Simpsonovi
+19
Kikishka
52martina
Basmen
veronika-veve
K7BO
ericka
Hanča
n.i.k.y
Michelinek
Barča
Lu_cy
Kokos(ka)
Katík
Fabiola
Kitty
Pet
Guiltylka
Noglues
Kaczenka
23 posters
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Simpsonovi
Spajdr vepř.. to pořád melou holky ve třídě ale skoro na všechno už mi to leze na mozek
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
My jely s kámoškama se sedmákama na lyžák a kluci ze sedmičky dělali spajdrvepře - vlezli na skřín, lehli si na záda a ruce a nohy na strop.. a dělali spajdrvepře.. sem z nich nemohla
Kaczenka napsal:My jely s kámoškama se sedmákama na lyžák a kluci ze sedmičky dělali spajdrvepře - vlezli na skřín, lehli si na záda a ruce a nohy na strop.. a dělali spajdrvepře.. sem z nich nemohla
ježíš koho by to napadlo to musel byt masakr jako
Kaczenka napsal:My jely s kámoškama se sedmákama na lyžák a kluci ze sedmičky dělali spajdrvepře - vlezli na skřín, lehli si na záda a ruce a nohy na strop.. a dělali spajdrvepře.. sem z nich nemohla
fotky nie su???
ani jedna z nás 3 devátaček tam sme ho neměly.. jiný holky zrovna v pokoji nebyly, kluci taky neměli... a na mobily sme nák zapomněli.. sakra až ted mě napadlo že se to mohli zdokumentovat..
Kupodivu píšu k tématu Simpsonovi nejradši mám jak Home olizuje tu žábu, nebo jak dělá toho rock´n´rollovýho hráče a nej sou strašidelný díly
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
jj.....Simpsonovi....dalsi skvelej serial.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
Jee Simpsonovi- jeden z mých oblíbených seriálů
ericka- SP beginner
-
Poeet p?íspivku : 117
Registration date : 09. 06. 08
veronika-veve napsal:Simpsonovi jsou nejnejnejnejnejnejnej seriál na téhle planetě
ani nie
ale tak pozriem si to obcas ale nenazvala by som to "nejnejnejnejnejnejnej seriál na téhle planetě"
divate se nekdo v sobotu rano na nove na Kalifornske leto (Summerland) ? to je taky dobrej serial
videla jsem to asi dvakrat, ale jde moc brzo ja o vikendech rada dlouho spim ale nejak me to nezaujala (abych kvuli tomu vstavala, to ne-e )
njn =) ja jsem vetsinou uz stejne vzhuru a ted uz jsem to videla vickrat tak me zajma jak to bude pokracovat a moc se mi tam libi jeden herec..v tom serialu se jmenuje Jay..ale me se libi jenom tam, jinak ne =DD
Basmen napsal:Homer je nejlepší(ta jeho hloupost )
jn tá je nejlepší
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
Guiltylka napsal:a kterej je pro tebe "nejnejnejnejnejnejnej seriál na téhle planetě" ?
neviem, je vela dobrych serialov, ale vybrat jeden najnajnaj....?
Barča napsal:Guiltylka napsal:a kterej je pro tebe "nejnejnejnejnejnejnej seriál na téhle planetě" ?
neviem, je vela dobrych serialov, ale vybrat jeden najnajnaj....?
Pro mě je jenden nej Smallville
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
ten jsem zrovna nikdy nevidela a co Dr.House? divate se nekdo? ja jsem to zacla sledovat tento tyden
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Povolení tohoto fóra: