čekoslovákia(lol)
+7
K7BO
Hanča
Katík
n.i.k.y
jannie
Kaczenka
Kikishka
11 posters
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
čekoslovákia(lol)
nebo by jsme mohli všichni psát po sovensku
kdo mě to naučíí???
kdo mě to naučíí???
Kikishka- SP lover
-
Poeet p?íspivku : 202
Registration date : 12. 06. 08
Re: čekoslovákia(lol)
no jasne slovencina rodny jazyk muoj ale ne podla mna je cestina haluzna...hlavne tvrde Y v minulom caseKaczenka napsal:že by Barča? u nás v krámě je slovenka prodavačka a mě se líbí jak mluvíí
jannie- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 59
Registration date : 09. 06. 08
me se teda asi libi vic slovenstina nez cestina.....taky sem asi 3 roky na slovensku bydlela....=)
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
Mě se děsně líbí jak ti lidí mluví Slovensky.. škoda že já jsem tak tupá a nic bych se nenaučila...
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
ja tu byvam odkedy sa pamatam...no vlastne odjakziva ked sme pritom a tak slovina je super jazyk hehehe ale moc sa s nim v svete neuchytimn.i.k.y napsal:me se teda asi libi vic slovenstina nez cestina.....taky sem asi 3 roky na slovensku bydlela....=)
jannie- SP newbie
-
ja mysim ze slovenstina neni zas tak tezkej jazyk....dyt je to hodne podobny cestine.....Katík napsal:Mě se děsně líbí jak ti lidí mluví Slovensky.. škoda že já jsem tak tupá a nic bych se nenaučila...
n.i.k.y- SP girlfriend
-
n.i.k.y napsal:ja mysim ze slovenstina neni zas tak tezkej jazyk....dyt je to hodne podobny cestine.....Katík napsal:Mě se děsně líbí jak ti lidí mluví Slovensky.. škoda že já jsem tak tupá a nic bych se nenaučila...
což to jo, jenže já nevim jak se co řekne nebo tak.. my tady řikáme takový ty slova na který sme zvyklý a oni to mají celá nějak jiný
Katík- SP member
-
njn....to je pravda...Katík napsal:n.i.k.y napsal:ja mysim ze slovenstina neni zas tak tezkej jazyk....dyt je to hodne podobny cestine.....Katík napsal:Mě se děsně líbí jak ti lidí mluví Slovensky.. škoda že já jsem tak tupá a nic bych se nenaučila...
což to jo, jenže já nevim jak se co řekne nebo tak.. my tady řikáme takový ty slova na který sme zvyklý a oni to mají celá nějak jiný
n.i.k.y- SP girlfriend
-
ok piste slova a ja budem prekladat hahahahahaha
jannie- SP newbie
-
mno vidíš a to je zrovna ono.. "já budem prekladat" ... to mi nejde do hlavy...
Katík- SP member
-
Katík napsal:mno vidíš a to je zrovna ono.. "já budem prekladat" ... to mi nejde do hlavy...
nejsi sama...ja bych taky slovensky nerekla skoro nic
juuuu....nazdarek Hani tebe uz sem dlouho nevidelaHanča napsal:Katík napsal:mno vidíš a to je zrovna ono.. "já budem prekladat" ... to mi nejde do hlavy...
n.i.k.y- SP girlfriend
-
myslim že by stačilo chvíli bydlet na slovensku a v poho.. já taky když přijedu na Moravu stačí mi tejden a začínám chytat nářečí
n.i.k.y napsal:juuuu....nazdarek Hani tebe uz sem dlouho nevidelaHanča napsal:Katík napsal:mno vidíš a to je zrovna ono.. "já budem prekladat" ... to mi nejde do hlavy...
ahoooj
hh to som rád..... mne sa zasu lúbi český jazyk : ) nevymeníme si?Katík napsal:Mě se děsně líbí jak ti lidí mluví Slovensky.. škoda že já jsem tak tupá a nic bych se nenaučila...
no ani madarcina nie je zla :D:D ale kym by sa clovek naucil pravopis...K7BO napsal:hh to som rád..... mne sa zasu lúbi český jazyk : ) nevymeníme si?Katík napsal:Mě se děsně líbí jak ti lidí mluví Slovensky.. škoda že já jsem tak tupá a nic bych se nenaučila...
jannie- SP newbie
-
to ja bych radsi nez slovensky chtela umet poradne anglickyyy..ale tak treba se to casem naucim
[quote="Hanča"]to ja bych radsi nez slovensky chtela umet poradne anglickyyy..ale tak treba se to casem naucim [/quot....vis co??...puc si anglickyho Harryho Pottera
n.i.k.y- SP girlfriend
-
K7BO napsal:hh to som rád..... mne sa zasu lúbi český jazyk : ) nevymeníme si?Katík napsal:Mě se děsně líbí jak ti lidí mluví Slovensky.. škoda že já jsem tak tupá a nic bych se nenaučila...
Kdyby to šlo tak klidně měním,
Katík- SP member
-
[quote="n.i.k.y"]
jako nahodou z tama aj neco rozumim, ale musim priznat ze to nadseni uz nejak zmizelo =DD me se to moc nechce cist
Hanča napsal:to ja bych radsi nez slovensky chtela umet poradne anglickyyy..ale tak treba se to casem naucim [/quot....vis co??...puc si anglickyho Harryho Pottera
jako nahodou z tama aj neco rozumim, ale musim priznat ze to nadseni uz nejak zmizelo =DD me se to moc nechce cist
[quote="Hanča"]
neboj,to nadseni zase pride...vem si ze me priklad....prvni stranku sem prelozila za pul hodinyn.i.k.y napsal:Hanča napsal:to ja bych radsi nez slovensky chtela umet poradne anglickyyy..ale tak treba se to casem naucim [/quot....vis co??...puc si anglickyho Harryho Pottera
n.i.k.y- SP girlfriend
-
[quote="n.i.k.y"]
jo?? tak to uz sem si z tebe priklad vzala protoze me to taky trvalo pul hodiny ale tak treba se casem zlepsime na 15 minut =DD
Hanča napsal:neboj,to nadseni zase pride...vem si ze me priklad....prvni stranku sem prelozila za pul hodinyn.i.k.y napsal:Hanča napsal:to ja bych radsi nez slovensky chtela umet poradne anglickyyy..ale tak treba se to casem naucim [/quot....vis co??...puc si anglickyho Harryho Pottera
jo?? tak to uz sem si z tebe priklad vzala protoze me to taky trvalo pul hodiny ale tak treba se casem zlepsime na 15 minut =DD
[quote="Hanča"]
no uz to vidimn.i.k.y napsal:Hanča napsal:neboj,to nadseni zase pride...vem si ze me priklad....prvni stranku sem prelozila za pul hodinyn.i.k.y napsal:Hanča napsal:to ja bych radsi nez slovensky chtela umet poradne anglickyyy..ale tak treba se to casem naucim [/quot....vis co??...puc si anglickyho Harryho Pottera
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 1 z 3
Povolení tohoto fóra: