Místnost pro nedočkavce (SP v Praze 27.4.08)
+21
Gela
Domulka
mišule
Noglues
Guiltylka
Kaczenka
ifuska19
Kokos(ka)
xxLucinkaxx
pat
2Lidunka2
Katík
janca2400
Berkana
Barča
52martina
Pet
Michelinek
xTRUTHx
Wendy
Kitty
25 posters
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 7 z 25
Strana 7 z 25 • 1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 25
Re: Místnost pro nedočkavce (SP v Praze 27.4.08)
Míšo, kdy si ho budeš kupovat ty? Jiank s váma souhlasim, já s klukama někde sedět a mít si s nima povídat tak v tu chvíli zapomenu i to, jak se jmenuju..
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
sim tě, já si ho nakonec ještě budu kupovat den před koncertem
ani nemluvte.. zrovna vcera sme si s kamoskou rikali.. co by to bylo, kdyby sme je znali treba ze skoly a proste bysme snima kamosili,kecali atd. atd ..uplne sem to videla! ale o tom sni asi kazdy!
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
To si piš.....ja to mám už dokonale vysněný ja vím aji jak by tam vypadal muj dum i všechno prostě !!! ....... Ja chci až vyjdu všechny ty školy..tak odjet prostě pryč z ČR ...daleko hodně....AMerika nebo CANADaa.....nebo dokonalá by byla i California..doufám že se mi to splní
janca2400 napsal:To si piš.....ja to mám už dokonale vysněný ja vím aji jak by tam vypadal muj dum i všechno prostě !!! ....... Ja chci až vyjdu všechny ty školy..tak odjet prostě pryč z ČR ...daleko hodně....AMerika nebo CANADaa.....nebo dokonalá by byla i California..doufám že se mi to splní
jj taky bych chtela pryc z CR... a haluz je ze sem taky premejslela o Californii !! tam by to bylo strasne fajn .. a co se ytce takhle tech zemi tak bych se strasne chtela podivat na Cubu !! uplne moc.. tak doufam ze mi to nekdy vyjde
Kokos(ka)- SP member
-
Jo prostě CALIFORNIA je nejlepší tam je moře a všechno je to tam strašně nádherný ...hrozně doufám že mi to vyjde
No snad si stihnu našetřit do 12.3. a koupim si ho až půjdu na HIM! Já chci bejt v Kanadě miluju ty jejich hory a přírodu
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Já miluju obovský města .........CANADA , NEWYORK, JAPONSKO, CALIFORNIA......chtěla bych je všechny viděěěěěěěěěěět..a v californii zustat
ja chcem tiež do Kanady, strááááášne moc!!!! ideálne do Montrealu...
ale California je tiež super, je odtiaľ kooopec výborných kapiel, akurát na mňa je tam až príliž teplo... ale zase to more..
a ďalšie vysnené mestá mám New York, Denver, Londýn a Paríž.. teda v niektorých som už bola ale len na krátko, to mi nestačí...
ale California je tiež super, je odtiaľ kooopec výborných kapiel, akurát na mňa je tam až príliž teplo... ale zase to more..
a ďalšie vysnené mestá mám New York, Denver, Londýn a Paríž.. teda v niektorých som už bola ale len na krátko, to mi nestačí...
Já bych se chtěla podívat do Montrealu, Londýna, Paříže, New Yorku a na Novej Zéland a v dospělosti bydlet v Montrealu
a hurá všichni do kanady tak až tam všechny budeme tak si musíme dát někde spicha....
Berkana- SP beginner
-
Poeet p?íspivku : 164
Registration date : 18. 01. 08
udelame sousedstvi !
jinak z Californie pochazi i muj milovany Ben Affleeeck
a do Londýna frcim se skolou... v kvetnu.. upe hafo moc se tesim ! sice jen na tyden, ale i tak !!!!!
jinak z Californie pochazi i muj milovany Ben Affleeeck
a do Londýna frcim se skolou... v kvetnu.. upe hafo moc se tesim ! sice jen na tyden, ale i tak !!!!!
Kokos(ka)- SP member
-
to by bylo tak nejvic skvely zeeee ani nevim...
Kokos(ka)- SP member
-
Jj třeba k sousedovi pro cukr nebo mouku ahoj Pie nemáš mouku mě došla
to by byl mazec
Kokos(ka)- SP member
-
A bude se mnou někdo chodit na okruhy Formule 1 na každoroční závod?
Michelinek- SP member
-
Michelinek napsal: A bude se mnou někdo chodit na okruhy Formule 1 na každoroční závod?
určiteeeee!!! ja sa dobrovolne hlásim
Ok Beru vás za slovo Máte nějakýho favorita nebo budete fandit tomu samýmu jako já
Michelinek- SP member
-
..já bych favorita vybírala jakože podle vzhledu na místě..
btw: koukám, že se tu najde i další milovnice Bena Afflecka..
jinak se bojim, že až je v tom Práglu uvidim chvíli budu s otevčřenou tlamou čumět a pak to se mnou sekne..
btw: koukám, že se tu najde i další milovnice Bena Afflecka..
jinak se bojim, že až je v tom Práglu uvidim chvíli budu s otevčřenou tlamou čumět a pak to se mnou sekne..
nějak jsem nenašla začátek tématu o formuli , ale já osobně formuli nemam ráda. proti strojům nic nemam, ale vadí mi, že to je spíš o rychlosti mechaniků, než dovednostem jezdců. to mi fakt vadí. a taky mi vadí, že každou blbost o formuli daj na nově ve Sportu, ale o motorkách ani ň. to musí být náš jezdec aspoň první, aby se teda jakože nějak donutili tam něco o tom dát. A nechápu, co na tom ty lidi vidí?
Michelinek napsal:Ok Beru vás za slovo Máte nějakýho favorita nebo budete fandit tomu samýmu jako já
ja budem fandiť tomu čo ty lebo sa musím priznať že sa v F1 teraz moc neorientujem.. kedysi som pozerávala pravidelne všetky prenosy, dokonca sme si s kamarátmi aj vyrobili takú hru, niečo ako monopoly alebo dostihy ale bolo to s pilotmi F1 a ich tímami a sme to hrávali na chate
to jako že sis mohla koupit Schumachera ? ten byl poslední jako Napoli, že?
Strana 7 z 25 • 1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 25
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 7 z 25
Povolení tohoto fóra: