ach jo
+8
Noglues
Barča
Kitty
Kokos(ka)
Pet
Katík
Kaczenka
reencaa.z
12 posters
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: ach jo
Kačí, zkus se jí zeptat na ICQ kde vězí...
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
jj videla a fakt nezemre... a on do me frcel ze nakonci 3. umre... noFabiola napsal:a tys už viděla třetí řadu?Kokos(ka) napsal:o hostelu 2 se rika ze je to nejvetsi kravina !!! :-)
jinak ja nevim.. mam dojem ze to do me kamos frcel, ale on toho nakeca.. treba ze michael scofield zemre...
jinak Míša mela tu nohu ne ?? tak mozna je nejak mimo z toho.. chaete ne
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Já ju na ICQ potkávám docela často...
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
dekujii vsem.. jj ja jsem ji taky videla.. prison break 4ever.. nemuzu se dockat te 4.rady..
jeden ze seriálu, který mě štvou, že na to koukaj všichni a já ne.. Prison break, Heroes, Lost,...
4.serka 100% bude nevim jestli se uz nataci, ale tak scenar se uz urcite pise...
Kači tak si to stahuj ne? a taky to sleduj prichazis o hodne..
Kači tak si to stahuj ne? a taky to sleduj prichazis o hodne..
Kokos(ka)- SP member
-
to je fakt.. jen ted bych na to neměla čas, ale budou za ani ne 2 měsíce prázdky a moooře času..
jj tak to se na to urco vrhni.. a zacni asi PB bo Heroes lost uz bezi 4 serka nez bys stahla
Kokos(ka)- SP member
-
Lost jsou skvělí,ale ty už moc nesleduju.. nejvíc se teď koukám na House.. miluju ten jeho černej humor.. prostě boží seriál.. jinak http://sleduj.org - tam je toho hodně.. je tam i PB..
ja som Losťákov tiež nejako prestala sledovať... ale mala som ich moc rada, len potom som na nich už nejako nemala čas...
tak nejak losty jsem videla do 3.serie, ted uz to nak nestiham, ale pres prazdky to dokoukam jinak House je bozi, to mate pravdu
ja ho sleduju furt.. jako rekla bych ze 4. serka je husta podle me se toho jako docela dost dovidame, ale zase pribyvaj otazky (jak jinak )
dr.House sleduju na nove obcas teda no
dr.House sleduju na nove obcas teda no
Kokos(ka)- SP member
-
ja som od toho Housa nevidela ešte ani jednu epizódu!!!!!!!!! ale zo všetkých strán počujem aké je to úžasné, tak by som si asi mala rozšíriť obzory ešte aj spolubývajúca má jeho plagát nad posteľou...
House je fakt uzasnej, rucim ti za to, ze jak se podivas na jednu episodu, nikdo te od toho nedostane
ahaaa, tak to sa radšej nejdem dívať... na ďalšiu návykovú vec už fakt nemám kapacitu, stačí mi toto tu, myspace, Heroes a SG Atlantis
House je dobrej... Hlavně ten jeho humor.....
Lu_cy- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 45
Registration date : 04. 05. 08
Barča napsal:ahaaa, tak to sa radšej nejdem dívať... na ďalšiu návykovú vec už fakt nemám kapacitu, stačí mi toto tu, myspace, Heroes a SG Atlantis
SG Atlantis toe co? to zas ja neznam
teď mě napadlo StarGate Atlantis.. asi nějaký odvětví Hvězdný Brány ne?Guiltylka napsal:Barča napsal:ahaaa, tak to sa radšej nejdem dívať... na ďalšiu návykovú vec už fakt nemám kapacitu, stačí mi toto tu, myspace, Heroes a SG Atlantis
SG Atlantis toe co? to zas ja neznam
jj ja si to taky myslim..
Kokos(ka)- SP member
-
také niečo, beží to paralelne s SG 1 myslím... SG 1 som mala radšej ale mám stiahnuté toto tu tak to pozerám
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 3 z 3
Povolení tohoto fóra: