FANKLUB
+21
Guiltylka
K7BO
Fabiola
Griffin
Kaczenka
jannie
AlenkA
Kikishka
Kamča
ifuska19
Kokos(ka)
green_face
pat
Barča
Katík
Pet
Kitty
52martina
Michelinek
janca2400
xTRUTHx
25 posters
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 7 z 14
Strana 7 z 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Re: FANKLUB
no jasnýýýý... ja si ten fotak klidne strcim do ponozek.. ale chcu ho tam proste nebudou tam naky takovy ty alarmy ze ne
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
to by se na nás s těma alarmama mohli vyprdnout ... a jako co tím uděláme že si tam vezmeme foťák a nafotíme si vzpomínky? to si snad nebudeme dělat fotky té haly že bysme jim to tam vykradli jak to zloději prováděj třeba na nějakejch zámcích apod... fakt nevím co tím zákazem chcou dosáhnout
jn ale jenom ty zákazy jinak kluci nejsou pošahaní (možná ne v minulosti ), tak si to myslela?
Kokos(ka) napsal:no jasnýýýý... ja si ten fotak klidne strcim do ponozek.. ale chcu ho tam proste nebudou tam naky takovy ty alarmy ze ne
do ktorých ponožiek si ho strčíš? do tých čo budeš mať na nohe? lebo mne sa tam nezmestí a inak by to tam bolo asi dosť napadné nie?
inak k tým zákazom... ja tu ten lístok teraz nemám ale sa mi zdá že na ňom je zakázané aj pitie, ale po koncíku budem asi hodne smädná keďže predtým nebudem piť...
nech idú do kelu s tými zákazmi nakoniec nám tam zakážu aj prísť nie?
do kelu jasně tam nakonec skončí všichni a to by bylo blbý kdyby nám tam zakázali přijít ale my bysme už měli zaplacený lístky to by pěkně vydělali hajzlíci jedni
když jsem byla na MCR, tak foťáky nebrali, jen baterky z něj, a pití sis mohla koupit jen tam, z venku sis ho přinést nemohla.
no vemu si podkolenky klidne! a kdyz budu mit volny gate tak nic videt nepujde! :-) akorat si budu muset asi trenovat tu chuzi..Barča napsal:do ktorých ponožiek si ho strčíš? do tých čo budeš mať na nohe? lebo mne sa tam nezmestí a inak by to tam bolo asi dosť napadné nie?
Kokos(ka)- SP member
-
Kitty, to by chcelo vymyslieť nejakú stratégiu... že jeden zoberie dvoje baterky a druhý dva foťáky a vnútri sa to vyčendžuje
Simi, ja si to fakt neviem predstaviť v tých ponožkách... keďže to bude už skoro máj, asi bude teplo, ja budem mať 3/4 nohavice predpokladám... v dlhých by som tam asi umrela tam bude určo hic najme vnútri.
a s tou vodou... to už mám tiež vymyslené viete ako sa chlapci na koncíku vždy napijú z fľaše a potom ju poloprázdnu hodia do davu... tak ja si ju chytím a sa napijem z nej (od daviho samozrejme)
Simi, ja si to fakt neviem predstaviť v tých ponožkách... keďže to bude už skoro máj, asi bude teplo, ja budem mať 3/4 nohavice predpokladám... v dlhých by som tam asi umrela tam bude určo hic najme vnútri.
a s tou vodou... to už mám tiež vymyslené viete ako sa chlapci na koncíku vždy napijú z fľaše a potom ju poloprázdnu hodia do davu... tak ja si ju chytím a sa napijem z nej (od daviho samozrejme)
Barča napsal: Simi, ja si to fakt neviem predstaviť v tých ponožkách... keďže to bude už skoro máj, asi bude teplo, ja budem mať 3/4 nohavice predpokladám... v dlhých by som tam asi umrela tam bude určo hic najme vnútri.
hm ajo vlastne... teplo tak to je fuk nejak se to vysmelí
Kokos(ka)- SP member
-
Kitty napsal:jn eště aby ti do té flašky David hodně naslintal že?
Davi neslintá, to budem tak akurát ja keď ho tam uvidím...
Kokos(ka) napsal:
hm ajo vlastne... teplo tak to je fuk nejak se to vysmelí
jasné to by bolo aby sme to nejako nevymysleli!
Jak víš, že Davy neslintá?!???
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
No Baruš řiká, že Davy neslintá... by mě zajímalo jak to ví, holka jedna chytrá
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
my ťa odmotáme
my sme s Davim adoptovali Simču, Pet a Katíka, takže sú teraz naše deti dcerušky milované
a on nie je žiaden slintoš určo neslintá ani do fľašky ani inde
my sme s Davim adoptovali Simču, Pet a Katíka, takže sú teraz naše deti dcerušky milované
a on nie je žiaden slintoš určo neslintá ani do fľašky ani inde
Strana 7 z 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 7 z 14
Povolení tohoto fóra: