Praha 27.4. 2008
+14
Noglues
Katík
ifuska19
Gela
Barča
xTRUTHx
Fabiola
Kitty
52martina
Kaczenka
2Lidunka2
Kokos(ka)
Guiltylka
Pet
18 posters
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 7 z 9
Strana 7 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Praha 27.4. 2008
presne tak, uz tedkom v prvaku mam co delat , to nechci videt jak to bude vypadat po prazdkach.... to bude katasrtofa
třeba nee
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
na to si zvykneš. sice si budeš říkat, že už to horší být nemůže, ale ono může . a vysvědčení? na základce jsem byla nejlepší ze třídy, pořád vyznmenání a na gymplu už byly i sem tam čtyřky. ale určitě to neni jen o učení.
já se hlavně netěšim na novou školu.. možná trošku,ale strašně nerada se přizpůsobuju nějakým změnám.. nevím,bude to divné nebudu tam nikoho znát.. mám z toho docela strach..
Já se taky doela bojím..Neznámé prostředí, neznámí lidé...Tady na základce už mám přeci jen takové to zázemí, vím co od těch lidí čekat ..
Gela- SP beginner
- Poeet p?íspivku : 144
Registration date : 29. 04. 08
52martina napsal:na to si zvykneš. sice si budeš říkat, že už to horší být nemůže, ale ono může . a vysvědčení? na základce jsem byla nejlepší ze třídy, pořád vyznmenání a na gymplu už byly i sem tam čtyřky. ale určitě to neni jen o učení.
ja si zvyknu, ale aby si zvykla mamka zatim mam jen trojky a moc mi to neva, ale mama je z toho na nervy
Já se nebojim nás šlo na ekošku 9 myslim.. no trochu se to vyčistilo ted jde na obchodku 3 lidi + jeden kámoš ne ze školy a se mnou do třídy 2 kámošky, z toho jedna nej a eště jedna kámoška mimo školu já se bojim jenom učeníGela napsal:Já se taky doela bojím..Neznámé prostředí, neznámí lidé...Tady na základce už mám přeci jen takové to zázemí, vím co od těch lidí čekat ..
toho ze tam nikoho neznate se nebojte... prave tedkom v patek sme se bavili se spoluzackou.. ze ona na zacatku nikoho ale vubec nikoho ze tridy ani ze skoly neznala a ze mela strach ale ze uplne v pohode
ja kdyz sem tam sla tak sem tam znala naky ty lidi no .. ale ten prvni den byl fakt psycho :D vsichni sedeli a nikdo se s nikym nebavil
ja kdyz sem tam sla tak sem tam znala naky ty lidi no .. ale ten prvni den byl fakt psycho :D vsichni sedeli a nikdo se s nikym nebavil
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Tak to když já si vzpomenu na svůj první den v prváku na gymplu Já sem se tam zase docela těšila (jako v devítce sme se sice všichni moc skamarádili, ale pak už sme najednou úplně zapomněli)... těšila sem se na úplně nový lidi a tak... a i na internetu sem nějak našla pár lidí, kteří se chystali jít na stejnou školu jako já, a tak sem sem se s nima bavila a takhle sem si našla kamarádku, která je dodneška mojí úžasnou kámoškou a spolusedící A první den nebyl tak hroznej.. sice sme na sebe divně koukali, ale pak sme se najednou všichni rozesmáli a druhej den už sme se skoro znali všichni jménem
Já si s nima už píšu po ICQ a bavíme s ena spolužákách
Katík- SP member
-
jn já si našel naši budoucí třídu na spolužákách
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
Taky už si píšu s pár lidma..
Gela- SP beginner
to je fakt nejlepší takhle:o)) aspoň pak víte, že už někoho ve třídě znáte a taky že si máte třeba vedle koho sednout:o)
Fabiola napsal:já si nepíšu s nikým a spolužáky zakládat nehodlám...
já ti je založím
Noglues- SP girlfriend
-
coo? hej ne,možná si mě špatně pochopil,já to umím akorát nechci být "ta",která to založí.. ale jsi hodný .PNoglues napsal:Fabiola napsal:já si nepíšu s nikým a spolužáky zakládat nehodlám...
já ti je založím
já myslel že se ti do toho nechce
Noglues- SP girlfriend
-
Fabiola napsal:já si nepíšu s nikým a spolužáky zakládat nehodlám...
ty si ale líná
Katík- SP member
-
Já už taky znám hodně lidí, ale mám v nich děsnej bordel XD
Gela- SP beginner
Fabiola napsal:nechce se mi