Horkýže Slíže
+6
K7BO
Katík
n.i.k.y
Hanča
Guiltylka
ericka
10 posters
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Horkýže Slíže
jeee čaau,tak jak bylo?? doufam zes ode me pozdravoval Chorvaty.....Basmen napsal:Logická hádanka
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
n.i.k.y napsal:jeee čaau,tak jak bylo?? doufam zes ode me pozdravoval Chorvaty.....Basmen napsal:Logická hádanka
no bylo tam krásně až na 3 dny kdy pršelo sem odzvrchu dolu poštipany od komaru ja blbec sem si nekoupil repelent ,moře bylo super sem opaleny ,o SP tam nic nebylo promin na ten pozdrav chorvatum se zapomel
tak to je fajn.....akorat skoda toho repelentu co??Basmen napsal:n.i.k.y napsal:jeee čaau,tak jak bylo?? doufam zes ode me pozdravoval Chorvaty.....Basmen napsal:Logická hádanka
no bylo tam krásně až na 3 dny kdy pršelo sem odzvrchu dolu poštipany od komaru ja blbec sem si nekoupil repelent ,moře bylo super sem opaleny ,o SP tam nic nebylo promin na ten pozdrav chorvatum se zapomel
a ten pozdrav nevadi....je ti prominuto....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
tady je novyho....ja vlastne ani nevim....ale je tu toho novyho strasne moc....akorat ted zrovna si urcite na nic nespomenu.....Basmen napsal:a co je tady noveho?
n.i.k.y- SP girlfriend
-
n.i.k.y napsal:tady je novyho....ja vlastne ani nevim....ale je tu toho novyho strasne moc....akorat ted zrovna si urcite na nic nespomenu.....Basmen napsal:a co je tady noveho?
Strana 2 z 2 • 1, 2
Povolení tohoto fóra: