Britney Spears
+5
janca2400
52martina
2Lidunka2
Berkana
Barča
9 posters
Britney Spears
toto je kúsok článku čo som dneska čítala na nete:
mi to príde vážne už too much... je mi jej fakt ľúto, všade kam sa pohne má za zadkom 50 paparazzov...
VIDEO - Britney Spears: Chcela sa zabiť, previezli ju do nemocnice
...
Samovražda popovej hviezdy sa v USA totiž tak trochu očakáva. Po Novom roku dokonca vznikol server, na ktorom si návštevníci môžu tipnúť, kedy speváčka svoj život ukončí. A pokiaľ sa trafia presne, môžu vyhrať hernú konzolu Playstation 3.
mi to príde vážne už too much... je mi jej fakt ľúto, všade kam sa pohne má za zadkom 50 paparazzov...
Re: Britney Spears
je to smutný no... že se z ní stala taková troska..
Berkana- SP beginner
-
Poeet p?íspivku : 164
Registration date : 18. 01. 08
Když si vezmete, že je to pár let co byla tak úspěšná.. Takovej tvrdej pád na zem.. au..
paradoxně mi začala být sympatická až v poslední době. nikdy jsem jí neměla ráda, tu nevinnou holku, ale pak se oklepala a začala ukazovat svoji pravou tvář...
Mě teda není moc sympatická ale je mi jí trochu lto že ju na každým kroku sledujou paparazzi......ale teda Gimme more se hrooozně nelíbí
tj mám stejnej názor na ni jako Jája (viď sestro ty se nikdy nezapřeš ) a už na začátku samotné té písničky Gimme more tamřiká kdosi "Britney BITCH!"
Kitty napsal:tj mám stejnej názor na ni jako Jája (viď sestro ty se nikdy nezapřeš ) a už na začátku samotné té písničky Gimme more tamřiká kdosi "Britney BITCH!"
vážne to tam niekto hovorí??? to som nikdy nepočula... ja som tú pesničku asi ani nikdy nepočula celú... raz som mala takú snahu ale nepodarilo sa mi to, som ju musela zrušiť lebo som to už vážne nezvládala...
ale aj tak mi príde úplne na hlavu padnuté že nejaký server ponúka playstation 3 tomu, kto sa najbližšie trafí do dátumu jej samovraždy... veď to je úplne choré!!!
no já jí sice nesnášim ale je docela ubohý si tipovat kdy umře...
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Barča napsal:Kitty napsal:tj mám stejnej názor na ni jako Jája (viď sestro ty se nikdy nezapřeš ) a už na začátku samotné té písničky Gimme more tamřiká kdosi "Britney BITCH!"
vážne to tam niekto hovorí??? to som nikdy nepočula... ja som tú pesničku asi ani nikdy nepočula celú... raz som mala takú snahu ale nepodarilo sa mi to, som ju musela zrušiť lebo som to už vážne nezvládala...
jojo hned na žačátku nějaký chalan myslím to tam říká
tuhle dívčinu sem neměla ráda od samýho začátku....ale kdo by to byl řekl, že ze sladký popový hvězdičky se stane taková troska.....
Povolení tohoto fóra: