Vůbec nestíham...
+12
Kaczenka
fialmi
Hanča
n.i.k.y
Guiltylka
K7BO
Katík
Pet
Kitty
Barča
Kokos(ka)
Berkana
16 posters
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Vůbec nestíham...
ahojky holčiny... ježši já už sme tu nebyla straaašně dlouho! nějak se mi to blbě nahromadilo: jarní prázky, velikonoční prázky, pak angína a pak se mi zaviroval počítač a musela sem ho nechat spravit.. verry funny ale musim se s váma o něco podělit... to je šílený jak se to u mě střídá: nejdřív radost z koncertu, pak zklamání, že v tý době jedeme na soustředění do Španělaka, pak radost když mi naši řekli že nepojedu, pak zklamání že se nakonec jede do jen do Sušice(tam jedu) a teď? RADOOOST protože sem se o tom bavila s trenérem a když sem slíbila že se v pondělí zase vrátim, tak mi dovolil se v neděli ráno zdekovat a hurááááá na SP... mam z toho šílenou radost a prostě sem se o tom s někym musela podělit... snad se tu teď zase budu normálně objevovat, už se mi po vás stejskalo:(
Berkana- SP beginner
-
Poeet p?íspivku : 164
Registration date : 18. 01. 08
Re: Vůbec nestíham...
Tak to je super ze si to nakonec nejak nasmelila!! kazdopadne byt na tvym miste by me asi slehlo !! zklamani nasleduje radost pak zklamani !! doufam ze uz zadny zklamani neprijde!!!
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
to som rada že tam nakoniec ideš
ja to mám tak podobne s tou Viednou... najprv som bola rada že pridali ten koncert, potom som zistila že tam nebudem mocť ísť, ale ešte stále dúúúúúúúúúfam v kútiku duše že sa možno stane zázrak...
ja to mám tak podobne s tou Viednou... najprv som bola rada že pridali ten koncert, potom som zistila že tam nebudem mocť ísť, ale ešte stále dúúúúúúúúúfam v kútiku duše že sa možno stane zázrak...
jééé ahooooj ... tak to je fakt super že jedeš na kocert!!!! každej človíček navíc je super
pomooooc deti moje, som tu taaaaaaaaaak dlho nebola a tu je milion novych prispevkov mohla by mi nejaka dobra dusa strucne zhrnut co sa ty za tu dobu dialo?
Barča napsal:pomooooc deti moje, som tu taaaaaaaaaak dlho nebola a tu je milion novych prispevkov mohla by mi nejaka dobra dusa strucne zhrnut co sa ty za tu dobu dialo?
Lásko moje, skoro nic jen sme uzavřeli hlasování o Chuckovy fotky vyhrála ta, jak skládá a pak je tady fůra nových členů Noglues se nám vrátil z Egypla a Kačka z výletu jinak myslim, že nic důležitého.. pak už jen takový ty denní keci o škole a tak
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Katík napsal:Barča napsal:pomooooc deti moje, som tu taaaaaaaaaak dlho nebola a tu je milion novych prispevkov mohla by mi nejaka dobra dusa strucne zhrnut co sa ty za tu dobu dialo?
Lásko moje, skoro nic jen sme uzavřeli hlasování o Chuckovy fotky vyhrála ta, jak skládá a pak je tady fůra nových členů Noglues se nám vrátil z Egypla a Kačka z výletu jinak myslim, že nic důležitého.. pak už jen takový ty denní keci o škole a tak
este ze ta maaaaaam
Baru na MS jsem četla že jsi dělala zkoušky nebo něco takýho ... tak co jak jsi dopadlaaaa???
Barčo, nemáš za co taky jsem ti na MS psala, jak ti zkoušky dopadly, tak nám to napiš sem
Katík- SP member
-
hlasim se do skupiny nestihajicich.. OH MY GOD tolik novych lidi?? kazdopadne taky dekuju Katí za shrnutí !!
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
ja to vobec nestiham citat a uz ani neviem kto je kto pomoc! mal by sa zaviest denny limit na pocet prispevkov tak 3 na osobu, potom by som mozno stihala skusky som mala, bakalarske statnice!!! bolo to uplne sialene ten tyzden... a teraz cakame na vysledky, tak ked budem Bc. tak vam hned poviem (teda ak budem )
To je hrozný, skoro nikde neni Davi....
Katík- SP member
-
Katík napsal:To je hrozný, skoro nikde neni Davi....
to je chyba!!!!! to tu vazne nikto z newbies nema rad Davidka?
Barča napsal:Katík napsal:To je hrozný, skoro nikde neni Davi....
dyt tady maji vsichni radi Davidka!! akorat ho treba nekdo nema nejradeji vis
ja mam rada Davidka.... i kdyz uz nejsem newbie.....=)
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
Guiltylka napsal:Barča napsal:Katík napsal:To je hrozný, skoro nikde neni Davi....
dyt tady maji vsichni radi Davidka!! akorat ho treba nekdo nema nejradeji vis
jooo...ja mam rada Davidkaa on ma uplne krasnej usmeev
jj na tom koncerte se uplne nadherne usmival.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
n.i.k.y napsal:jj na tom koncerte se uplne nadherne usmival.....
jj...sak sme z toho pak byly hotovy este tak tyden a vsem sme to rikali a vsem sme lezli na nervy
jo to si este dobre pamatuju.....ale mysim ze jim s tim lezem na nervy porad.... ale nechapu proc....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
n.i.k.y napsal:jo to si este dobre pamatuju.....ale mysim ze jim s tim lezem na nervy porad.... ale nechapu proc....
no ze jo..taky to nechapu ale ten den po tom koncertu to bylo fakt dobry..to sme jenom proste prisli do skoly a bylo: aaaaaaaaaaaaaa..to bylo taak uzasnyyy....a ten david mel tak krasnej usmev.. to bylo proste uplne dokonaly...aaaaaaaaaaaaaaa nechapu proc se na nas vsichni tak divne divali
taky nevim proc se tak divne divali.......ale proste kdo nezazil nepochopi....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Povolení tohoto fóra: