LOST......PRISON BREAK
+11
Fabiola
Kitty
janca2400
Michelinek
2Lidunka2
lucmo
monuli
Lucca
pat
52martina
ifuska19
15 posters
Strana 1 z 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
LOST......PRISON BREAK
heeeeeeeej, to se na to nikdo nedívá jako mě tam chybí boone, ale co nadělám.....ségra, opovaž se něco říct ohledně boona
ale našla sem si další závislot....Prison Break....znáte?
Re: LOST......PRISON BREAK
Na Lost se dívám a docela pravidelně . Přijde mi to jako dobrej seriál, ale je to moc roztahaný .
A Prison Break znám. Teda vlastně jen vim, že existuje .
A Prison Break znám. Teda vlastně jen vim, že existuje .
lost som pozerala ked to u nas davali... vtedy sa mi to velmi lubilo, ale teraz ked na to pozeram s odstupom casu, moc sa mi to nelubi. ale rada by som si to pozrela... len to strasne natahuju....
no co boon bol Fajn...
Prison break is no. 1...! je to super.... vela ludi to pozera kvoli michaelovi, ale mne sa viacej lubi fernando...
no co boon bol Fajn...
Prison break is no. 1...! je to super.... vela ludi to pozera kvoli michaelovi, ale mne sa viacej lubi fernando...
Na LOST koukám......a segra Boone mi tam vůbec nechybí .......a o Prison Break jsem jen slyšela
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
já teď koukám na třetí sezonu Lostu a někdy u toho docela usnínám mohli by to už ukončit, sice je fakt, že to furt dokážou udělat napínavý, ale někdy už je to docela přehnaný
a Prison Break.....ještě že to dávaj na Jojce tak michael je kus, to každopádně, taky občas slintám ale fernando....hmmmm, taky bych si dala říct
a Prison Break.....ještě že to dávaj na Jojce tak michael je kus, to každopádně, taky občas slintám ale fernando....hmmmm, taky bych si dala říct
to bylo asi na lucku, že??ifuska19 napsal:heeeeeeeej, to se na to nikdo nedívá jako mě tam chybí boone, ale co nadělám.....ségra, opovaž se něco říct ohledně boona
jako nejni to zrovna idealni chlap ale nejni špatnej, btw neska sem visděla lets dance a teda jako fakt pěknej film..
škoda, jinak v lostech sem nevěděla že shanon umře ja sem si furt myslela že si dělaj srandu, to mě teda ti cénáristi hodně zklamali..
neeeeee, Charlie neeeeee, to má za to, že si stěžoval, že to už je to nudný, protože to takhle natahujou, ale ne on ne. co takovej Jack. ten je divnej, toho bych oželela.
Jacka som ani ja nemala moc rada, do vsetkeho sa moc miesal. a ozelela znamena ze by to az tak nevadilo?
dá se to tak říct. On je moc slušnej na mě a hodnej a dělá, že všechno ví nejlíp.
jo tak Sawyer je něco jinýho. to je sympaťák už od začátku. Ikdyž párkrát to tak nebylo. A mi taky moc nesedla, ale neni hrozná, ale k Sawyerovi se hodí .
Nedělej se že to nevíš, když za to můžeš ty ........a charlie nesmí umřítifuska19 napsal:to mě se neptej taky bych ro ráda věděla
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
neska u nás byla teta a ji se losti furt libi a už viděla i třetí řadu, mno a prej se kate vyspí se sawyerem v nějaký kleci a jack to uvidí na videu..
Strana 1 z 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Povolení tohoto fóra: