Strážci Vesmíru
3 posters
Strážci Vesmíru
Háha, seriál mého mládí
Teď už to neni ono, ale stará partička, na kterou sem koukala v ňákej 8, 9 letech - to bylo něco
Tommy, Kimberly, Aisha, Billy, Adam a Rocky.. Pamatujete si je ?
Teď už to neni ono, ale stará partička, na kterou sem koukala v ňákej 8, 9 letech - to bylo něco
Tommy, Kimberly, Aisha, Billy, Adam a Rocky.. Pamatujete si je ?
Re: Strážci Vesmíru
jo ty si pamatuju.... to byly časy nejlepší bylo, jak se transformovaly do toho super robota!!!
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
já si je pamatuju jen matně, ale moc se mi líbili . Jsem doma měla i nějaký postavičky
Já je jako malá žrala a přišlo mi to úplně úžasný. Po letech sme se na ně s kámoškama mrkly a smály sme se u toho jak pitomý
myslím že to taky někde najdu a zkouknu
Noglues- SP girlfriend
-
trošku z ruky ale.... snaha se cení
Noglues- SP girlfriend
-
My sme dokonce v kvartě na besídce (prostě sezeníčko ve třídě před vánocema s dárečkama a cukrovím) hrály s holkama náš vlastní vymyšlenej příběh se Strážcema.. A bylo to skvělý.. Sme si užily takový srandy.. Hlavně když sme si nandaly helmy na kolo, zařvaly "Morfujeméééééé", ukázaly ňákej super chvat a vyrazily do boje
tak to musela být prdel proč my neděláme ve škole takový blbosti
Noglues- SP girlfriend
-
ale zažilas to
Noglues- SP girlfriend
-
To jo... Ale tak pořád nám zůstaly aspoň výlety a různý sportovní mezitřídní turnaje
sportovní turnaje sou super zrovna teď hrajem fotbal
Noglues- SP girlfriend
-
My teď nic... Na konci roku se bude hrát volejbal a fotbal Fotbal hrajou jenom kluci a volejbal mi nejde, tak smůla Budu fandit
To mi připomíná že loni se před timhle turnajem 3/4 třídy zchlastalo na rozlučce s jednim spolužákem a pak v tělocvičně usínali.. Neni divu, že sme to všechno projeli
To mi připomíná že loni se před timhle turnajem 3/4 třídy zchlastalo na rozlučce s jednim spolužákem a pak v tělocvičně usínali.. Neni divu, že sme to všechno projeli
to hlavně že byla prdel to my sme jednou hrály florbal bez brankáře jenom aby byla pořádná sranda a dokonce jsme jeden tým porazily!!!
Noglues- SP girlfriend
-
Jo, sranda byla... Největší srandu sme z toho měli my nezkalený, páč sme se jim smáli
Tak to ste dobrý... Bez brankáře.. No, sou jen 2 možnosti.. Buď byl ten druhej tým podobně zkalenej jako moje třída a nebo ste vy prostě fotbalový hvězdy !!!
Tak to ste dobrý... Bez brankáře.. No, sou jen 2 možnosti.. Buď byl ten druhej tým podobně zkalenej jako moje třída a nebo ste vy prostě fotbalový hvězdy !!!
2Lidunka2 napsal:Jo, sranda byla... Největší srandu sme z toho měli my nezkalený, páč sme se jim smáli
ten druhej tým byl.. asi tak - skončil poslední a mimochodem - hráli jsme florbal
Noglues- SP girlfriend
-
Aha, chybička...
Florbal sme hráli na Mikuláše A naše třída si samozřejmě vylosovala družstvo maturantů = grůpa lidí, který rok předtim maturovali, takže nás přijeli z vejšky navštívit.. Mno a přitom nás pěkně rozdrtili
Florbal sme hráli na Mikuláše A naše třída si samozřejmě vylosovala družstvo maturantů = grůpa lidí, který rok předtim maturovali, takže nás přijeli z vejšky navštívit.. Mno a přitom nás pěkně rozdrtili
ste je měli aspoň zfaulovat
Noglues- SP girlfriend
-
nevadííííííííí
Noglues- SP girlfriend
-