Trsátka z koncertov SP
+14
Noglues
Kokos(ka)
K7BO
fialmi
AlenkA
Gela
Kitty
Fabiola
Katík
Hanča
Kaczenka
Guiltylka
n.i.k.y
Griffin
18 posters
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 6 z 6
Strana 6 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Trsátka z koncertov SP
Katík napsal:Domulka napsal:Katík napsal:Tak to já bych si založila svuj, ale nevim jak
stejně na platbu přes internet musíš mít myslim takovou tu "dospěláckou" kreditku - třeba já to tou svojí zaplatit nemůžu, protože na ní není vyryto mé jméno takovym tim zlatym.
Mě pak napadlo, jestli náhodou nemyslíte tenhle účet no to je jasný a to by se asi muselo nějak přes rodiče ne?
ano, přes rodiče.
+ kokos(ka): budu za strašnýho sobce, ale já je chci mít všechny prominnnnn... kdyby mi to poslali náhodou 2x, tak ti toho Seba dám, to je jasný
Simi, my raz budeme mat priamo od nich, verim tomu ja od Davida a ty od Sebika
inak nechystate sa nahodou niekto do Varsavy?
inak nechystate sa nahodou niekto do Varsavy?
v pohode Domi ale jesi ti to teda poslou nahodou 2x tak na me mysli
Baruš: ty si tak optimisticka ale jo ja v to doufam ze si naky chytnem az budem mit za sebou takovej 30 koncik !
ty se tam chystas?
Baruš: ty si tak optimisticka ale jo ja v to doufam ze si naky chytnem az budem mit za sebou takovej 30 koncik !
ty se tam chystas?
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
ja som vecny optimista a nemam doma ani jedno trsatko... co uz no no ja sa tam chystam!!!!!! lebo sa s tym proste nemozem zmierit ze by som ich tento rok uz nevidela... a Zilina je 30km od poliakov, odtialto to vazne neni az tak daleko! teda dufam, do mapy som sa este nedivala..
Barča napsal:ja som vecny optimista a nemam doma ani jedno trsatko... co uz no no ja sa tam chystam!!!!!! lebo sa s tym proste nemozem zmierit ze by som ich tento rok uz nevidela... a Zilina je 30km od poliakov, odtialto to vazne neni az tak daleko! teda dufam, do mapy som sa este nedivala..
jee ty se mas me by nasi nikam nez do prahy nepustili..tak kluky ode me pozdravuj kdyztak
juuuu....tak ode me taky....!!
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
Do Varšavy ne... To je strašně daleko... ale přemejšlela sem nad německem... Nad mnichovem... je to asi 300... no dvakrát dál než praha ale co mě to neva...
SP_Kiki_SP- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 637
Registration date : 18. 07. 08
Barča napsal:300 neni az tak moc
Taky sem si řikala... Ještě je to v sobotu... Asi navrhnu rodinnej výlet... V mnochově ještě nebyli... Ale abych vůbec našla halu Já a němčina... Bych jim řekla guten tag a končim.
SP_Kiki_SP- SP fan
-
ale tak porad lepsi nez ja....ja bych ani to guten tag ze sebe nedostala.....SP_Kiki_SP napsal:Barča napsal:300 neni az tak moc
Taky sem si řikala... Ještě je to v sobotu... Asi navrhnu rodinnej výlet... V mnochově ještě nebyli... Ale abych vůbec našla halu Já a němčina... Bych jim řekla guten tag a končim.
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
Já mám sice z němčiny jedničku ale moje koktání... Než bych něco vykoktala tak by ten němec utek takže bych se stejně nic nedozvěděla .
SP_Kiki_SP- SP fan
-
Strana 6 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 6 z 6
Povolení tohoto fóra: