vzdoromiestnosť
+4
Pet
52martina
Michelinek
Barča
8 posters
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: vzdoromiestnosť
Jo našel se jeden bo dva
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
No jeden docela pěknej druhýho bych nedoporučovala
Michelinek- SP member
-
Když už je to tady místnost na vzdorování, tak protestuju proti tomu, aby ta bunda nebyla tak drahá a neměli jen velikost S
Michelinek- SP member
-
No jako 2400 nemám a ještě do velikosti S se nanacpu
Michelinek- SP member
-
tá veľkosť je väčší problém ako peniaze.. s tým nič nespravíš... iba ak zmenšovací elixír pre seba
nebo zvecovaci pro bundu
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
ifuska19 napsal:valentyn, tak tenhle stupidni americkej svatek sem nikdy neslavila a ani ho nikdy slavit nehodlam [i]
jn je to blbina ... ale mám pocit že Valentýn je svátek řeckej bo tak ňák .... Valentýn to byl kněz co oddával lidi. Hlavně ty kluky co šli na vojnu a oni myslím nesměli být ženatí před vojnou a právě Valentýn je oddával tajně i přes zákaz. Tak proto se slaví Valentýn jako svátek zamilovaných protože on oddával zamilovaný bo tak nějak to bylo .... já už si to moc nepamatuju ... to bych musela najít na netu a mě se nechceeeeeee
fíha tak to sem nevedela... a zajimalo me to proc se slavi... tak díííkKitty napsal:ifuska19 napsal:valentyn, tak tenhle stupidni americkej svatek sem nikdy neslavila a ani ho nikdy slavit nehodlam [i]
jn je to blbina ... ale mám pocit že Valentýn je svátek řeckej bo tak ňák .... Valentýn to byl kněz co oddával lidi. Hlavně ty kluky co šli na vojnu a oni myslím nesměli být ženatí před vojnou a právě Valentýn je oddával tajně i přes zákaz. Tak proto se slaví Valentýn jako svátek zamilovaných protože on oddával zamilovaný bo tak nějak to bylo .... já už si to moc nepamatuju ... to bych musela najít na netu a mě se nechceeeeeee
Kokos(ka)- SP member
-
Kokos(ka) napsal:fíha tak to sem nevedela... a zajimalo me to proc se slavi... tak díííkKitty napsal:ifuska19 napsal:valentyn, tak tenhle stupidni americkej svatek sem nikdy neslavila a ani ho nikdy slavit nehodlam [i]
http://www.svaty-valentyn.cz/svaty-valentyn/ HA! tak dokonce to byl říman
fíha zajimave.. ae teda delali fakt divny činy...ti pohané ako ze mu kvuli otmu zazraku usekli hlavu
Kokos(ka)- SP member
-
ja protestujem proti tomu, aby boli na pošte takí slimáci, nové cd mi posielajú už asi 3 týždne a ja ho už konečne chcem!!!!!!!
mno slimáci to teda jsou!!!!!! já sem si o víkendu už ani nevim jakym ( ) objednávala taky ale CD/DVD a ještě to nepřišlo a mělo to přijít max. do 2 týdnů a v pátek to byly 2 týdny!!!!
ja mám asi to isté ako ty Kitty tiež som si objednávala cez nejaký víkend (ale myslím že pred 3 týždňami) to deluxe CD/DVD a ešte stále čakám.. ale vo štvrtok mi prišiel od nich mail že už to poslali a že do 2 dní by mi to malo prísť tak dúfam že už zajtra
mno to doufám jinaaaaak jinak se nebudu hlídat, vletím jim tam do toho Bontonlandu a budeeeee
Heej Baru jak si dopadla v tom Bontonlandu stema plakatama?? jinak blahopreju ze uz ti to konecne dorucili
Kokos(ka)- SP member
-
kujeeem, ja som ho ešte ani nerozbalila chcem sa s ním odfotiť na myspace ešte kým je v obale
tam som ešte nebola, nestihla som to... lebo som pricestovala až večer a to už mali zavreté.. ale zajtra ráno tam nabehnem a budem prosiť a škemrať a hádzať psie oči... teda dúfam že tam nebude predavačka ale predavač
tam som ešte nebola, nestihla som to... lebo som pricestovala až večer a to už mali zavreté.. ale zajtra ráno tam nabehnem a budem prosiť a škemrať a hádzať psie oči... teda dúfam že tam nebude predavačka ale predavač
myslim ze to bude fungovat i na prodavacku.. jen aby tam nebyla naka carodejnica t by asi neslo !! tak pak mi musis rict jak si pochodila
Kokos(ka)- SP member
-
to vieš že ti hneď poviem!!! ja zoberiem všetko čo dajú
akurát zajtra mám ten deň taký akčný, školu až do večera a potom budem valiť na spring párty a tam sa budem zdržiavať až do neskorých ranných hodín..
akurát zajtra mám ten deň taký akčný, školu až do večera a potom budem valiť na spring párty a tam sa budem zdržiavať až do neskorých ranných hodín..
Jo tak na páááárty zavidim zavidim ale tak povis az priijdes
Kokos(ka)- SP member
-
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Povolení tohoto fóra: