Jonas Brothers
+9
52martina
Barča
Guiltylka
Kaczenka
Katík
Noglues
Kokos(ka)
Pet
Kitty
13 posters
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Jonas Brothers
já už jich zase neposlouchám, akorát někdy si pustím S.O.S. nebo Year 3000 jinak mi vzhledem začínají připomínat Zaca Efrona a toho jaksi hooooooooodně nemusím
jo, chápu jak ho mužou milovat ale ony ho mylují jenom proto že je to šampón ... tenhle styl se mi prostě nelíbí ani jsem neviděla HSM, podle těch keců od kámošek že tam jsou upe hezcí kluci a krásně zpívaj, tak to jsem se zděsila, protože vím co to u nich znamená krásnej a hezky zpívat
ja som to tiez nevidela, mozno kusok, uz ani neviem... ja moc nemam rada filmy kde sa spieva, take tie muzikalove myslim... lebo ked spievaju nejaku pesnicku tak moj mozog automaticky hned vypne a vobec nevnimam tie slova a pritom su vacsinou dolezite pre dej...
vážně? tak to já mám ráda "zpívající" filmy. Třeba Pomádu nebo třeba i Šíleně smutnou princeznu
Pomádu mam rada taky! a HSM .. no nevím spís ne jak jo ...ty hlavni postavy jsou divny...
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Jsem teď sice mimo vaše téma, ale jde vám přidat Jonas Brothers na MySoace co přátel? Mně to pořád nějak nejde...
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
pomada je skvela ale HSM me teda vubec nebere
a JB jsem na Ms jeste nehledala... ani si je nemam potrebu pridavat do pratel...
a JB jsem na Ms jeste nehledala... ani si je nemam potrebu pridavat do pratel...
Guiltylka napsal:pomada je skvela ale HSM me teda vubec nebere
To já bych si je tam právě chtěla dát, nějak mi přirostli k srdci
Katík- SP member
-
nj, to chapu ze te chytli ale tak kdyz to nejde dneska tak to urcite pujde pridat zitra... se obcas na MS stava ze to nejde
Ono už to trvá necelý týden
Katík- SP member
-
No ale jiný lidi mi to šlo v pohodě přidat... tak to bude možná něco u nich..
Katík- SP member
-
Pokusim se děkuju za radu
Katík- SP member
-
jo a abych se přiznala v životě jsem je neslyšela.. ale mají prý být předkapela Avrilizny.. uvidíme,jestli i tady.. pochybuju
Fabiola napsal:jo a abych se přiznala v životě jsem je neslyšela.. ale mají prý být předkapela Avrilizny.. uvidíme,jestli i tady.. pochybuju
Třebas i jo
Katík- SP member
-
Taky mi sou hodně sympatický.. uvažuju že si to bravíčko koupim aspon zejtra na vejletě když eště bude jinak HSM sem viděla oba díly a i když tyhle filmy sou v pohodě, tak mě to nijak moc nazaujalo.. je to takový.. nwm no.. Já mam o moooc radši třeba Step Up 2 (Let's Dance 2) to je boží film prostě..
Let's dance sem videla jen jednicku, ale dvojka je prej lepsi takze se na ni taky chystam
Je o moc lepší a (musim přiznat že i když upřednostnuju pop-punk atd.) tak je tam skvělej soundtrack oproti 1, tam těch dobrejch songů bylo pár, kdežto ve 2 sou dobrý v podstatě všechny..
Koho by zajímalo tak už mi včera šlo přidat si Jonas Brothers na MySpace přidat do přátel
Let's Dance 2 jsem ještě neviděla, ale myslim, že na to s Pet vlítnem až to tady bude
Let's Dance 2 jsem ještě neviděla, ale myslim, že na to s Pet vlítnem až to tady bude
Katík- SP member
-
je to super ... nevim jesi se mi vic libila jednicka bo dvojka.. asi tak nak nastejno? ale je fakt ze ve dvojce jsou lepsi pisnicky i ten tanec je lepsi...
holkyyyy vyste na to jeste nevlitly? dyt to uz je upe dlouho co se na to chystate
holkyyyy vyste na to jeste nevlitly? dyt to uz je upe dlouho co se na to chystate
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Povolení tohoto fóra: