ahojte:)))
+17
AlenkA
Lu_cy
Fabiola
Domulka
Guiltylka
Noglues
Kaczenka
Kokos(ka)
ifuska19
Katík
janca2400
Michelinek
Pet
Berkana
Kitty
52martina
Barča
21 posters
Strana 1 z 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
ahojte:)))
ahojte, volam sa Barča a som sa konecne odhodlala zaregistrovat do tohto super uzasneho fora som uuuuplne moc nadsena ze tu je tolko ludi co tiez zboznuju SP tak ako ja!!!! moji spoluziaci a kamarati SP vobec nepoznaju a nepocuvaju... a kebyze nie mna tak ani nevedia ze SP existuju... inak okrem SP pocuvam este Weezer, Green Day, Fall Out Boy, The Rasmus, Avril Lavigne, Bad Religion, Good Charlotte, Paramore, Kill Hannah, My Chemical Romance, Muse, MxPx, Nickelback, Nightwish, Plain White T's, Sum 41, The All-American Rejects, U2, The Offspring, Blink 182, Angels&Airwaves, Incubus, Linkin Park... atd no je toho straaasne moc. ale SP su jednoznacne najlepsia kapela na svete!!!
Re: ahojte:)))
ahoooooj tak vítám tady dalšího človíčka do našeho šílenýho davu a jsem na tom podobně jako ty ... nebýt mě tak ostatní mí kámoši ani neví kdo jsou SP
ahojky Barčo.. vítam tě tu u nás.. (sem ráda že sem první, kdo to udělá ) a taky sem ráda, že se to takhle rozrůstá.. teda ne že bych tu byla zase o tolik dýl a mohla to tak posoudit ale prostě rozrůstá ale je to tu super..uvidíš mazec největší
Berkana- SP beginner
-
Poeet p?íspivku : 164
Registration date : 18. 01. 08
teď ste mě naštvaly... sem ymslela že budu první kdo odepíše.. sakra!!
Berkana- SP beginner
-
Poeet p?íspivku : 164
Registration date : 18. 01. 08
tak vim, co se sluší a patří, ne? služebně nejstarší by měla být prvníKitty napsal: já taky myslela že budu první ale Marťa nás předběhla všechny
tyjoooo to je teda doba já na Domčiny stránky chodim asi už půl roku nevim ale byla jsem ještě u blogu ale ten jsem moc nestačila prošmejdit a Domča už měla stránky sp.cz
Tak to já sem chodim od srpna nebo tak(ze začátku ne moc pravidelně) ale na fóru jsem teprve od 18.1.2008
52martina napsal:tak blog jsem měla přečtenej od shora dolu , ale teď nějak zanedbávám stránky
tak já to mám opačně
tak gratuluju milovníku ... já už jsem member ... kdo je teď manažer? nikdo? sakra.... Jájo budem si někoho muset urychleně sehnat na maséra
teda Marťo .... hlídej si toho svýho Rossiho! máš nádhernej avatar hmmm je upe kráááásnej
já tě tu taky mooooc vítám snad to tu budeš stíhat
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Já sem si taky řikala novej vobrázek moc pěknej Gratuluju k member
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Michelinek napsal:já tě tu taky mooooc vítám snad to tu budeš stíhat
ďakujem:) tak s tým stíhaním to asi bude trochu problém... to aby som prestala chodiť do školy a tiež nespala a namiesto toho čítala tie milióny príspevkov aby som to všetko dohnala...
jn ale musíte uznat že jsem byla nejpracovitěkší manažer páč sem vám na vaše přání sehnala maséra jako jediná (zatím)
jeeeeeeeeeeeee kitty ty si member gratuluju hrozně moooooooc ....barčo tebe tady taky mooooc vítám tyjo je nás tady čím dál tím víc......ale musím říct že absolutně nestíham je to hrozný už vubec nevím o čem je tady všude řeč....tady se nesmí vynechat ani pár dnu pak ste ztracení
Strana 1 z 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Povolení tohoto fóra: