FANKLUB
+21
Guiltylka
K7BO
Fabiola
Griffin
Kaczenka
jannie
AlenkA
Kikishka
Kamča
ifuska19
Kokos(ka)
green_face
pat
Barča
Katík
Pet
Kitty
52martina
Michelinek
janca2400
xTRUTHx
25 posters
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 9 z 14
Strana 9 z 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Re: FANKLUB
Heh já bych taky měla nosit brýle...
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
radši je nos potom třeba až budeš starší tak se ti to zlepší a nebudeš je muset nosit ... jedné mojí učitelky syn nosil taky brýle a teďka je mu 20 a už je nemá ...
Jj můj soused taky a zlepšilo se to ale já je nosim poctivě(no bez nich vidim prd ) a každej 2. rok mám o dioptrii navíc
chudáčik Pet, to je blbé... ale aj Davi a Chuck nosia síce neviem aké dioptrie ale majú...
jn a nejlíp v Prostějově ... maji tady hezkej areál a kdyby něco nebylo OK tak zavolám tátu a bude táta totiž pracuje jako vedoucí údržby nemocnice takže třeba já si prošla podzemím nemocnice (tudma se vozí jídla z jídelny do různých samostatných budov jako je infekční a plicní, pooperační, poliklinika apod...) nebo jsem viděla dieselagregát (toje takovej velkej stroj na výrobu vlastní elektřiny kdyby ji vypli protože nemocnice pořád musí mít zdroj elektřiny na různý ventilátory pro dýchání pacientů apod... ten stroj je schopnej do 15 sekund po výpadu proudu hned uvíst elektřinu do proudu ... a dělá ooobrovskej kravál akorát já to ještě neslyšela) a když se dělala nová budova s operačníma sálama apod. tak jsem se třeba podívala do míst, kde teď normálně by ses nedostala ... operační sál, sterilizační místnost ... a ještě nevim co sem tam prolezla ... jo ve strojovně rehabilitačního bazénu jsem byla milionkrát ... ještě jsem nebyla navštívit márnici a tátu tak dokonce ti chlapi co tam pracujou zavřeli do místnosti s těma mrtvolama ale samozřejmě že ze srandy
ouuu to sem se rozepsala
ouuu to sem se rozepsala
Já vim, že bych brýle měla nosit, ale mě z toho bolí hlava a nevydržim je nosit.. nevim proč no...
Teda Kitty, ty máš ale zážitky...ale já bych nechtěla prolízat nemocnici, mě se to tam vůbec nelíbí.. jenda moje skoro babi je dost často v nemocnici a vždycky když za ní mám jet tak vymýšlím záminky abych tam nemusela... nemám nemocnici ráda
Teda Kitty, ty máš ale zážitky...ale já bych nechtěla prolízat nemocnici, mě se to tam vůbec nelíbí.. jenda moje skoro babi je dost často v nemocnici a vždycky když za ní mám jet tak vymýšlím záminky abych tam nemusela... nemám nemocnici ráda
Katík- SP member
-
ani ja to tam nemám moc rada ale tie pivnice a tak to by mohlo byť zaujímavé si to celé preliezť
ale zavrieť tatíka s mrtvolami no neviem...ja by som sa tam asi po....
ale zavrieť tatíka s mrtvolami no neviem...ja by som sa tam asi po....
Taky nemám ráda nemocnice má z nich trochu strach a cítim se tam stísněně jak je všechno bílý a ten smrad dezimfekce
jj presne ten smrad... ten je uplne deprimujicí !! a mrtvolu na zivo sem snad jeste nevidela
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
jn ale v těch místech co jsem byla tam naopak nejni vubec citět ten smrad a tak ... jn a taťka on tam byl jen chvilku ... to víž že jim hned slíbil slivovici tak ho pustili teda mno ... ale ti chlapi oni sou strašný prasata oni tam maji mozečky a vnitřnosti vystavený ve sklinkách musí to být hnus
fuj teda...
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
No to je hnus, to je tak akorát na poblití, škoda že jsem teď snídala
Katík- SP member
-