí (řekl mozek a opustil mě)... já už se nechci hádat tak si toho Chucka narvi do krku mě je to jedno
vyhrála sem to je poprvé, co sem něco vyhrála . . .bo někoho . . .ale teď mi dochází . . .já ci někoho jinýho
Sabu- SP newbie
-
Kitty napsal:ááááááá sláva tak si ho můžu teda nechat
a pak že moudřejší ustoupí . . .nj platí pro mě
Sabu- SP newbie
-
můžu vám jít za svědka na svatbu?
Sabu- SP newbie
-
Ježiš ty si degén nejdřív ho vybojuješ a potom se na něj vykašleš a co měli bejt ty řeči že se ti líbí ? Lhala si mi do očí???
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
BLIK ... ž se mi rožnulo ve věži .... joooo ale ta svatba bude až jáá nevim asi 27. dubna to je hezký datum že?
Perfektní....aspon Pie ušetří za letenku a nebude ze mě pořád tahat peníze.....to byste nevěřili jak je náročnej .....to je každej den a dej mi 5 koru a dej mi 10 korun ...kde na to má člověk brat
Kitty napsal:BLIK ... ž se mi rožnulo ve věži .... joooo ale ta svatba bude až jáá nevim asi 27. dubna to je hezký datum že?
jo, a k tomu nám eště zahraje na bubny . . .a nemůže bejt naše kapela jako předskokani? . . . třeba bys to mohla zařídit . . .on na tebe dá
Sabu- SP newbie
-
Michelinek napsal:Ježiš ty si degén nejdřív ho vybojuješ a potom se na něj vykašleš a co měli bejt ty řeči že se ti líbí ? Lhala si mi do očí???
jak sem zase lhala?já ti přece řekla, že se mi líbí Chuck
Sabu- SP newbie
-
Sabu napsal:Kitty napsal:BLIK ... ž se mi rožnulo ve věži .... joooo ale ta svatba bude až jáá nevim asi 27. dubna to je hezký datum že?
jo, a k tomu nám eště zahraje na bubny . . .a nemůže bejt naše kapela jako předskokani? . . . třeba bys to mohla zařídit . . .on na tebe dá
jojo ráda si vás poslechnu
Strana 21 z 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
:: Simple Plan :: David Desrosiers
Strana 21 z 40
Povolení tohoto fóra: