season 5, episode 4
+3
SP_Kiki_SP
ifuska19
Janča
7 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Re: season 5, episode 4
ifuska19 napsal: že mě to nikdy nenapadlo
Tak to nejseš sama... Možná to bude tim že sem nad tim nikdy nepřemejšlela
SP_Kiki_SP- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 637
Registration date : 18. 07. 08
SP_Kiki_SP napsal:ifuska19 napsal: že mě to nikdy nenapadlo
Tak to já doteď taky ne, ale Pat a Seb jo
(mimochodem mě napadlo, že LIVE a EVIL je taky jen obrácený )
Slyšel jste někdo tuhle epizodu? Je o Stueym, jako host je Frenchie...
jasne, poslouchala a mam ji stahlou ta byla skvela ale to jsou vsechny ze
jenom tu minulou jsem jeste neslysela
jenom tu minulou jsem jeste neslysela
Janča napsal:SP_Kiki_SP napsal:ifuska19 napsal: že mě to nikdy nenapadlo
Tak to já doteď taky ne, ale Pat a Seb jo
(mimochodem mě napadlo, že LIVE a EVIL je taky jen obrácený )
Slyšel jste někdo tuhle epizodu? Je o Stueym, jako host je Frenchie...
To je fakt že live a evil... Nn já jí asi neslyšela... bohužel
SP_Kiki_SP- SP fan
-
Taky jí mam staženou, na první poslech je tomu občas dost těžko rozumět (zvlášť když mluví přes sebe ) ale to je zatím poslední podcast co od nich mám..... kromě toho že moje iTunes si momentálně dávají jakousi malou stávku, Grrrr....
Kiki, to nevadí, žes jí neslyšela, můžeš si jí zadarmo stáhnout...
ja to teda stahuju na manofthehourbr.com protoze to s iTunes neumim akoratze tam dyl trva nez tam daji novy epizody...
Guiltylka napsal:ja to teda stahuju na manofthehourbr.com protoze to s iTunes neumim akoratze tam dyl trva nez tam daji novy epizody...
Jj já to taky stahuju tam... Já nejenže s tim neumim ale pochybuju že by muj komp něco takovýho dokázal nainstalovat.... Je to už starouš no xD.
SP_Kiki_SP- SP fan
-
Janča napsal:Taky jí mam staženou, na první poslech je tomu občas dost těžko rozumět (zvlášť když mluví přes sebe ) ale to je zatím poslední podcast co od nich mám..... kromě toho že moje iTunes si momentálně dávají jakousi malou stávku, Grrrr....
Jasný já si jí stáhnu.
SP_Kiki_SP- SP fan
-
jj stáhni
chudák Stuey, nevíte někdo jestli už je v pořádku? Ptala jsem se v jeho tématu, ale zatim žádná odpověď....
chudák Stuey, nevíte někdo jestli už je v pořádku? Ptala jsem se v jeho tématu, ale zatim žádná odpověď....
SP_Kiki_SP napsal:Guiltylka napsal:ja to teda stahuju na manofthehourbr.com protoze to s iTunes neumim akoratze tam dyl trva nez tam daji novy epizody...
Jj já to taky stahuju tam... Já nejenže s tim neumim ale pochybuju že by muj komp něco takovýho dokázal nainstalovat.... Je to už starouš no xD.
muj je taky starous nestiha vic jak dve veci zaraz a obcas se bojim aby se mi nerozsypal pod rukama
Uff takže nejsem jediná... Muj se dycky sekne a nejde s tim nic dělat... Je prostě nejlepší xD. Ale chudáka odkopnu a koupim si novej... asi ho to bude mrzet .
SP_Kiki_SP- SP fan
-
jn já mám taky takovýho staříka, ale mužu být ráda že mám svůj vlastní PC ... ale už ho moc dlouho nebudu mít, budu mít novej rychlejší a menší budu mít takovej ten mini, že ta skříň není velká třeba jako hi-fi věž ale je ve velikosti většího DVDčka ...
ale bohužel si ho budu muset zaplatit ze svýho takže doufám že mi ještě zbydou prašule na ten faklub
ale bohužel si ho budu muset zaplatit ze svýho takže doufám že mi ještě zbydou prašule na ten faklub
Kitty napsal:jn já mám taky takovýho staříka, ale mužu být ráda že mám svůj vlastní PC ... ale už ho moc dlouho nebudu mít, budu mít novej rychlejší a menší budu mít takovej ten mini, že ta skříň není velká třeba jako hi-fi věž ale je ve velikosti většího DVDčka ...
Já budu mít notebook... ale teď si na něj vydělávám na brigádě... prostě je to skvělý xD.
SP_Kiki_SP- SP fan
-
no vidíš to
táta mě taky pořád nutil notebook ale já ho nechci, páč nemám ho kam nosit, to radši budu mít lepší počítač doma v pokoji než noťas ...
táta mě taky pořád nutil notebook ale já ho nechci, páč nemám ho kam nosit, to radši budu mít lepší počítač doma v pokoji než noťas ...
Kitty napsal:no vidíš to
Já ho chci právě nosit všude... bez počítače si připadám jak bez ruky xD
SP_Kiki_SP- SP fan
-
Kitty napsal:no vidíš to
tyyjo me kdyby nekdo nabidl notebook tak nevaham ale tak ty mas aspon svuj pocitac ja ne
tý jo, kdyby mi naši notebooka nutili, tak bych byla šťastná na koleji bez pc sem jak bez ruky a budu i další rok
ifuska19 napsal:tý jo, kdyby mi naši notebooka nutili, tak bych byla šťastná na koleji bez pc sem jak bez ruky a budu i další rok
To bych asi nedala... Bych umřela ne učenim ale bez počítače smutkem
SP_Kiki_SP- SP fan
-
jeee tak to muj tatka pod zaminkou lepsi prenosnosti koupil notebook......tak ja cela stastna ze na nem budu delat v pokojiku a ono nic..... tatka me k nemu skoro nechce pustit......takze zustavam a staryho dobry PC.......
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
a tak na koleji se dá dělat spousta věcí a na pc ani nepomyslíš akorát teď asi umřu, když budu muset sedět na pokoji sama
ifuska19 napsal:a tak na koleji se dá dělat spousta věcí a na pc ani nepomyslíš akorát teď asi umřu, když budu muset sedět na pokoji sama
Jo to je asi fakt . Jak to že budeš na pokoji sama?
SP_Kiki_SP- SP fan
-
a tak znáš to, kámošky maj svý milovaný, takže já budu tvrdnout na pokoji....ale snad přes prázdniny nebudou zadaný všechny moje kámošky
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: