Ste emo?
+8
Kaczenka
Guiltylka
AlenkA
Pet
Barča
Fabiola
Kitty
K7BO
12 posters
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Ste emo?
Zakladám tému v ktorej by som sa chcel dozvediet o tom či ste a či vyznávate emo.....
Mne osobne sa emo velmi páči ale ich sposob života moc neuprednostujem..
Mne osobne sa emo velmi páči ale ich sposob života moc neuprednostujem..
Re: Ste emo?
emoo?? tak to teda nemusim.. jako dokud to u nás skoro nikdo neznal, tak se mi to docela líbilo.. ale teď? teď už je to fakt moc a navíc, co teď všichni udělali z emo? už bych tomu u nás ani emo neříkala
Ale fakt nejseeem
Ale fakt nejseeem
Ja taky nejsem
emari by mi nevadili, ale vadi mi ta "vlna emo"
proste,dneska je emo kazdej, a i ten kdo neni tak mu to prisijou
s tim souhlasim, hlavně když si vzpomenu na ty recenze po konzu... jinak líběj se mi určitý "emo věci" jako třeba takový ty houbičky a obrázky hlavněGuiltylka napsal:Ja taky nejsem
jj, ty houbicky jsou moc pekny o minulych prazdkach jsme jima vymalovaly kamoscin pokojik uplne brutalni
Hej to mě taky dostavá, člověk přijde do školy, má na sobě černý triko, nebo má černý nehty a už je emo.. -.-'
Přitom je tolik stylů o černý, které byli ještě před emem, jenže to je všem dneska jedno..
To samý s patkou..Někomu patka sluší a neni emo, ale prostě..Kdybych já přišla do školy s patkou tak už to vidim hned.. : Heej emoo, ty si emoo.. ? etc..
Přitom je tolik stylů o černý, které byli ještě před emem, jenže to je všem dneska jedno..
To samý s patkou..Někomu patka sluší a neni emo, ale prostě..Kdybych já přišla do školy s patkou tak už to vidim hned.. : Heej emoo, ty si emoo.. ? etc..
Gela- SP beginner
- Poeet p?íspivku : 144
Registration date : 29. 04. 08
hmm to ještě ujde, ale já jsem si nalakovala nehty černě a koupila jsem si černou mikinu se srdíčkama a hvězdičkama a všichni na mě hned "ty jsi EMO?"
Kitty: emo ako štýl života:podrezávanie žíl,depresie,vražedné sklony a podobne neuznávam páči sa mi ich hudba a štýl oblečenia...
obleceni maj pekny, to jo treba navleky na ruky, to sem v zime nosila, ted je v tom horko
ale hudba se mi libi, i kdyz vetsinou nevim jestli to JE emo nebo NENI
ale hudba se mi libi, i kdyz vetsinou nevim jestli to JE emo nebo NENI
Emo hudba snad neexistuje ne ? x_X Nebo mi řekněte co je podle vás emo hudba..
Gela- SP beginner
no, to ja prave vubec nevim
ale libi se mi skupiny o kterych vsichni rikaji ze jsou emo, i kdyz jejich fans rikaji ze ne.... chapete treba MCR, ty jsou ok
ale libi se mi skupiny o kterych vsichni rikaji ze jsou emo, i kdyz jejich fans rikaji ze ne.... chapete treba MCR, ty jsou ok
Jo, to jo..Ale nejsou emo XD Prostě..Je rock..punk...ale neni emo prostě..XD
Gela- SP beginner
Tak emo hudba podle mě neni.. oni poslouchaj většinou punk, rock atd.. proto se jim taky přisuzovat koncert GC atak.. ale taky prostě měla sem 2 pramínky vlasů na stranu, nebo sem se vyfotila a pak sem to upravila dost do černý a hned sem slyšela: ty jo ty seš jak emo... to mě pěkně se*e... to si nemužu koupit černý hadry, malovat si černě oči nebo nosit třeba já nevim na straně sponku abych nebyla emo??
jo jinak kdo ste si taky kopil Popcorn (předpokládám že všichni kvůli plakátu ♥) tak je tam na straně 26-27 celej článek o emo mimojiný i o jejich hudbě atd..
A nebo mě taky dostalo, jak se psalo, že na kocíku SP byli všude emo.. já jich napočítala dohromady, tak 5-10 fakt moc jako..
Guiltylka napsal:no jasne, to sem cetla, ale z tech skupin co tam jmenovaly neznam ani jednu
presne!!!
Já taky ne, ale těch emařů u haly bylo víc, to jo... ale rozhodně ne 99% nebo co to tam psali.... bože...
Jasně,že existuje emo hudba.. emo hudba jsou kapely,které mají emotivní písničky,emotivní texty,které prožívají.. takže většinou to bývá tak,že ten kdo má emotivní text (nebo projev v písničce) je emo.. a nemusí to být černí lidi s patkama,piercingama v hubách a kdo ví co ještě.. bohužel ne všichni jsou normální a zařazujou tak Simple Plan do ema..
Njn..Radši už nebudu dál rozebírat XD
Jinak, ten popcorn nemám, nejsou prachy..Ale koupila jsem si aspoň Bravo XD
Jinak, ten popcorn nemám, nejsou prachy..Ale koupila jsem si aspoň Bravo XD
Gela- SP beginner
existujú hudby v oblasti emo....Kaczenka napsal:Tak emo hudba podle mě neni.. oni poslouchaj většinou punk, rock atd..
emo ludia počúvamjú punk,punk rock,emocore,emotion hardrock a pod.
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Povolení tohoto fóra: