swan bride
+2
Katík
didi
6 posters
swan bride
mne to proste neda. musim to sem dat ludia poznate tu niekto slovensku rockovu skupinu swan bride?? ja som sa o nej dozvedela len pred par mesiacmi od nasho slovencinara ale musim uznat strasne ma ta ich hudba chytila kebyze mate niekto zaujem vypocut si ich tak maju na myspace pesnicky vazne stoji to za to
didi- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 25
Registration date : 14. 07. 08
Re: swan bride
Maji něco na youtube?? Mě to nic neřiká...
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
jej tak tuhle skupinu neznam....didi nechces sem od nich neco dat abysme vedeli...??
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
no vlastne ani velmi nie... ale ked si das vyhladat swan bride tak ti to vyhlada nejake vystupenia nazivo, ale kvalita to moc nie je preto doporucujem ist na to ich myspace - maju tam asi 10 pesniciek ....Katík napsal:Maji něco na youtube?? Mě to nic neřiká...
didi- SP newbie
-
a hraje uz ta skupina dlouho??? ja o nich jeste neslysela.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
no oni vacsinou hravaju na festivaloch a tak... teda aspon hravali doteraz... ja toho o nich moc neviem ale hudba sa mi strasne paci (samozrejme menej ako SP ) ale myslim ze hravaju tak nieco okolo dvoch rokovn.i.k.y napsal:a hraje uz ta skupina dlouho??? ja o nich jeste neslysela.....
didi- SP newbie
-
tak sa kuknite https://www.youtube.com/watch?v=t19LKUoDGHg ale vazne doporucujem to MS lebo ten zvuk... to hruzan.i.k.y napsal:jej tak tuhle skupinu neznam....didi nechces sem od nich neco dat abysme vedeli...??
didi- SP newbie
-
Povolení tohoto fóra: