Hudebni nastroj
+19
Barča
didi
veronika-veve
Kikishka
Fabiola
n.i.k.y
Guiltylka
Katík
fialmi
ericka
Kaczenka
janca2400
Gela
K7BO
Kitty
Pet
52martina
Hanča
Basmen
23 posters
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Hudebni nastroj
Basmen napsal:Hrajete na nejaky hudebni nastroj Jestli jo tak napište.O.K začnu.
Ja hraju na Baskytaru,hraju trsatkem(prstama my to moc nejde )hraju zhruba 2 měsice no a pisničky co umim zahrat od SP:
When i'm gone
to je zatim všechno co od SP umim(nemyslete si že umim akorat jednu pisničku od SP jo ale
od jinich interpretu umim hafo dalsich )
Učim se:
Shut up!
Welcome to my life
Take my hand
I'm just a kid
P.S:Doufam že tenhle topic tu ještě neni
pár měsícu hraju na kytaru ale jde mi to jako když mi to nejde podle brachy prej umím zahrát začatek YLIAL ale ja si to nemyslim, od první třidy hraju na flétnu a na tu umím jednu lidovku(a ještě nějaký na procvičování) a nedavno sem začala hrat na klávesy a tam umím kousek tří oříšků pro popelku ale nejlíp umím hrát na nervy a to je asi ten nejlehší nástroj na světě, mám i paličky na bicí ale to bicí mi tak trochu chybí a to je myslím všechno
Re: Hudebni nastroj
Tak to mas brýý my hrajem s kamojdou na akustické kytary asi pul roku a neumime nic od SPBasmen napsal:Hrajete na nejaky hudebni nastroj Jestli jo tak napište.O.K začnu.
Ja hraju na Baskytaru,hraju trsatkem(prstama my to moc nejde )hraju zhruba 2 měsice no a pisničky co umim zahrat od SP:
When i'm gone
to je zatim všechno co od SP umim(nemyslete si že umim akorat jednu pisničku od SP jo ale
od jinich interpretu umim hafo dalsich )
Učim se:
Shut up!
Welcome to my life
Take my hand
I'm just a kid
P.S:Doufam že tenhle topic tu ještě neni
KerySP- SP newbie
- Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 25. 01. 09
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Povolení tohoto fóra: