Vaše problémy
+5
Kokos(ka)
Katík
Kaczenka
Kitty
Pet
9 posters
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vaše problémy
No zkus to teda ale já sama bych na to iniciativu taky neměla, pak to u mě dopadá jak to dopadá ....
Jéé to já bych se styděla ho někam pozvat ale on mě včera zval na disco !!!
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
a ty si nesla popravde.. ja bych asi taky nikam kluka nepozvala
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Stačí, že se ztrapnuju, když se náhodou potkáme (ale to se ted nestává) a eště za tim účelem někam jít
hh.. takovy to polohlasny ,,ahoj"
Kokos(ka)- SP member
-
¨Tak to ahoj na mě sedí no nešla.. já už byla celkem unavená a napůl i opilá... netušim co bych mu povídala
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
jo to v opilosti si mam vzdycky se vsema co rict
Kokos(ka)- SP member
-
opilost jo......xD to máme ve škole kluka kterej eště nepil ani nekouřil
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
s něma teda musí bejt zábava
Noglues- SP girlfriend
-
Noglues napsal:opilost jo......xD to máme ve škole kluka kterej eště nepil ani nekouřil
mno tak jako jsem něco podobnýho akorát že jsem pila pivo už v 5ti letech ale teďka mě ani to pivo nechutná ... nevim proč ... ale neschází mi to
tobě je 13 jemu 15 ale von nepil alkohol vůbec nikdy
Noglues- SP girlfriend
-
sme byli na školním výletě všichni tam chlastáme a on jedinej na suchu.
Noglues- SP girlfriend
-
To už ste měli delší školní vejlet? my budem mit až ted v květnu jinak dycky jenom někam na hrad atd..
jo jednu noc sme tam spali (už 2x) a tento rok jedeme na 3 noci to bude super
Noglues- SP girlfriend
-
Se máte tady když chlastačka, tak zatim leda mimoškolní ale bude vejleeet a rozlučkaaa takže to bude dobrý
Na rozlučku a výlet se mega těším to bude maso
Noglues- SP girlfriend
-
a my slučáák.. teda pokud nekdo prijde ale tesim se na leto.. to budou akce zas jak minulej rok .. doufááám
Kokos(ka)- SP member
-
tak já se právě cítím, jako by mi někdo rozerval srdce na kusy....včera se se mnou rozešel....teď už mu můžu říkat jen bývalý.....bylo to jako blesk z čistého nebe, neměli sme vůbec žádný problémy, dva dny před tím sme měli večeři při svíčkách atd....dokonce mi chtěl koupit lístek na bt...nechápu to, proč to udělal, bolí to strašně moc.....já se prostě musím vykecat, takže promiňte, pokud vás budu nudit, ale musí to ven....ani to nemusíte číst, já to pochopím . víte, seznámili sme se ve vlaku , ale chodili sme spolu do školy, dokonce na stejný semináře, jen sme se nějak neviděli a hlavně on tak nechodil . ze začátku sem se vůbec nechtěla pouštět do žádnýho vztahu, měla sem strach z dalšího zklamání...asi tři týdny, co sme spolu chodili, sem mu to řekla....že si nejsem jistá svýma citama k němu....a víte co udělal? rozbrečel se....že mě nechce ztratit atd.....dala sem našemu vztahu další šanci a postupně se do něho zamilovala a to až do té míry, že mě to docela děsilo, jak sem do něho zamilovaná.....měli sme dvě vážný krizovky, za jednu mohl on, za druhou já.....všechno sme to vyřešili....furt mi přesvědčoval, jak strašně mě miluje a nechce o mě přijít.....a pak náš poslední společný týden.....v sobotu sme se mírně rafli po telefonu, ale hned sme to vyřešili, ale on mi potom ještě psal, jak má výčitky svědomí...odjel na slovensko, vrátil se v úterý a konala se nádherná procházka parkem, dokonce mi koupil kytku jako omluvu za tu sobotu, další den večeře při svíčkách....ve čtvrtek sme se sice trochu rafli, ale asi tak na dvě minuty . v pátek sem jela domů, poslední sms, která mi od něho přišla, bylo to, jak se mu hrozně chybím včera sem mu volala a říkal, že si se mnou musí promluvit, ale že to nechce řešit po telefonu, napadlo mi hned, že se se mnou chce rozejít...řekla sem mu to, nepotrdil to, ale taky nevyvrátil.....mluvili sme spolou asi deset minut, říkala sem mu, ať mi aspoň řekne důvod a prý je jich víc.....teď tu jen sedím brečím, je mi děsně a vůbec nevím, co dělat strašně moc to bolí, je mi jasný, že to přejde, jen si teď vůbec nedovedu představit, že už mi nikdy nechytne za ruku, nikdy mi nedá pusu......nikdy......miluju ho a asi ještě dlouho budu, ale zároveň vím, že život jde dál a že to musím překonat....bohužel teď mi bude každá kravina připomínat, co sme spolu prožili.....a vůbec nejhorší je, že teď máme strašně moc písemek, ale asi chápate, jak strašně soustředit se na to můžu.....vím, že je přede mnou asi tak tři týdne trápení....zvykání si na to, že už se mnou není....ale taky vím, že to postupně přebolí....láska je krásná věc, ale bohužel strašně křehká.....omlouvám se za svůj sloh, ale muselo to ven
Tak to tě docela dost chápu, když sem zabouchlá, navíc neštastně, tak taky nedokážu myslet na nic jinýho okolo.. přitom hrozně chceš, aby tě to přešlo, ale prostě si neporučíš..
Ifusko rozhodně jsem si to přečetla až do konce a vím přesně jaký to je(s tím klukem co se semnou lonský prázky rozešel jsem chodila přes 2 roky) myslela jsem že se z toho nedostanu ale prostě jsem si pouštěla SP a přežila to chce to jen čas a dobrý lidi okolo sebe a přejde to
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Povolení tohoto fóra: