Zdravim vsechny fanousky SP=)
+13
Basmen
Pet
Fabiola
AlenkA
ericka
Domulka
Katík
Noglues
fialmi
K7BO
Guiltylka
Hanča
n.i.k.y
17 posters
Strana 15 z 17 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17
Re: Zdravim vsechny fanousky SP=)
jj este s jednou kamoskou.....fialmi napsal:Hanča napsal:n.i.k.y napsal:beru te za slovo
tak jo no hlavne at tam muzem vubec jet..ja bych se zabila kdybych nemohla....to by bylo uplne hroznyyy
Jo tak to taky dofám,že tam budu moc jet,taky bych se zabila kdybych tam nemohla.A vy jste tam byli spolu
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
Hani gratuluju.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
fialmi napsal:Hanča napsal:n.i.k.y napsal:beru te za slovo
tak jo no hlavne at tam muzem vubec jet..ja bych se zabila kdybych nemohla....to by bylo uplne hroznyyy
Jo tak to taky dofám,že tam budu moc jet,taky bych se zabila kdybych tam nemohla.A vy jste tam byli spolu
jj..spolu a este s jednou kamoskou
A ta kámoška je stejně stará jako vy???A to vás tam rodiče nechali samotný?n.i.k.y napsal:jj este s jednou kamoskou.....fialmi napsal:Hanča napsal:n.i.k.y napsal:beru te za slovo
fialmi- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 504
Registration date : 03. 06. 08
ta uz je tu taky registrovana ale zatim bez prispevku....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
my sme tam byli s tatinkem Hanci ale my sme se procpali do druhe rady a on byl uplne vzadu
n.i.k.y- SP girlfriend
-
hm tak to je goodn.i.k.y napsal:ta uz je tu taky registrovana ale zatim bez prispevku....
fialmi- SP fan
-
fialmi napsal:A ta kámoška je stejně stará jako vy???A to vás tam rodiče nechali samotný?n.i.k.y napsal:jj este s jednou kamoskou.....fialmi napsal:Hanča napsal:n.i.k.y napsal:beru te za slovo
no nas tam vezl tatka te kamosky a pak s nama sel este muj tatka...ale tomu sme se ztratili uz u vchodu a on byl pak celej koncert nekde vzadu myslim ze by tam vubec nemusel byt ale tak mamka byla klidnejsi
Hanča napsal:fialmi napsal:A ta kámoška je stejně stará jako vy???A to vás tam rodiče nechali samotný?n.i.k.y napsal:jj este s jednou kamoskou.....fialmi napsal:Hanča napsal:n.i.k.y napsal:beru te za slovo
no nas tam vezl tatka te kamosky a pak s nama sel este muj tatka...ale tomu sme se ztratili uz u vchodu a on byl pak celej koncert nekde vzadu myslim ze by tam vubec nemusel byt ale tak mamka byla klidnejsi
vidim ze sem zase opozdena
hani to neres.....no ja sem tam napred ani nemohla jet ale diky Hancinymu tatkovi me nakonec nasi pustili.....a tys tam byla jak????
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Jo tak to jste se měli že jste tam byli s tátama já tam byla s mámou no s ní to byl horor já myslela že tam omdlí a ještě k tomu má něco jako že se bojí hodně lidí a řikala že nás tam ty lidi ušlapou a takový keci,ale zas bylo dobrý že jsem tam mohla bejt.Ale příště už tam s mámou nepojedu
fialmi- SP fan
-
fialmi napsal:Jo tak to jste se měli že jste tam byli s tátama já tam byla s mámou no s ní to byl horor já myslela že tam omdlí a ještě k tomu má něco jako že se bojí hodně lidí a řikala že nás tam ty lidi ušlapou a takový keci,ale zas bylo dobrý že jsem tam mohla bejt.Ale příště už tam s mámou nepojedu
jj..mamka taky rikala ze nas uslapou. ale sama by s nama nejela, tak nam tam poslala tatku =))
pak jsem tam byla ještě s kámoškou a sestrou.Ale kámošku bych zabila ta je úplně když to musim říct takhle magor,protože dělala tam jako že to tam už nevydrží a že už chce jít no hrůza s ní.Nikdy už s ní nepojedu na žádnej koncert,ale s váma bych jela určitě,ale s ní už nikdy
fialmi- SP fan
-
tak rozhodně lepší taka než mamka,ale můj táta by to tam asi nepřežil,v tomhla případě je lepší ta mamkaHanča napsal:fialmi napsal:Jo tak to jste se měli že jste tam byli s tátama já tam byla s mámou no s ní to byl horor já myslela že tam omdlí a ještě k tomu má něco jako že se bojí hodně lidí a řikala že nás tam ty lidi ušlapou a takový keci,ale zas bylo dobrý že jsem tam mohla bejt.Ale příště už tam s mámou nepojedu
jj..mamka taky rikala ze nas uslapou. ale sama by s nama nejela, tak nam tam poslala tatku =))
fialmi- SP fan
-
fialmi napsal:tak rozhodně lepší taka než mamka,ale můj táta by to tam asi nepřežil,v tomhla případě je lepší ta mamkaHanča napsal:fialmi napsal:Jo tak to jste se měli že jste tam byli s tátama já tam byla s mámou no s ní to byl horor já myslela že tam omdlí a ještě k tomu má něco jako že se bojí hodně lidí a řikala že nás tam ty lidi ušlapou a takový keci,ale zas bylo dobrý že jsem tam mohla bejt.Ale příště už tam s mámou nepojedu
njn...u tatky bylo prave dobry ze zustal vzadu a sesli sme se zas az po koncerte
fialmi napsal:pak jsem tam byla ještě s kámoškou a sestrou.Ale kámošku bych zabila ta je úplně když to musim říct takhle magor,protože dělala tam jako že to tam už nevydrží a že už chce jít no hrůza s ní.Nikdy už s ní nepojedu na žádnej koncert,ale s váma bych jela určitě,ale s ní už nikdy
a ta tvoje kamoska jim nefandi ze z tama chtela jit pryc?
jj.....ale tak aspon zes tam byla doufam ze priste bude zas pred nejakym jejich koncertem u nas zase sraz a potkame se tam....my sme na tom co byl totiz nebyli
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Hanča napsal:fialmi napsal:tak rozhodně lepší taka než mamka,ale můj táta by to tam asi nepřežil,v tomhla případě je lepší ta mamkaHanča napsal:fialmi napsal:Jo tak to jste se měli že jste tam byli s tátama já tam byla s mámou no s ní to byl horor já myslela že tam omdlí a ještě k tomu má něco jako že se bojí hodně lidí a řikala že nás tam ty lidi ušlapou a takový keci,ale zas bylo dobrý že jsem tam mohla bejt.Ale příště už tam s mámou nepojedu
njn...u tatky bylo prave dobry ze zustal vzadu a sesli sme se zas az po koncerte
tak takhle by se mi to taky líbilo
fialmi- SP fan
-
mohli by jsme se tam potkat no,Já jsem tam taky nebylan.i.k.y napsal:jj.....ale tak aspon zes tam byla doufam ze priste bude zas pred nejakym jejich koncertem u nas zase sraz a potkame se tam....my sme na tom co byl totiz nebyli
fialmi- SP fan
-
jj to by bylo super....boze jak ja se tesim az zas prijedou....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Já se taky těším tak moc
fialmi- SP fan
-
n.i.k.y napsal:jj to by bylo super....boze jak ja se tesim az zas prijedou....
ja takyyyyyyy....uplne moooc. to je hrozny..ono uz je to skoro 2 mesice a me to vuubec nepreslo
hej ale to je hrozny ....od koncertu ubehly necely dva mesice a me to pripada jako vecnost.....uz aby tu zase byli....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
n.i.k.y napsal:hej ale to je hrozny ....od koncertu ubehly necely dva mesice a me to pripada jako vecnost.....uz aby tu zase byli....
jj....nechci zpochybnovat sve predvidatelske schopnosti ale doufam ze prijedou fakt uz v listopadu..nebo dyztak aspon pristi rok zas nejak na zacatku jak teed
Strana 15 z 17 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17
Povolení tohoto fóra: