MOTHH
+15
Fabiola
K7BO
Kaczenka
Guiltylka
Kokos(ka)
Noglues
Pet
Barča
Kitty
2Lidunka2
Lucca
ifuska19
monuli
pat
52martina
19 posters
Strana 3 z 6
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: MOTHH
já si s sebou asi povezu zásobu jistých energetických nápojů protože dneska a zítra to bude záhul skrz učení
jo, viděli ste to video, jak na tom koncertě sebou sekla ta borka? myslím, že mi to posílala marťa, tak mi napadlo, že ti securiťáci viděj jen lidi, co sebou seknou v předních řadách, ale co ti chudáci dál je ušlapou či co
jo, viděli ste to video, jak na tom koncertě sebou sekla ta borka? myslím, že mi to posílala marťa, tak mi napadlo, že ti securiťáci viděj jen lidi, co sebou seknou v předních řadách, ale co ti chudáci dál je ušlapou či co
ne, nevideli.
Hlavně neusínej !!!! Nebo tě tam podupou .... co podupu, ale nebude nic pocut a vidiet! ... (ale ne, to podupanie by bolo horsie )
Hlavně neusínej !!!! Nebo tě tam podupou .... co podupu, ale nebude nic pocut a vidiet! ... (ale ne, to podupanie by bolo horsie )
já taky ne, páč se tam budou rvát ty rádoby punkerky a největší drsňačky......jednoduše řečeno....smradi
Smradi No, já prostě nemám šanci se tam dostat ňák moc brzo, na to táta nepřistoupí, abychom tam čekali dýl než půl hodiny...
2Lidunka2 napsal:Smradi No, já prostě nemám šanci se tam dostat ňák moc brzo, na to táta nepřistoupí, abychom tam čekali dýl než půl hodiny...
to sa aj da cakat menej?
To bych ti nepřála čekat už od 12 před arénouifuska19 napsal:tak to mi přijedeme ve dvanáct, ale snad si nepůjdeme hned stoupnout před arenu
my pojedem asi v devět, pojedem do Mostu něco koupit, pak do Litoměřic ke známýmu, tam se naobědváme, vyměníme auto - pojedeme autem toho známýho, kterej se vyzná v Praze. Pak mě vyklopí u arény a odjedou si někam.....a po koncertě se tam snad někde najdem a pojedem zas do Litoměřic a z Litoměřic domu. Takže zajížďka asi hodinu .
To je škoda, no.. Jenže nevim jak bysme se v tom davu našly.. A navíc sem se nemohla hnout od táty ani od kámošek...
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 3 z 6
Povolení tohoto fóra: