EMO
+2
pat
52martina
6 posters
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Emo
Tak v tom testu mi vyšlo také C
Já osobně bych proti emu nic neměla.. ale hrozně mi vadí, když začíná být všude víc a víc emařů, kteří vlastně nemají s pojmem emo nic společného.. Myslí si, že je to in.
Je mi líto skutečné lidí, kteří jsou emo a třeba i několik let.. teď je každej může považovat za ty, co se tak jen oblíkají a nic necítí..
Taky mě překvapilo, že na koncertě MCR bylo tolik emařů.. Fakt jsem jich čekala trošku míň
Já osobně bych proti emu nic neměla.. ale hrozně mi vadí, když začíná být všude víc a víc emařů, kteří vlastně nemají s pojmem emo nic společného.. Myslí si, že je to in.
Je mi líto skutečné lidí, kteří jsou emo a třeba i několik let.. teď je každej může považovat za ty, co se tak jen oblíkají a nic necítí..
Taky mě překvapilo, že na koncertě MCR bylo tolik emařů.. Fakt jsem jich čekala trošku míň
Re: EMO
přesně. mně je těch opravdových emolidí líto. já bych se z toho asi z bláznila být jimi. A myslim, že jsem pár pravých emo lidí na koncertě viděla, ale napočítala bych je na prstech jedný ruky.
Re: EMO
Přesně.... Sem říkala na tom konzíku MCR, že kdyby najednou zheblo to falešný 'EMO' tak na tom konzíku zbyde takový slabý 2 stovky lidí
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Povolení tohoto fóra: