Ahoj:-)
+5
Katík
Pet
Kitty
Barča
Nova.Niky
9 posters
Strana 1 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ahoj:-)
Takže konečně jsme se tu zaregistrovala...dalo mi celkem dost práce najít nahoře ten odkaz REGISTER takže jsem dlouho nevěděla jak se mám zaregistrovat ale už jsme tu...Jmenuju se Nikola za chvíli mi bude 16 bydlim v Lounech chodim do prváku na gympl...kromě Sp poslouchám Billyho Talenta,Good Charlotte,Blink 182,Sum 41,Bowling for Soup,Fall out boy,Funeral for friend,Hawka Nelsna,Jimmy eat world,MxPx,New found glory,Plain white T's a Three days grace:-D:-D...to je snad vše už nevim co bych o sobě napsala snad jenom SP FOREVER:-P
Nova.Niky- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 73
Registration date : 26. 02. 08
Re: Ahoj:-)
To je jasný že se mi tu bude líbit...:-D...jde tu o SP:-D
Nova.Niky- SP newbie
-
Já myslim že je to pierre v crazy....podle tvaru kytary teda myslim si od tý domu co tu fotku mám ale ted si mě uplně rozhodila a nejsme si vůbec jistá:-D
Nova.Niky- SP newbie
-
jo je to pierre...ta fotka se jmenuje myspacepierre_09
Nova.Niky- SP newbie
-
myspace protože ji měl Pierre jednu dobu jako fotku profilu myslím že na MS v jeho fotkách ji ještě pořád má
jéééžiš fakt máte pravdu!!!!! som na tú fotku asi zabudla alebo čo... ako foto profilu som ju Pierrovi nevidela ale v tých fotkách ju má takže som ju už určo videla len som asi zabudla... sakra aj ja by som potrebovala v hlave mať ten bermudský trojuholník aby mi separoval podstatné veci od nepodstatných... Pet môžem si ho od teba transplantovať?
Taky tě tady vítám
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Pet,Katík,Kokos(ka)...díky moc:-)
Nova.Niky- SP newbie
-
jo to asi jo...když jsem projížděla ty rozhovory co tu už proběhly:-D...tak jsme se docela bavila no:-D
Nova.Niky- SP newbie
-
Z toho že ste se válely pod stolem??:-D
Nova.Niky- SP newbie
-
Začínám se o sebe bát......snad to rači ani nebudu číst:-D......aby poslední co uvidím nebyli dráty co mám pod stolem
Nova.Niky- SP newbie
-
Strana 1 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Povolení tohoto fóra: