Mazlíčci
+14
Guiltylka
SP_Kiki_SP
n.i.k.y
Fabiola
ninin
Domulka
Noglues
Barča
Katík
Kaczenka
Kitty
ifuska19
Hanča
veronika-veve
18 posters
Strana 4 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Mazlíčci
n.i.k.y napsal:jeee Verco ti pesani sou krasni.....a Bara je uplne nadherna.....takovydle psy se mi hrozne libi.....to je Bernsky salasnicky nebo se mi to s necim plete???
jj berňák...a je můůůj
ninin:ta Bara to je tvuj pes....???
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
ahaa.....ja si rikala.... je fakt krasna....!! Bernaci sou nadherni psy.....ninin napsal:n.i.k.y napsal:ninin:ta Bara to je tvuj pes....???
jj můůůj
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
n.i.k.y napsal:ahaa.....ja si rikala.... je fakt krasna....!! Bernaci sou nadherni psy.....ninin napsal:n.i.k.y napsal:ninin:ta Bara to je tvuj pes....???
jj můůůj
jj děkují moockrát.j jsou krásní,proto jsme ji chtěli... ;-)
jn Baruška je od kiki (ninin), já bydlím kousek od kiki a spolu s pejskama chodíme na cvičák, že kiki
jj a baví nás to čím dál víc..veronika-veve napsal:jn Baruška je od kiki (ninin), já bydlím kousek od kiki a spolu s pejskama chodíme na cvičák, že kiki
normálně dneska sem čučela jak sviňa na jednoho psa, ten byl dokonale miniaturní, nikdy sem takovýho neviděla, by mě zajímalo co to bylo za rasu, mi to vážně připadalo jak přerostlá krysa ne, vážně, byl takovej hodně zvlástní, na čivavy a tak sem zvyklá, ale toto
ifuska19 napsal:normálně dneska sem čučela jak sviňa na jednoho psa, ten byl dokonale miniaturní, nikdy sem takovýho neviděla, by mě zajímalo co to bylo za rasu, mi to vážně připadalo jak přerostlá krysa ne, vážně, byl takovej hodně zvlástní, na čivavy a tak sem zvyklá, ale toto
byl malinkej jo??
ninin napsal:ifuska19 napsal:normálně dneska sem čučela jak sviňa na jednoho psa, ten byl dokonale miniaturní, nikdy sem takovýho neviděla, by mě zajímalo co to bylo za rasu, mi to vážně připadalo jak přerostlá krysa ne, vážně, byl takovej hodně zvlástní, na čivavy a tak sem zvyklá, ale toto
byl malinkej jo??
úplně mega a štěně to být nemohlo sem z toho byla celá paf
ifuska19 napsal:ninin napsal:ifuska19 napsal:normálně dneska sem čučela jak sviňa na jednoho psa, ten byl dokonale miniaturní, nikdy sem takovýho neviděla, by mě zajímalo co to bylo za rasu, mi to vážně připadalo jak přerostlá krysa ne, vážně, byl takovej hodně zvlástní, na čivavy a tak sem zvyklá, ale toto
byl malinkej jo??
úplně mega a štěně to být nemohlo sem z toho byla celá paf
to já dycky koukám jak den ode dne roste jeden pejsek na cvičáku...je každou schůzku větší...že veruš
nemam ráda malí psy (doma mam bischonky a ty jsou tak akorát) . Psy obecně ráda mam. Nikdy bych jim neublížila, ale z těhle malejch mam nervy. Hlavně z Yorkšírů...
52martina napsal:nemam ráda malí psy (doma mam bischonky a ty jsou tak akorát) . Psy obecně ráda mam. Nikdy bych jim neublížila, ale z těhle malejch mam nervy. Hlavně z Yorkšírů...
nj,yorkšíři jsou zákeřní...to já až budu bxdlet sama tak si chci pořídit Bobtaila a asi maltezáčka
tohle je bobtail
ninin napsal:52martina napsal:nemam ráda malí psy (doma mam bischonky a ty jsou tak akorát) . Psy obecně ráda mam. Nikdy bych jim neublížila, ale z těhle malejch mam nervy. Hlavně z Yorkšírů...
nj,yorkšíři jsou zákeřní...to já až budu bxdlet sama tak si chci pořídit Bobtaila a asi maltezáčka
tohle je bobtail
ten je peknej
Hanča napsal:ninin napsal:52martina napsal:nemam ráda malí psy (doma mam bischonky a ty jsou tak akorát) . Psy obecně ráda mam. Nikdy bych jim neublížila, ale z těhle malejch mam nervy. Hlavně z Yorkšírů...
tohle je bobtail
ten je peknej
jj já ho úplně moooc chci...prej jsme ho měli když jsem byla malinká...ale museli ho dát pryč bo po mě skákal ale já si to nepamatuju
Když sem byla menší tak sem toužila po tý obrovský doze... ale teď by mi stačil zlatej retrívr... mi máme shi-tzu... ale je dost přerostlá xD
SP_Kiki_SP- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 637
Registration date : 18. 07. 08
ninin napsal:veronika-veve napsal:to já budu chovat německé ovčáky
tak to ti přeju veruš...
díky , ale když nebudu stíhat tak mi pomůžeš ne
no jasněveronika-veve napsal:ninin napsal:veronika-veve napsal:to já budu chovat německé ovčáky
tak to ti přeju veruš...
díky , ale když nebudu stíhat tak mi pomůžeš ne
Strana 4 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Povolení tohoto fóra: