Kurz tvorby internetových stránek
+9
52martina
Barča
Kokos(ka)
K7BO
Hanča
n.i.k.y
Guiltylka
ericka
Noglues
13 posters
:: Off topic :: Online world
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Kurz tvorby internetových stránek
ale nieeeee, ja nie som ziaden genius!!! ja som sa tie jazyky ucila ale to neznamena ze nimi hovorim hovorim len anglicky a francuzsky (aj to nie moc plynule), tie ostatne som sa ucila len kratko, vacsinou tak rok a uz som vsetko zabudla... ale nikdy sa mi nic neplietlo, len obcas ked neviem nejake francuzske slovicko tak si poziciam z anglictiny a pofrancuzstim ho a dufam ze ten moj vytvor v reale aj existuje
ale od buduceho semestra budeme mat zase povinnu latinu, a tiez historicky vyvoj AJ a FJ, to bude uplne humus sa ucit ako tie jazyky vznikali
ale od buduceho semestra budeme mat zase povinnu latinu, a tiez historicky vyvoj AJ a FJ, to bude uplne humus sa ucit ako tie jazyky vznikali
no ale stejne si dobrá a tu historii tech jazyku ti teda moc nezavidim..stejne nevim na co to je. me by stacilo kdybych tim jazykem umela mluvit a je mi jedno jak vznikl
no mne by to tiez stacilo ale nasim profakom zial nie
mas peknucky podpis!!!!!!!! ta Chuckova fotka je uplne nadherna, tu nemam!!!! nechcelo by sa ti sem dat original? a ked na ten podpis tak pozeram tak tu Jeffovu tiez
mas peknucky podpis!!!!!!!! ta Chuckova fotka je uplne nadherna, tu nemam!!!! nechcelo by sa ti sem dat original? a ked na ten podpis tak pozeram tak tu Jeffovu tiez
juuuu!! hey ta Jeffova je fakt krasna, tu em snad nikdy driv nevidela
a podpis taky chvalim, moc peknej
a podpis taky chvalim, moc peknej
dakujeeeeeem tu Jeffovu som ani ja urcite nikdy nevidela, urcite by som si pamatala keby ano!! a ta s Chuckym je tiez moc krasna
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
:: Off topic :: Online world
Strana 3 z 3
Povolení tohoto fóra: