rada do života lol
+2
52martina
ifuska19
6 posters
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
rada do života lol
taky občas přemýšlíte, proč všechno necháváte na poslední chvíli? Hmmm, takže já kráva sem si furt říkala, jak je času dost do těch pitomých státnic a nic.....v sobotu je dělám a sem tupá jak tágo, možná ještě víc Nadávám si teď jak sem byla blbá a neučila se, ten debilní rok na jazykovce mi absolutně nic nedal, jen vyhožený peníze kecám hovadiny, který nikoho nezajímaj, ale já to ze sebe dostat musela
Re: rada do života lol
1. tohle jsme předpovídaly už na začátku, kdy ses rozhodla neučit a 2. ty to UDĚLÁŠ.
tak mně to bylo jedno, jesli to udělám nebo ne, ale teď když se to blíží, tak bych to chtěla dát, jenže se svýma základama asi těžko, tam musej dávat špeky no co už, mám praxi v úklidu, takže se o svou budoucnost nebojím
To si piš že na tebe budeme myslet
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
Oh děkuji
Lucca- SP fan
-
tak já se přidám, sice už sem to psala jinam , ale lucišku šplhla sis u mě.. (tim že už tam nemáš jen seba..)
no musela jsem to změnit, už i Pierre začal žárlit nejen ty
Lucca- SP fan
-
mno to je dobře, jako děvče a zrovna ten avatar sem si tam chtěla dát, ale jako nebudu se opičit, tendle je taky pěknej..
Klidně si ho tam dej, vždyť je pěknej
Lucca- SP fan
-
jj ja vim, ja si najdu nějakej jinej pěknej, jako ne že by nějakej obrázek s nim nebyl pěknej..
Jn s pěkným chlapem nemůže být škaredá fotka, to prostě nejde
Lucca- SP fan
-
jako třeba davi je na všech fotkách dycky užasnej, jako když nejni oholenej tak nejni uplně bomba ale sluši mu to.. a nejhezčí je když nemá udělaný vlasy a má brýle a brnká na kytaru.. tam je fakt k sežrání (to sou mysim ty fotky jak natáčeli album )..
hele, co zase david já vím, že on je dokonalej ale náhodou, viděla sem dost fotek, kde tak dokonalej nebyl
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Povolení tohoto fóra: